Wajah terkini si dagu runcing


Dah lama tak tempek gambar si dagu runcing ni dekat blog... selalu gambar dia mesti tak nak tengok kamera... time ni mood baik tengok kamera... si kakak Alisha plak ternganga mulut.. hihii.. abaikan mulut kak Alisha tu yer.... Nampak tak wajah Aqilah yang sekarang dah makin nampak gugirl kan... rambut pun dah panjang.. dah pandai nak bergaya jugak si budak kecik ni.. bila ambik gambar, bukan main lagi posing.. ahhaha.. Opstt tu kalau mood baik la...


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 14 comments.. read them below or add one }

Ayu azmir Ayu azmir April 29, 2014
suka tengok senyum si kecik tu... tengok die senyum kita pun senyum balik kat die...
nana kimie nana kimie April 29, 2014
Ololo...manisnya senyuman aqilah:-) aqilah da nak jadi kakak.hee...haa ni mesti belajar dari kakak alisha pandai posing2 ^^
Masya Masya April 29, 2014
IYELAH AQILAH MAKIN COMEL SKRG DAN MAKIN CERAH JUGAK...
msredcheesecake msredcheesecake April 29, 2014
comelnya sidagu runcing...
Deqla Norumara Deqla Norumara April 30, 2014
hihi..runcing ikut ibu dia.. x sangka dah besar aqilah ni.. nak dpt adik dah...:)
tifaanvar tifaanvar May 02, 2014
semakin besar semakin feminin si dagu runcing ni. Suka sngt2 verb 'si dagu runcing'
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 02, 2014
salam k.ina..

hihi... makin terserlah.. baik tang dagu.. baik tang gugurlnye.. comels!
Puan Kutu Puan Kutu May 04, 2014
aqilah ni mmg ssh senyum kan ina,sekali senyum manis bak gula.hehe
azizah :) azizah :) May 05, 2014
Msh berdagu runcing. Comel
Fiza Rahman Fiza Rahman May 06, 2014
Comel. mcm muka ibu dia lah ☺
Mimi Azirah Mimi Azirah May 11, 2014
Muke ayu gitu...nsib baik ank aunty mimie dua dua gugurl kalo boy aunty dh cop wat menantu..hahaha