Hadiah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Minggu depan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 akan berlangsung.. So, hari ni saya nak "panaskan" u all dengan gambar2 hadiah yang bakal pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 menangi.. Ada 7 sponsor yang taja hadiah2 tersebut.. Hadiah semuanya best2.. Terima kasih dekat semua sponsor.. (",)




Izz Zayani Dress : RM224

1 PEMENANG


Izz Zayani Dress : RM224

1 PEMENANG


Izz Zayani Dress : RM224

1 PEMENANG


Arabian Jubah Dress : RM75, Pleated Jubah Dress : RM80 , Sophia Geometrical Dress : RM85

3 PEMENANG



JAMEELA : RM55 & JAMEELA : RM59

2 PEMENANG


KEESYA COUTURE : RM62 & KEESYA COUTURE : RM59

2 PEMENANG


KEESYA COUTURE : RM59 & KEESYA COUTURE : RM59

2 PEMENANG


WAFIYYA : RM59 & WAFIYYA : RM55

2 PEMENANG


WAFIYYA : RM59 & JUBAH MATERIAL SOFT DENIM : RM129

2 PEMENANG




Capsule Cut Long Shawl (Warna Peach) : RM34, Capsule Cut Long Shawl (Warna Off White) : RM34
Halfmoon Blue Baby : RM34, Halfmoon Pink : RM34, Layered Chiffon Shawl : RM34

5 PEMENANG


Layered Chiffon Shawl : RM34, Two Colour Shawl : RM36, Wide Shawl (gambar tengah) : RM26, Two Colour Shawl : RM36, Wide Shawl (gambar last) : RM26

5 PEMENANG


10 PEMENANG

Fanpage : Scarfsweethoney 
Shawl Glitter Zyana : RM39

3 PEMENANG

Fanpage : Naylisha Boutique


Shawl Halfmoon : RM25

2 PEMENANG

Fanpage : Huda Collections



Wide Hem Tribal Blouse (warna lilac) : RM38, Wide Hem Tribal Blouse (warna khaki) : RM38
Elegant Butterfly Sleve Maxi (warna kuning) : RM33, Two Piece Batwing Jubah (warna magenta) : RM33

1 PEMENANG

Blog : Ecadwinkyasha

sumber

Cash : RM30

1 PEMENANG

IntaNBerliaN


Memandangkan saya dah jual EPHYRA, so untuk tahun ni, saya akan bagi EPHYRA la yer... (",) Saya bagi 2 KOTAK TRIAL EPHYRA... 

2 PEMENANG

Haaa teruja tak tengok hadiah... Nanti 03/02/2014 akan dilancarkan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014.. Alisha yang akan cabut undi.. Seramai 45 pemenang yang akan anak solehah tu cari.. Moga perjalanan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 ni berjalan dengan lancar... Aamiin.. (",)

{ 46 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 28, 2014
wah best2..

inshaALLAH yui jon..
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 28, 2014
This comment has been removed by a blog administrator.
Sheila Salim Sheila Salim January 28, 2014
Assalamualaikum kak intan, juling mata sheila tengok hadiah2 ni. hehe in shaa Allah akan join. semoga murah rezeki kak intan dan para sponsor. hehehe (",)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra January 28, 2014
Moga ada rezeki tahun ni..mana tau rezeki baby..:-)
izan mama mia izan mama mia January 28, 2014
kagum tgk ina dapat sponser..semuanya maletop
lynn kamarul lynn kamarul January 28, 2014
ina, tahniah.. ramainya penaja.. bestnya hadiah2 yang ada. nak join jugak la. nk try ephyra tu. hehe
Ayu Zan Ayu Zan January 28, 2014
uwaaa.. nak nak nak baju tu
syawalsimpsons syawalsimpsons January 28, 2014
hadiah yang atas tu dah panas mata...hadiah yang paling last tu..lagi la panas mata...adoi...kikiki...sue nak join la...tetiap tahun join tak da rezeki..moga2 ada la rezeki tahun ni
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina January 28, 2014
tak sabar dah ni..hadiah yg best2 ni :)

