Shawl Halfmoon Glitter

Hari Sabtu baru ni saya ajak my dear pergi up town dekat Sungai Petani.. Dalam otak dah lama plan nak g cari shawl glitter... 


Tapi bila dah sampai sana, saya terpandang plak shawl halfmoon glitter bercorak paisley.. Terus rembat.. tak jadi nak beli shawl glitter yang biasa tu.. hahah



Harga kat situ, semuanya murah2.. Saya g plak, bawak duit tak banyak pun, just apa ada dalam dompet je.. takda nak withdraw duit lain...


Harga shawl halfmoon glitter corak paisley ni hanya RM10 je sehelai.. Murah kan.. 
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 21 comments.. read them below or add one }

nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI January 07, 2014
sekali tgk kain mcm plastik..tp cntik..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 07, 2014
Wah, cantik juga ye shawl ni akak. Suka sgt tgk :)
fizafantagirO fizafantagirO January 07, 2014
cantik dan murah :) berbaloi
Maria Firdz Maria Firdz January 07, 2014
bersinar-sinar pas ni... :)
Masya Masya January 07, 2014
skrg mmg trendkan glitter ni .. sana sini .. corak pasley ni pun trend jgk dulu baju jer ade corak camni skrg tudung pun ade...
Mimie Mimie January 07, 2014
cantik tudung nih kak ina.
Ann Ann January 07, 2014
cantik kak...suke corak paisley..
maszull maszull January 07, 2014
assalamualaikum intan...cantik2 shawal tu...;)
Unknown Unknown January 07, 2014
ok sgt ni.. murah pun murah.. :)
QasehnyaRania QasehnyaRania January 07, 2014
cntik. simple.
murah atau mahal bukan persoalannya jji selesa dipakai kan
Nora Karim Nora Karim January 08, 2014
wah.. murahnya... sini belas2 ringgit gak...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 08, 2014
salam k.ina..

mmg cantik!
cma baru je nk berjinak2 dgn shawl 1/2 moon ni.. aterr..tak reti nk men'deko' nyerr.. hehe.. :p
shahdiana shahdiana January 09, 2014
walau murah asal selesa dipakai dah memadai betul tak ina...
Unknown Unknown January 09, 2014
cantik! shawl senang nak pakai kan..
Miss N™ Miss N™ January 13, 2014
kalau byk duit boleh borong byk2kan.. :)
- AZIE - - AZIE - January 13, 2014
cantiklah ina..murah..sy belum smp lg uptown sp tue..nak pegi jgkla nti..xpandai nk pkai glitter2 punya hehehehe
Fiza Rahman Fiza Rahman January 13, 2014
Murah. Suka pakai halfmoon sbb senang sket.
Cik Rose Cik Rose January 15, 2014
memang murah.. ros pun bila balik kampung, memang dok p situ kak ina....
are_lin@yu are_lin@yu May 28, 2014
wahh mmg cntik yg deqla pkai kan..ssuai dgn dia..hehe
Unknown Unknown May 28, 2014
x sangka shawl ni jadi milik deqla kini. hihi.. thanks Ina.!!