Hand Mixer Hanabishi yang murah

SILA BACA ENTRY NASIHAT UNTUK PELANGGAN LAZADA.COM.MY TERLEBIH DAHULU SEBELUM BUAT PEMBELIAN


Finally merasa jugak saya guna hand mixer sendiri... hihhii... Alaaaa saya beli yang murah je pun... 

Jenis HANABISHI.. "mangkuk" dia takda pun.. saja malas beli yang ada mangkuk sebab malas nak cuci.. kalau ada mangkuk tu kan, adunan kita tu suka sangat terpercik ke celah2 lubang mangkuk tu haa... malas la nak membersih satu2.. Lagipun yang ni jimat sikit.. guna je "mangkuk" apa yang ada dekat rumah ni haa... muahhahah

Saya beli dengan LAZADA.. Harga offer RM49 + RM8 untuk harga pos.. Tapi kalau jumlah barang yang kita beli tu, atas dari RM70 or RM100 (dah lupa samada RM70 or RM100), tak payah bayar harga pos.. CASH ON DELIVERY.. Dah sampai baru bayar... Gerenti setahun..
Saya suka ada hand mixer ni sebab boleh masak macam2 tapi yang buat rasa grrrr tu, Alisha ni plak, pantang nampak hand mixer.. tak kira waktu ajak buat kek... adehhhhh... mentang2 la, saya ajak dia join jugak buat kek selama ni...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 29 comments.. read them below or add one }

syiela syiela January 23, 2014
kat rumah akak pun sama.. beli yg takde mangkuk hehehehe...
Nurullai Abdullah Nurullai Abdullah January 23, 2014
Saya pun plan beli hujung bulan ni kak, rak menahan saya mix pakai tangan. Dah lah kerap wt kek...

Mixer ni berapa watt Dia ye kak ina?
Nurullai Abdullah Nurullai Abdullah January 23, 2014
Oya kak ina jomlah join 1st giveaway saya

http://mylovekasih.blogspot.com
Izan Ishak Izan Ishak January 23, 2014
pasni ibu alisha kena buat kek hari2 lah nampaknya ye. alisha mesti seronok...terutamanya part buat deko2 nanti. sure dia lebih!
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 23, 2014
Salam K.Ina..

wah..dah ade hand mixer baru uols..byk la alisha belajar buat kek dgn ibu dia lepas ni.. hihi.. :)
tifa anvar tifa anvar January 23, 2014
yelah ina dh ade mixer xleh lah bg alasan kalau alisya ajak buat kek. selamat mmbaking
Ayu Zan Ayu Zan January 23, 2014
hihi.. ayu pun pakai jenis hand mixer je.. xbeli yg mangkuk..mahal.hehe
Mimi Azirah Mimi Azirah January 23, 2014
wah....ari2 buat kek ye kak
Ibu Lala Ibu Lala January 23, 2014
Akk hr tu nak beli stand mixer. Tp x terbeli lg sbb kt rumah dah ada hand mixer dan stand mixer panasonic. Tp yg panasonic tu x berfungsi stand mixer dia. Tu yg igt nk cr stand mixer yg baru. Pk blk syg pulak duit sbb dah ada 2 mixer
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 23, 2014
Hand mixer dh lama xd kt umh ni. Rs mcm nk beli blender baru, nt nk usha2 kt lazada ni. mnelah tau murah :)
Jemari_Suri Jemari_Suri January 23, 2014
Umah js ada yg mangkuk tp kan lum rasmi lg huhu
Mas Zull Mas Zull January 23, 2014
assalamualaikum intan....yer la x payah guna mangkuknya mmg susah nak cuci lagi elok yg mcm ni...:)
Haryati Faizal Haryati Faizal January 23, 2014
hahaha...pasni alisya pun terer wat kek pe...
Tihara Tihara January 23, 2014
comel hand mixer nya :)
ayut ayut January 23, 2014
Alisha nk tlg ibu tu...hahaha.biasa kan klu budak ni.as kita ad la dia...
Cik Nur™ Cik Nur™ January 23, 2014
nur punya yg ada mangkuk..
tp bila ada benda ni..mmg senang la nak buat kek kan...
fieda fieda January 24, 2014
Wah...akhirnya ina pn beli gak hans mixee ye..hihi..aritu kfieda pn nk beli hok gni la sebijik tp gatai plk gi ambik yg stand punya sbb tgk muroh..tp bkn guna sgt pn stand tu..mmg ye pn ina susah nk cuci celah2 mangkuk tu
Deqla Manjew Deqla Manjew January 24, 2014
ok la tu.. pasni buat kek byk2 eh.. deqla nk dtg umah rasa kek ina. hihi
shahdiana shahdiana January 24, 2014
yeay best la tu alisha..dapat makan kek hari2... :D
Ainim Suju Ainim Suju January 25, 2014
Murahlah Kak Ina hand mixer tu..teringin nak ada satu
azizah :) azizah :) January 25, 2014
untung ibu ada pembantu.. anak dara..heee
QasehnyaRania QasehnyaRania January 25, 2014
lagi syok le membaking dgn alisha nanti.hihi
Cik Jue Cik Jue January 27, 2014
lagi rajinlah buat kuih lepas nie
Nora Karim Nora Karim January 27, 2014
hihihi rumah akak xde pun hand mixer... ;p
deno deno February 01, 2014
lepas ni, bolehlah selalu wat kuih kak :)
Puan Kutu Puan Kutu February 01, 2014
yg takde mangkuk jimat sikit ina,janji tak payah guna tenaga banyak.macam sy ni kemut lagi nk beli hand mixer,suka senam tangan.haha
Fiza Rahman Fiza Rahman February 03, 2014
Dah lama tak pakai hand mixer kat umah tu.