Teruja dapat hadiah RUANA ALPAKA..

Memang rezeki sayalah nak dapatkan Ruana Alpaka dari Peru ni... Ketika saya join GA ni, memang niat saya nak dapatkan Ruana walaupun hadiah utamanya adalah Carpet... tapi saya bukan peminat karpet, so, taknak yang tu tapi nak Ruana.. hahahha

First time saya baca entry di blog Kak Marya pasal Ruana ni, memang saya dah jatuh hati + dah terdetik dekat hati, "Ruana ni sesuai kalau saya guna time menyusu Aqilah dekat public"... Tapi tu la u all, saya tak mampu nak beli sebabnya harga Ruana ni RM269... Yela, barang baik, haruslah mahal kan... hihii

Tapi bila tengok Kak Marya ada buat GA yang hadiahnya Ruana, terus saya join... tu pun, hari last baru saya submit entry... gagahkan diri jugak walaupun dalam hati tu malas, tapi kerana Ruana, saya buat jugak hahhah... Terukkan saya... (^_^)... Emmm tapi tu la u all, saya sedar diri yang saya tak mampu nak beli, so, jika saya nak jugak, haruslah usaha kan... (^_^)


Dalam kotak ni lah ruana... Jangan pelik pulak kotak tu kemek2... hihii


Tadaaaa inilah ruana alpaka tu... (",)

Eh, mesti u all tak dapat imagine came ruana ni kan... tengok gambar bawah ni pulak....



Sangat cantikkan..!!! Syukur sebab ada jugak rezeki saya nak dapat ruana ni... lepas ni boleh guna jika menyusu alisha dekat Public... (^_^).. Eh, harga Ruana ni samalah dengan harga Learning Table Alisha... Learning Table tu pun hadiah sebab menang GA jugak... (",)

Ohya, jika u all berkenan untuk dapatkan RUANA ALPAKA ni jugak, u all boleh contact Kak Marya tau... (",)... Yela, duit bonus kan dah dapat... muahahaaa.. Apa2 pun terima kasih ye kak marya & tahniah sebab dah mengandung anak kedua... Jika u all pun nak wish tahniah untuk kak marya, terjahlah blog beliau yer... (",)


{ 59 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay December 26, 2012
1st time dengaq nama Ruana ni..

Cantik jugak... :)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P December 26, 2012
baguslah kak, nmpk cantik,. bergaya material pun mesti tak panas..
Mama Vogue Mama Vogue December 26, 2012
Cantik nyer..!!
Kaler pink pulak tu.
Mamavogue dah tau Ina terpilih masa dia announce pemenang tapi nak tau gak cane rupa Ruana yg Ina dapat :)
Tahniah ye Ina..!
Mimie Mimie December 26, 2012
tahniah kak ina...murah rezeki
izan mama mia izan mama mia December 26, 2012
cantik...saya dapat apron jer...kalau saya dapat ruana ni,..apa nak buat agaknya yer...hihii..tahniah ina..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 26, 2012
tahniah kak ina.. cntik color die.. masa baca tjuk tdi duk terpk apakah brg ruana alpaka nih.. rupenyee... nasib ada gmbr.. :)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 26, 2012
Alhamdulillah rezeki kak ina...tahniah..mmg cantik
~emi~ ~emi~ December 26, 2012
akak ni mmg bernasib baik betul la. asyik menanng GA & contest je. bagusnya...sy ni tak pernah ang benda2 cmtu..huhu. mmg x bernasib baik..nak men
Riena Haiqal Riena Haiqal December 26, 2012
wah wah wah.. tahniah.. sangat2 cantik la
Kakzakie Kakzakie December 26, 2012
Cantiklah Ina. Kalau tak menyusukan pun macam boleh pakailah sebab labuh kakak suka dia punya material..

