Tempat Alisha lekat sticker


Tengoklah anak bertuah saya ni haa... kalau ada sticker, suka sangat tempek kat muka.. si adik pun sama.. disuruhnya kakak tempek kat muka dia gak.. hihii

P/s : U all tengok gambar ni pecah2 tak yer?.. bkn apa, saya tengok pecah2 sebab saya ada kat kg ni.. komputer kat umah ni ada prob sikit...

{ 31 comments.. read them below or add one }

Unknown Unknown January 07, 2014
hahaha...samala ngan anak kita..aah..gamba nmpk mcm pecah2..nape yer? mcm blur jer..
Ibu Lala Ibu Lala January 07, 2014
Nampak ok gambar ni. X pecah pecah pun.
Unknown Unknown January 07, 2014
hahaha..macam macam gelagat alisha ni..

saya tgk gambar ni okay je..
Unknown Unknown January 07, 2014
hihihi... tetap menten comei
Unknown Unknown January 07, 2014
ok je akak tengok gambar alisha... hehehehe comel maintain ayu
ayunidati ayunidati January 07, 2014
hikhikhik... memag bertuah ... da boring la tu...
Unknown Unknown January 07, 2014
hehe biasaler budak2 :D

okay je pixel gmbr akak..
Mimie Mimie January 07, 2014
anak anak sy lekat kat lantai kak sticker upin ipin...tp entry dr td xleh publish sbb tenet siput viva..
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 07, 2014
akak, nak gelak jap..hahaha
alisha2..memang anak bertuah....

pic nmpak pecah juga akak, tp still clear, sebab besar dabak haaa, hihihi

psss... alisha makin comel!!
Masya Masya January 07, 2014
macam abang amirlah alisha ni .. dia selalu buat kat kaki.. klu x kat kaki kat botol susu dia....
Cikgu Ije Cikgu Ije January 07, 2014
Assalamualaikum. Kesihatan yang baik bermula daripada makanan. Setiap individu berhak mendapat perlindungan kesihatan. Lebih-lebih lagi ahli keluarga kita. Dapatkan set pemakanan tambahan hebat pada harga istimewa.

Klik --> Vitamin Suci untuk info lanjut. Terima kasih.
Mar Mansor Mar Mansor January 07, 2014
kenapa suka tepek kat muka?
pelik2 je budak2 nih..
Unknown Unknown January 07, 2014
ok je gambar ni, ina
anak saya suka tampal stiker kat
cermin muka@dressing table tu
Fazita Ismail Fazita Ismail January 07, 2014
uihh Alisha kreatifnya dia..
adik pun dah pndai ngikut si kakak ye..hihi

eh ok jek pic nie..xdek pecah2 pun..hihi
najihah sahami najihah sahami January 07, 2014
tak tau la nak cakap. biasa2 je nampak. xpecah pun. erk.
Unknown Unknown January 07, 2014
owh gmbr yg ni yer.. hmm lain sikit la dari gmbr2 seblm ni.. kenapa eh? alahaii alisha mcm2 ragam..
Unknown Unknown January 07, 2014
ehh.. deqla try klik pd gmbr ni , tgk ok jer.. maybe nmpk pecah2 sbb saiz besar..
QasehnyaRania QasehnyaRania January 07, 2014
alahai sabor je la.
sy dlu suka lekat kt tangan
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 07, 2014
Suka ye Alisha lekat2 stiker tu. Aqilah mana?
Unknown Unknown January 08, 2014
manisnya senyum alisha...gamba ok je kak..pc tu je kot prob..
fieda fieda January 08, 2014
mmg pecah..hihi..alisha2..tepek sticker jhbis satu muke ye
Nora Karim Nora Karim January 08, 2014
alahai alisha... pandai cari port lekat sticker yea...ehehhe

ha ah gambar blur skit...
lizz lizz January 08, 2014
Haah gambar ni jagged sikit...
☾SHiemaCMa☾ ☾SHiemaCMa☾ January 08, 2014
salam k.ina..

hehe..abis 1 muka ditampalnye.. :p
gambar alisha yg comel ni agak blurr..
tp takdela pecah2 sgt
shahdiana shahdiana January 09, 2014
gambar ni mmg yana tak boleh tengok..dengan gambar dekat atas nun...gambar tudung je yang cantik & nampak jelas...
shahdiana shahdiana January 09, 2014
kalau anak yana pulak dengan badan-badan penuh dengan sticker..kejap je habis...
Unknown Unknown January 09, 2014
kang sakit pula nak buka sticker tu kang..hehehe
- AZIE - - AZIE - January 13, 2014
hahaha alisha...napa g lekat kat situ..nti sakit nak tarik keluar
Fiza Rahman Fiza Rahman January 13, 2014
Samalah ngan qahirah. Qhalif plak tampal kat baju ☺

Ok plak, tak der pecah2.
Cik Rose Cik Rose January 15, 2014
hahhaha.. selagi ada tempat boleh lekat, nak dilekatkan. sama macam anak buah Ros :)
p/s : gambar tu ook je kak Ina.. tak pecah.