Pengumuman Mini Giveaway #22

Untuk bulan Januari 2014 ni, saya nak buat MINI GIVEAWAY awal sikit.. pertengahan bulan dah nak buat... tak boleh buat akhir bulan sebab saya dah start busy sekarang ni... Alaaa kalau u all pembaca setia blog saya, pasti u all tahu apa yang buat saya busy kan.. Ianya akan berlaku tiap2 tahun.... Ingat tak apa ni?.. Bulan depan kan bulan February.. Kalau lupa, pergi godek apa yang berlaku di blog saya setiap tahun di bulan Februari... (",)

Hadiah untuk MINI GIVEAWAY #22 adalah MAIXARA C-SENTIAL... Actually ni saya punya... mak saya bagi dekat saya tahun lepas.. bagi 2 kotak tapi lagi sekotak tak guna.. 
Memang belum guna lagi.. siap kotak masih berbalut plastik lagi haaa... Harga asal RM125.. Expired pun lambat lagi.. tahun depan bulan 4... So, jika u all nak join... saya kan buat MINI GIVEAWAY #22 ni pada hari Rabu.. Eh, esok cuti kan.. Rabu u all kerja kan? So, saya akan lancarkan pada hari RABU @ 15/01/2014 DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM...
P/s : Alhamdulillah syukur kepada Tuhan sebab masih mampu berkongsi rezeki dengan u all.. tak sangka dah sampai Mini Giveaway ke 21...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 23 comments.. read them below or add one }

Deqla Manjew Deqla Manjew January 13, 2014
in shaa Allah deqla join.. entri ina yg lain2 nanti deqla kumen2 k.. hari ni x smpt.. huhu..
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 13, 2014
Okay, akan take note haritu. dhla GA dlu trlps nk join.
Haryati Faizal Haryati Faizal January 13, 2014
semoga ina terus dmurahkan rezeki ye...
tifa anvar tifa anvar January 13, 2014
smga murah rezeki ina sekeluarga sell sangt mmberi hadiah kpd pembca blog
Cik Nur™ Cik Nur™ January 13, 2014
bilalah nur boleh ikut jejak akak..buat GA tiap2 bulan.. :)
lizz lizz January 13, 2014
Waa..best ni hadiahnyer...tak sabo nak join...
Munira Mustafa Kamal Munira Mustafa Kamal January 14, 2014
Harap2 adiknya cepat sembuh ya dear
QasehnyaRania QasehnyaRania January 14, 2014
alhamdulillah.
sy terstop mini GA hari tu. hukhuk
ntah bila nak sambung blk.

salam maulidul rasul
Tihara Tihara January 14, 2014
Alhamdulillah moga dimurahkan rezeki ina sekeluarga..akak lambat bw sini kekadang tak sempat.. :)
Shida Radzuan Shida Radzuan January 14, 2014
insyallah nak join kak ina :)
BLuRpL3 BLuRpL3 January 14, 2014
wah best nya hadiah mini giveaway ni. hehe..bole join lagi ke sis?
ros_reeza ros_reeza January 15, 2014
Assalamualaikum kak Ina... selamat pagi :)
baru berkesempatan bw .. :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 15, 2014
Salam K.Ina..

CMa dah join :)
gud luck buat semua :)
Mimi Azirah Mimi Azirah January 15, 2014
Hehehe...bulan feb kan anniversary blog akak...thun nih thun ke 3 kan....akak busy sbb nti nk wat ga kan kan kan
Puan Kutu Puan Kutu January 15, 2014
dah 21 ye..sy baru jon beberapa je boleh kira.almaklum busy semedang.hehe
ayut ayut January 16, 2014
Tlpas dh..ayut lmbt.huhuhu
shahdiana shahdiana January 16, 2014
murah rezeki ina & keluarga...