Mainan baru Alisha & Aqilah

Rasa macam dah lama sangat saya tak belikan mainan untuk anak2... Masa awal2 ada anak dulu, suka beli mainan.. lepas tu stop duk beli buku je... Baru2 ni baru beli plak mainan.. tu pun sebab ibu yang sibuk2 nak beli.. hehhe


Saya belikan mainan doktor2 untuk Alisha... Bukan apa, Alisha ni suka sangat main doktor2.. nak beli yang macam lebih berkualiti tak jumpa la plak kat Billion tu haaa.. So, saya beli je la yang ni...


 Ni plak saya beli untuk Aqilah... Bila Aqilah berjaya masukkan puzzle ni, bukan main lagi tepuk tangan untuk diri sendiri.. hihii

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

- AZIE - - AZIE - January 13, 2014
alisha bljr rajin2 nti besar boleh jd doc..
KhaiZa KhaiZa January 13, 2014
ok la tuh.. besar nanti boleh jadi doktor
Sayangku Zie Sayangku Zie January 13, 2014
mainan doktor ni anak2 suka... hehehe
QasehnyaRania QasehnyaRania January 13, 2014
supaya menarik minat alisha utk terus berusaha mnjadi doktor.aamiin
syawalsimpsons syawalsimpsons January 13, 2014
sesekali kasi anak main kan
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna January 13, 2014
::: Dicatat oleh Shujin :::
Wahh.. best laa Alisha. Nanti ayah & ibu dia tak boleh mc lagi laa. Hahaha.. Teringin nak beli set macam ni, nak tengok apa jadi. Mainan yang baik.
Haryati Faizal Haryati Faizal January 13, 2014
yati pun kadang2 selang seli beli mainan ngan beli buku...
azizah :) azizah :) January 13, 2014
budak2 mmg ramai suka main doktor2 ni..comel!
lizz lizz January 13, 2014
Waa best la alisha boleh main dokter2 la lepas ni...
Shida Radzuan Shida Radzuan January 14, 2014
insyallah besar boleh jd doktor rawat mak dia kalo sakit :)
ros_reeza ros_reeza January 15, 2014
syoknya dapat mainan baru ye :)
fieda fieda January 15, 2014
seronok ler dorang ada mainan..
Mimi Azirah Mimi Azirah January 15, 2014
Bagus mainan diorang nih kak...sy pun suke belikan aina n auni mcm nih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 15, 2014
Salam K.ina..

seronoklah dua beradik ni dpt mainan baru.. hihi.. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman January 15, 2014
Seronoklah dorang dapat menan.
Deqla Manjew Deqla Manjew January 15, 2014
hee.. suka tgk mainan doctor2 tu.. hrp2 alisha besar nanti jadi doctor sungguh2.. aamiin... :)
Puan Kutu Puan Kutu January 15, 2014
minat jadi doktor kot alisya ni..yg aqilah punya pun best,mainan yg merangsang otak n kordinasi tangan
ayut ayut January 16, 2014
Main doktir2x mna tahu jd doktor nnt.amin....sesekali bli mainan kan...xslh.mainan pon blh bg manfaat yer..cetuskan idea kreatif bdk2x...
shahdiana shahdiana January 16, 2014
beli mainan untuk anak-anak ni yana pun suka...untuk anak kan..bila terpandang je mainan mesti ingat dekat anak..cuma dengan kawalan la..sebab kalo anak-anak yana tak lama mainan nya ina..kejap je dah jahanam...