Alisha hadiahkan subang mahal dekat My Melody

Kalau sebelum ni, alisha sendiri yang pakaikan diri dia dengan subang mahal.. Tapi baru2 ni, dia boleh pulak pergi ambik patung MY Melody kepunyaan acu dia tu buat main... Main mekap2 kot.. siap bagi patung tu guna subang mahal lagi.. hahahha


Macam2 imaginasi budak2 ni kan... pandai pulak dia pergi kepit pengepit baju tu dekat situ... hahahhah.. Dah siap kepit, dia datang tunjuk dekat saya.. hehhe


Saya pun apa lagi, terus suruh dia posing sebab nak ambik gambar... hehheh.. Tengoklah tu, bab bergambar suka sangat.. senyum sampai nampak semua gigi... Padahal gigi dia tu dah rosak.. adehhh... hihii...

P/s : Sorry yer... banyak lagi komen u all saya tak balas jejak & tak publish...


{ 60 comments.. read them below or add one }

zachflazz zachflazz December 03, 2012
subang mahal warna-warni yang bahkan kelihatan elok dan cantik, hehe
Ctie Anis Nisa Ctie Anis Nisa December 03, 2012
comelnye Alisha...besar nanti mesti cantik mcm ibu dia...hihi.. :))
fiza fiza December 03, 2012
Cantik subang my melody tu ☺☺
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 03, 2012
hehe.. senyum smpai nampk gigi.. happy sgt la kan alisha..

ok je gigi alisha tu kak ina.. :)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 03, 2012
macam penata imej je alisha nih..hehehe
Cikgu Ma Cikgu Ma December 03, 2012
dah pandai main mekap2 yea...
iietamalek iietamalek December 03, 2012
hahah...lawakla alisha ni..bagi auntie ketawe pagipagi ni..dahla telinga nya kat atas...
DuNia KeBaHaGiaaNKu....... DuNia KeBaHaGiaaNKu....... December 03, 2012
pandai alisha nie....hehehe kuat makan coklat ek...kena pantang nie...sayang gigi....hehehe
sal ya sal ya December 03, 2012
sama la. tak sempat nak balas semua jejak.
sal ya sal ya December 03, 2012
ada iklan Tourism Australia je.
umialya umialya December 03, 2012
alahai, comelnya..

pssttt: bergantung pd kuali yg kita gunakan, mula2 boleh sapu minyak senipisnya, lepas tu tak perlu daa sbb bila buh minyak, adunan tu cam lembik..
Mrs Lurve Mrs Lurve December 03, 2012
hehehe suka alisha, sengih gelak
Si Matatajam Si Matatajam December 03, 2012
Melody pun nak bersubang gak kan Alisha..hi hi comel dia..
Si Matatajam Si Matatajam December 03, 2012
Sori Ina, dah byk Kali refresh tapi iklan x kuar gak..
P U C A T P U C A T December 03, 2012
aloha ...comelnye...lentik bulu mate tew :
)
Riedaffya ibrahim Riedaffya ibrahim December 03, 2012
tinggi imaginasi budak2 kan...pandai dia..
ayut ayut December 03, 2012
comel my melody tu...dh mcm telinga tmabahan dh anting2x tu..hihihi..comel la alisha ni..ad je nk dbuat ye :)
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat December 03, 2012
My Melody pun nak pakai subang ya alisha hihihi
nini nini December 03, 2012
haha...kiut ja...tapi imaginasi dorang sangat tinggi n depa sangat la kreatif...=D
ieyda ieyda December 03, 2012
ala, mahal sgt tu subang....cuba bg yg murah sikit....pandai n bijak alisya ni
lizz lizz December 03, 2012
comel sayang alisha ni...mahal tu subangnyer tu...dia pun nak jugak my melody tu pakai subang jugak cam dier...
Myra Jay Myra Jay December 03, 2012
Hheee, comel je Alisha ni :D
Haryati Faizal Haryati Faizal December 03, 2012
kikiki....bijak2 alisha ni...
Mira Adzlia Mira Adzlia December 03, 2012
hihi...besela..budak2 mmg imaginasi dorg tgi...
Mimie Mimie December 03, 2012
kretip betul si alisha
Zie Zie December 03, 2012
comey melody dia.. pakai subang mahal gitu.. heheheh
Dunia Wilma Dunia Wilma December 03, 2012
Comelnya Alisha :-)
Ingatkan subang apa...
Tahu2 pengepit kain pulak...Hehehe...
Tertipu Wilma ^_^
syiela syiela December 03, 2012
hehhehe pndai dak alisha ni
Tihara Tihara December 03, 2012
as salam

kira dia dah faham dah kegunaan subang kat telinga..cute je dia senyum:)
Deqla manjew Deqla manjew December 03, 2012
hahahaha... mcm2 pe'el ank awk ni dear..comel betol!
NORSHAHFEZA HAMSAN NORSHAHFEZA HAMSAN December 03, 2012
heheh alisha alisha,,comel betol,,pandai die,aritu pakai kn kt die,ni pakai kt patung pulak hihihih
Dayana Bahar Dayana Bahar December 03, 2012
Mhl betul subang tu... emas berapa karat tu? Hihi
deno deno December 03, 2012
ada saja idea alisya :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 03, 2012
hehehe... ade2 je alisha ni.. kreatif!
Riena Haiqal Riena Haiqal December 03, 2012
hahahah comelnya.. ALisha Alisha.. pandai dia bg pakai subang kat patung tu ye.. hehehehe
Ema Blog Ema Blog December 03, 2012
alahai..cantik subang melody tu..hehehe..rumah aunty pun banyak tau..
NaZiRaH... NaZiRaH... December 03, 2012
jujur alisya comel sangat 'renyeh' camtu..hihihi
ShimaSalleh ShimaSalleh December 03, 2012
Comel!
Kenapa gigi rosak tuh?
Mama Adam Mama Adam December 03, 2012
Kreatif! Seronok jd budak :p
eita eita December 03, 2012
hahahha...bukan main lagi berposing tu...
Shasha Yacob Shasha Yacob December 04, 2012
eh eh , comel je dia semyum, dah full dah gigi dia, haha
anitadiana anitadiana December 04, 2012
alahai comel aje subang melody tu..pandai nya alisha...kak ita dan hubby tak minat nak pakaikan subang kat anak,so arisya memang tak bersubang...
azizah :) azizah :) December 04, 2012
hehe so cute subang melody tu....
Masya Masya December 04, 2012
sesuailah bear tu pink kegemaran budak perempuan..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 04, 2012
haha kretip alisha ni pakaikan subang tuk melody...subang mahal katakan hikss
Ummu Muhammad Ummu Muhammad December 05, 2012
alisha gigi same muhammad lagi2 yg no2 dari yg due besa tu hehe ni anak2 kite tumbuh gigi cepat cepat jugak habisnye hehe
Azi Azi December 06, 2012
geram btul tengok alisha ni...comel...
shidaR shidaR December 12, 2012
ewahhh seronok benarr nmpak hehee alisha tu :)
emma emma December 12, 2012
hehehe ade2 je alisha ni :)

ala sayang nye gg alisha da rosak..
9n0L4 9n0L4 December 19, 2012
hihi. mate tertumpu pade gigi alisha. :)
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin January 03, 2013
err alamak npe dy wt cmtu.haha