Whiteboard Mickey Mouse

Dah lama saya teringin nak beli whiteboard.. Tapi nak beli yang putih biasa tu je..

Hari tu masa kami g uptown Sungai Petani, terpandangla plak whiteboard mickey mouse ni haaa...


Nampak macam cantik plak.. terus saya beli.. RM10 je harganya..

Dah ada whiteboard ni lebih mudah la nak mengajar.. mengajarlah sangat kan...

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons January 15, 2014
sue pon ada tp kecik..beli RM7.90...tp pennyer dakwat tarak..alahai
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 15, 2014
Murah je whiteboard cmtu. Igtkn mahal. Tp cantik :)
Mar Mansor Mar Mansor January 15, 2014
comelnye...murah lak tu..selamat mengajar ye..
Ayu azmir Ayu azmir January 15, 2014
wah senang la die nak menconteng..
Fiza Rahman Fiza Rahman January 15, 2014
Bebaru ni belli pampers drypers. Dpt whiteboard gak ina.
tifa anvar tifa anvar January 15, 2014
ade white board ni kan masa rajin mengajarkalau malas bagi ank conteng2 ape die nak.heheheh
Mimi Azirah Mimi Azirah January 15, 2014
Sy dh blikan utk aina auni tp bis jahanam dikerjakan adik2 sepupu sy...skang nih ngah pikir nak beli whiteboard putih lekat kt dinding trus..
Deqla Manjew Deqla Manjew January 15, 2014
comel.. boleh jadi perangsang anak2 utk belajar tu dear..
syiela syiela January 15, 2014
makin pandai kak melukis nanti :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 15, 2014
Salam K.Ina..

bagus sbgai altenatif mngjaar alisha & aqilah..cma dulu beli, dpt kat faiz,whiteboard entah kemana, dinding yg dicontengnya.. hihih.. :

peace alisha!
lizz lizz January 15, 2014
bagus beli whiteboard ni senang anak2 nak melakar idea...biarkan dierang buat apa yang dia suka...kalo sara ni lukis bunga tak habis2...lepasni alisha boleh buat drawing la kat whiteboard tu....peace alisha...
Nana Nana January 15, 2014
ibu adalah guru terbaik..
hehe...
JunAina JunAina January 15, 2014
Tak apa Ina biar je anak conteng2 dulu, asah bakat...ehehee....
Sweetmama Sweetmama January 15, 2014
mmg cantik w/board mickey mouse ni, mesti bersemangat alisha nak menulis..

anak² k.eija mula² je teruja n semangat nak menulis dkt w/board pastu cepat bosan, tp bila teringat dia cr balik w/board dia..hehe
Puan Kutu Puan Kutu January 15, 2014
besaq gak whiteboardnya ekk..comel plak tu.berbaloi dengan harga.sng la anak dara berdua nak belajar..
msredcheesecake msredcheesecake January 16, 2014
besar jugak whiteboard nya... rm 10 cam murah je... pas ni rajin2 lah jadi cikgu yea...hhee
ayut ayut January 16, 2014
Okla tu blh conteng2x kat situ..xla dinding nnt jd mngsa..hahaha
shahdiana shahdiana January 16, 2014
bestla ina..besar & harga baru rm10 ek...macam ni kena minta ina tolong belikan ni...kat sini tak dapat harga murah tu kot selalu yang yana tengok @ riki....
azizah :) azizah :) January 16, 2014
murah la kak ni...dah ada mmg senang nak mengajar o tulis apa2 pon