hai awak. sebelum ni saya silent reader blog awak je. belum berkesempatan nak drop comment. hehehe. salam kenal ya :)
Sally Yatiey Sally Yatiey January 28, 2014
Menarik hadiah2 ni ;D hee
Mimi Azirah Mimi Azirah January 28, 2014
tak sbr nak join..memg terujaaa
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN January 28, 2014
hadiahh best ! nanti nak join laaa
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN January 28, 2014
hadiahh best ! nanti nak join laaa
Deqla Manjew Deqla Manjew January 28, 2014
wow..!! hadiah awesome smuanya..rugi kalo x join nih.. hee.. dah agak epyhra mesti ada.. :)
Hana Jalil Hana Jalil January 28, 2014
Waaaa.. bnyk nye hadiah baju/dress.. menarik menarik :D
Mama Safiy Arfan Mama Safiy Arfan January 28, 2014
pergh mewah2nye adiah......mesti agak sukar laluan nak buat GA ni.hehehe
LydSunshine LydSunshine January 28, 2014
wowww..... gempaknya hadiah... tak sabar nak join. harap2 giveaway ni mudah utk disertai dan tak perlu melobi org ramai utk dpt like yg terbanyak. sbb saya mmg failed kalo bab suh org like ni.
Sya Nadia Sya Nadia January 28, 2014
wow..minggu depan eh..nak joinnnn!!! tak sabo dah ni..hehe
tifa anvar tifa anvar January 28, 2014
huishh.. ina, sponsor dngn hadiah super boom. ni yg x sabar2 nak join n menang. alisya ingt cabut nombor acik tifa tau.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 28, 2014
Salam k.ina..

eheh..mmg panas! meletop2 hadiahnye :)
Mira Adzlia Mira Adzlia January 28, 2014
wah..manyaknye sponser...hihi
shasha yacob shasha yacob January 28, 2014
Wahhh kak Ina. nak sgt dapat KOTAK TRIAL EPHYRA tuh. nak try kalau okey kat muka bole i jadi pembeli tegar kak ina. hihihi *bodeksikit. cepat cepat publish entri yerr kak ina. seriously sekarang tengah cari supplement yang okey kat muka. hihihi. xsabar nak join :3
ayut ayut January 28, 2014
Amboiiiii..hadiah ye mmg panas tgk..meriah2x...best ni.dpt 1 pon jd la kan..hahaha
Myra Jay Myra Jay January 29, 2014
Bestnyer hadiah2 semua jenis muslimah.. I like..
dan paling teruja tentulah ephyra kan... :)
Cik Jue Cik Jue January 29, 2014
tengok hadiah..rasa nak melompat...
insayallah kita nak join gaklah...
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad January 29, 2014
nak join.. harap2 tahun ni ada rezeki la.. alisha, jgn lupa pilih nama maklong tau..hehe
QasehnyaRania QasehnyaRania January 29, 2014
wah hadiahnya boleh tahan.
selamat mencuba buat semua nanti :-)
tahniah ina dpat penaja terbaik dalam penganjuran intan bwrlian mega give away :-)
good luck :-)
Mimi Azirah Mimi Azirah January 30, 2014
baca semula entry akak sbb nak tgk hadiah smp juling..hahaha...xsbr nak tgu giveaway
super d0uble F :) super d0uble F :) January 30, 2014
wow! bestnya hadiah.hee.insyAllah nak join lagi,tahun lepas takde rezeki.harap2 tahun ni ada rezeki.aminn :)
Nora Karim Nora Karim January 30, 2014
wah, best2 hadiahnya... hehehe
shasha yacob shasha yacob February 01, 2014
blogwalking sambil tunggu contest bermula hihi
Puan Kutu Puan Kutu February 01, 2014
fulamak mabeles betul hadiahnya,sama mabeles macam taun2 sudah..Insyaallah akan join, tak tau la entah bila bley menang.haha
azizah :) azizah :) February 02, 2014
harap2 berpeluang nak join ni..
adehh line slow pulak skrg ni
Cik Akie Cik Akie February 03, 2014
Wahhh...best-bestnya hadiah...by the way, Akie joined!
shahdiana shahdiana February 03, 2014
amin...semoga bertambah rezeki ina untuk tahun ni..rezeki anak dah nak bertambah tu maknanya rezeki yang lain pun akan bertambah...

semoga ada rezeki yana jugak nak menang GA ina ni...hehehe...dapat ephyra yang best tu...
nana kimie nana kimie February 03, 2014
wah,semuanya best2!moga ada rezeki nana menang mega giveaway akak tahun ni,amin.....
msredcheesecake msredcheesecake February 04, 2014
best bestnya hadiah dia... harap menang lah satu...hhee
sha dhira sha dhira February 04, 2014
awesome, semoga shad ada tuah. :D
Noor Atyka Noor Atyka February 04, 2014
Saya join ! Harap2 saya menang ^_^ Birthday pon nak dekat nie , 29 feb . Mane ade tahun ni -_-"

http://rikaemyekya.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
Iyqa Gani Iyqa Gani February 04, 2014
wah.. cantiknya dress atas tu..

harga pun cantik.. huhu..
tenku butang tenku butang February 17, 2014
Wowww.. hadia2 mebarik gilerrrr.. semua best2.. alamak.. ada ephyra tuu.. nyum2.. i likeee.. klu dapat.. huwaaaa.. dh join.. heee
dia nadia dia nadia February 19, 2014
wah.. bestnya hadiah.. hope ada luck..