Tahniah Ina.
Deqla manjew Deqla manjew December 26, 2012
wahh... mmg sgt cantik... pink kaler! :)
Adriana Adriana December 26, 2012
tahniah kak ina. rezeki alisha
Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 26, 2012
cantiknya tu...tahniah ina... rezki anak lagi... aritu masa saya kat alamanda ada nampak orang pakai roduk lunatots utk menyusukan anak di tempat terbuka, tertarik juga saya dengan benda macam ni,,,
UmmiAbi UmmiAbi December 26, 2012
Wow...cnteknyerrr...:) Tahniah k'ina...
izfanora izfanora December 26, 2012
cantik.. pink plak tue.. guna pashmina pun ok jugak kan klu bf kt public..
Zie Zie December 26, 2012
sangat2 cantik, harganya pun boleh tahan... tahniah ina..
Fiza Rahman Fiza Rahman December 26, 2012
Cantik. Tahniah ina. tak sempat nak join giveaway ni.
Norzie hany Norzie hany December 26, 2012
Cantiknya....tahniah ye.
ieda ieda December 26, 2012
tahniah dikk ..
akhirnya ada rejeki ruana nie kan ;)
Ummi Iman Ummi Iman December 26, 2012
Bestnya... tahniah. Murah rezeki
Jemarisuri Jemarisuri December 26, 2012
tahniah ina...hurm mmg rezeki baby ni...hihi..

iietamalek iietamalek December 26, 2012
sangat cantik..mmg senang kalau nak menyusukn anak depn public
Cik Nur Cik Nur December 26, 2012
cantikkkk...
mmg sesuai untuk ibu yg myusu baby...
Tihara Tihara December 26, 2012
comel kotak dia..ruananya pun cantik sangat, mcm buleh buat blanket :)
ShimaSalleh ShimaSalleh December 26, 2012
Wah! dah sampai mesia! hihihi.. Tahniah Ina. Shima tau dr FB. Shima tak join pulak walau kak Mar tu rakan sekelas masa kat uitm dulu hihihi
Cikgu Ma Cikgu Ma December 26, 2012
cantik kak...tapi saya x sempat join GA kak marya tu
Aju Mohit Aju Mohit December 26, 2012
tahniah ina, mmg rezeki baby ;)
azizah :) azizah :) December 26, 2012
ooo sejenis baju rupanya.. nama pelik je kan...heee nanti memudahkan akak la untuk myusu si aqilah! tahniah kak..
Masya Masya December 27, 2012
tahniah.. warnanya pun cantik..
Si Matatajam Si Matatajam December 27, 2012
Tahniah iNa..murah rezeki tu..
shasha yacob shasha yacob December 27, 2012
wah beruntungnya. hihi . mahal pun terbuka luas mata nih ihihih
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 27, 2012
salam kak..
alhamdulillah..rezeki..

mahal jgk ye regenye..?huhuh..
tahniah :)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad December 27, 2012
lawalah intan..tapi duet bonus dah beli new bb..sekarag pokai kene duduk diam2 heheh
Mama Adam Mama Adam December 27, 2012
Cantiknya!!! Gorjes la nak menyusu depan orang pun kan. Aurat tertutup.
mama aryan mama aryan December 27, 2012
wah tahniah..mmg cantik
shidaR shidaR December 27, 2012
cantik la kak ina..tahniah dapat hadiah tu :)
QasehnyaRania QasehnyaRania December 29, 2012
tahniah..rezeki d hijung tahun ..
alhamdulillah :D
Puan Kutu Puan Kutu December 30, 2012
untunglah ina..sy tak smpt pun nak join..last2 masa nak tarikh penutup satu famili diserang demam..seronok dengar berita marya dh pregnant lg..

*dh biasa panggil marya tak reti nak panggil kak marya.hehe..
Azi Azi December 30, 2012
cantikla intan.. rezeki aqilah...
emma emma December 31, 2012
tahniah kak ina dpt adiah ni..

pasni klo g jln2 da xrisau nk susu kn Aqilah dekat public lg kn :)
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN January 01, 2013
syoknyer dpat hadiah cmni,,memg berbaloi =)
sal ya sal ya January 03, 2013
termissed entry ni rupanya. rasa macam dah baca semua. hehehe... kadang2 rasa macam dah komen pun tp bila check tak ada. dah baca tapi tak komen. adehhh...
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 03, 2013
cantik. first time dgr nme ni. :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 03, 2013
wahhh ina dapat ek?tahniah..aah kak mar preggy lagi..kawan nurultuh masa studi dulu..nurul tak up lagi entri alpaka dia nnt nak uplah=)hehehehe
Marya Yusof Marya Yusof January 08, 2013
Thank you Ina sudi buat special entry & backlink blog akak! tahniah ye! Rezeki awak lah tu... actually Mr juri paling suka ur comment! hehehe... kalau ada yg bertanya & berminat nak beli bila tgk Ina pakai bolehlah bagau akak ye... thank you! :)