Alisha yang semakin besar

Alisha yang semakin membesar.. semakin nampak "ladies".. Balik kampung baru ni, Acu dia @ Adik perempuan saya hadiahkan dia baju.. Dari sungai petani lagi duk kalut nak baju Acu nak baju acu.. Acu dia la punya pasal.. g wassup gambar baju kat saya... Alisha tengok mulalah duk ulang sebut nak baju Acu...


Dah dapat baju.. duk ulang cakap baju acu bagi tu cantik... Bukan main dia tunjuk kat semua orang.. duk ber"posing" la dia dengan baju tu depan atuk & opah dia... Atok tukang ambik gambar.. si cucu tukang posing... Dah puas posing dalam rumah, posing dekat luar rumah plak... Saya pun tumpang sekaki ambik gambar gak... ekekke... Opssttt kalau suruh posing, mata bukan nak tengok kamera... model kan, mana tengok kamera.. hihii  


Punya berkenan dengan baju acu dia bagi ni... 10 kali duk cakap benda sama.. nak pakai baju acu beli nak pakai baju acu beli.. Alahaiiii... puas pujuk baju belum basuh lagi.. puas pujuk baju tak kering lagi... adoiiii

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

{ 25 comments.. read them below or add one }

Aisy Nasiha Aisy Nasiha January 13, 2014
Haha..budak3 kan..kalau ada baju yg dia kenan, asyik nak pakai yang tu sahajalah..

naim pun sama. Asyik bawa baju Mc Queen je ke tadika.. mujur pagi ni kering bajunya, seronok dia tgk mama masukkan baju tu dlm beg dia.
Ayu azmir Ayu azmir January 13, 2014
memang cantik baju tu...
Joanna Yunus Joanna Yunus January 13, 2014
teringat sumaiyyah masa umur lebih kurang alisha... dia punya la suka baju ni.. mama basuh, dia tunggu kering... lepas tu ambik tunggu tepi tempat gosok kemudian terus nak pakai... cakap belum sejuk lagi baju ironkan dia ambik letak dalam peti sejuk....
- AZIE - - AZIE - January 13, 2014
amboi alisha..kemain la dia bergaya..memg ladies hehehehe
DYatie DYatie January 13, 2014
Alolo.. dah besar dah pndai melaram dah pandai posing.
Mas Zull Mas Zull January 13, 2014
assalamualaikum intan..alorrr sweetnya Alisha pakai dress mcm tu comel je...:)
Mas Zull Mas Zull January 13, 2014
assalamualaikum intan..alorrr sweetnya Alisha pakai dress mcm tu comel je...:)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ January 13, 2014
salam k.ina..

alhamdulillah..mmbesar dgn sihat mek alisha ni..
mmg lterserlah ke'ladies'an tu.. :)
omeyyyyy :)
tifa anvar tifa anvar January 13, 2014
ala2 model pakaian kanak2 dah si alisya ni. cutenya. cantik tau kalau budak2 pompuan ni pakai baju gaun yg jenis full length ni
syawalsimpsons syawalsimpsons January 13, 2014
cantik tu, tu yg sebok nak pakai tu
QasehnyaRania QasehnyaRania January 13, 2014
hihi. mmg cntik pon. pandai dh posing
Haryati Faizal Haryati Faizal January 13, 2014
memang comei alisha pakai baju tu
azizah :) azizah :) January 13, 2014
memang dia suka cantik baju ni! jijah pun bekenan..
lizz lizz January 13, 2014
Patutla alisha suka baju yg acu bagi tu...cantik sangat...ala2 princess gitu...sara sama la peel cam alisha kalo baju ala2 dress gitu mmg dia suka sangat...
Shida Radzuan Shida Radzuan January 14, 2014
comel jer alisha besar dah bila nk sekolah ni sygg?? :)
ros_reeza ros_reeza January 15, 2014
suka bergambar ek sekarang ni :)
fieda fieda January 15, 2014
amboi..mcm model uu
Mimi Azirah Mimi Azirah January 15, 2014
Hehehe...Alisha eksited tuh kak..sy pun suke tgk baju tuh
Deqla Manjew Deqla Manjew January 15, 2014
alahaiii.. anak sapa la ni... ayu sgt la anak dara nih.. nak ngurat buleh? hihihi...
Puan Kutu Puan Kutu January 15, 2014
mmg cantik pun baju acu bagi.patut la dia dokulang nak pakai..teserlah ladies alisya disini..
ayut ayut January 16, 2014
Tu dia model yer...hihihi..mmg besar dh si alisha ni..alhamdulillah sihat membesar dpn mata..seronok kn kak..
shahdiana shahdiana January 16, 2014
yela..alisha dah makin matang je..cantik...tahun depan pun nak sekolah dah kan....