Casing smartphone Sony

Casing telefon SONY my dear sebelum ni jenis yang tutup belakang tu je.. bahagian depan terdedah.. Bila nampak saya beli casing yang bertutup, mulalah dia nak beli gak.. hahhah


Inilah Casing baru my dear.. cap ayam je pun.. janji ada.. ekkekek.. Beli dekat Tesco.. kata kami peminat tegar Tesco, so, confirmlah banyak barang dalam bangunan tesco yang kami beli.. (^_^)


Saya yang pilih casing ni untuk my dear.. berkenan dengan colour blocking... dekat dalam plak ada dua ruang yang boleh letak kad... Harga casing ni murah sangat..!! Hanya RM15 je...! Lagi cantik dari casing saya punya.. Saya punya RM30... Ni yang buat ai jeles.. tapi takpala, dah untuk handphone brand LENOVO tu memang terhad aksesori dia....
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 14 comments.. read them below or add one }

KorN KorN January 02, 2014
boleh tak nak komen pasal henset sony.. tapi ni pasal casing die. mcm xkena mengena plak
Ema Johari Ema Johari January 02, 2014
peminat hp sony juga yer...sama dengan suami akak ni.
Mimi Azirah Mimi Azirah January 02, 2014
kaler blocking memg cntik
lizz lizz January 02, 2014
colour blocking i loike...baru la ceria sikit yer dak...murah tu reganyer...
syawalsimpsons syawalsimpsons January 02, 2014
sue boleh geng la ngan husband ina ni..geng sama HP
Haryati Faizal Haryati Faizal January 02, 2014
I pun peminat tegar Tesco gak hahaha...klu sebulan tak pi rasa cam tak tenteram je ati....
Wazif Wazif January 03, 2014
wahhh berbaloi-baloi ni..hehe
Mama Adam Mama Adam January 03, 2014
Amboi hijau!
Harga murah kalo tahan lama, mmg org nak. Ini beli yg mahal, sekejapan dah rosak. Mcm mana?
msredcheesecake msredcheesecake January 03, 2014
best tak pakai sony? henfon sy takde casing... casing yg cantuk2 tu mahal... tapi ni 15 henggert je ok sgt...
Fiza Rahman Fiza Rahman January 03, 2014
Tak kisah lah murah atau mahal ina, janji blh pakai. Kekadang yg murah tu lah tahan lama.
Deqla Manjew Deqla Manjew January 07, 2014
hubby deqla x suka bercasing bagai.. lagi2 tutop bukak mcm ni.. haha..