Pening & loya yang datang mengganggu..

Saya rasa malas sungguh nak update blog sekarang.. nak bukak blog pun malas.. Ntah kenapa, sejak dari saya dekat Chemor 2 minggu lepas, saya duk rasa loya.. Tak selesa sungguh... Makan pun rasa macam serba tak kene.. tak tahu apa yang tekak saya nak... Saya duk pikir maybe pasal bau durian kot... maklumla,  kami angkut bawak balik durian isi dalam bonet kereta.. tapi kenapa sampai sekarang, rasa loya saya tak hilang lagi ni.... adehhhhh



{ 25 comments.. read them below or add one }

Nur Atira Nur Atira January 20, 2014
mungkinkah alisya dan aqilah nak dapat adik ? hehe
Nur Atira Nur Atira January 20, 2014
mungkinkah alisya dan aqilah nak dapat adik ? hehe
shahdiana shahdiana January 20, 2014
mungkin jugak sebab berlama-lamaan dengan bau durian tu ina..tak tahan...takpun mungkin aqilah & alisha nak beradik baru kot....hihihihh....
penangan Ephyra ni... :D
hajar hajar January 20, 2014
bakal ade org baru kot....
umi alya umi alya January 20, 2014
mgkn nak tmbah ahli baru kot.. (pengalaman..)
ros_reeza ros_reeza January 20, 2014
Kak ina..... please tell me... hihihi. Good news?... Alhamdulillah.... hihi.. doakn untuk Ros sama :-)
Happynya kalau betul.... jangan berteka teki kak ina.... hihi
azizah :) azizah :) January 20, 2014
ehhhh.. ada isi ke kak ni eh...
tah2 akak penat sangat kot...
Deqla Manjew Deqla Manjew January 20, 2014
Haha...ni mesti ramai yg komen "ina dah ade isi lg kot" hihihi...biase la loya2, pening2 mesti org kaitkan dgn yg tu...tp kalo btl ape slhnye..rezeki tu kan..Aamiin..!! :-D
Cik Nur™ Cik Nur™ January 20, 2014
akak xsuke durian ke?
kalau org xsuke durian mmg akan rasa nak muntah2 bila terlalu lama hidu durian...
ayut ayut January 20, 2014
Ni la entry yer...haha..bikin pnas ni.semua dh pk akak pregnant agk ye. ;) tp klu rezeki ap slh ye..
- AZIE - - AZIE - January 20, 2014
nak period kot..
kdg nak period hormon xteratur
Tihara Tihara January 21, 2014
alhamdulillah tumpang syukur kalau ada isi lagi tapi kalau sebaliknya mohon sihat walafiat hendaknya :)
Ummi Iman Ummi Iman January 21, 2014
Suspen je bunyinya tu.. ;)
Delimasari Delimasari January 21, 2014
keluarga akan bertambah kot
Joanna Yunus Joanna Yunus January 21, 2014
hehehehe ini enrtynya... mama tak sabar menunggu keputusannya
lizz lizz January 21, 2014
biasa kalo gini...tanda2 pregnant nih....cepat pi cek ina...
Puan Kutu Puan Kutu January 21, 2014
cuba check ina..tggu good news dr ina,hehe
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 22, 2014
salam k.ina..

eheh..senyum2 cma baca komen dari blogger kat atas ni..nmpk gaya akak kena cepat2 buat test ni.. :)
azizah :) azizah :) January 25, 2014
tapi kalau loya2 gini macam perempuan lagi jer..hehehe