Alisha pun suka jugak!!

Bukan u all je suka durian crepe.. Ni haaa anak saya pun suka... hihii... Seketoi tak cukup untuk dia.. nak kene bagi dia makan berketoi2.. heheh.. Opstttt actually alisha ni memang jenis makan semuanya.. takda nak memilih2.. hihi


Tu diaaa... makan durian crepe sampai 'tertayang' keseksian bibirnya... hahhahhah


Durian crepe yang masih lagi 'sopan' di tangan alisha..


Gigit durian crepe dengan penuh kelembutan...


Tapi akhirnya, kulit durian crepe tu 'terburai' jugak menampakkan segala isi durian crepe...


Alisha sumbat semua durian crepe tu dalam mulut dia... Tengoklah tu, betapa luasnya alisha buka mulut... heheee.. Habis dengan dagu pun kena... (",)

Nanti balik Sungai Petani nak buat jugaklah... menjadi or tak, lain citer.. janji buat dulu... hahaaa... Eh, kalau tak jadi, tetap boleh usaha sampai jadi kan... (",).. Tak rugi jika belajar sesuatu sehingga pandai untuk insan2 tersayang dalam hidup kita (^_^)


{ 62 comments.. read them below or add one }

shasha yacob shasha yacob December 06, 2012
comel sangat alisha tuh, dah boleh jadi iklan crepe durian dah. haha
nanakimie nanakimie December 06, 2012
nampak sedap je alisha makan,kalo corn creepe ke kan best,hee...
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 06, 2012
selamat pagi ina..wah alisha mam durian crepe ye...comot momot dia tapi so cute lah..bukan alisha je...auntie pon giler gak dengan doyan crepe ni tau! cayang alisha
ANNA MARIANA ANNA MARIANA December 06, 2012
anna pon nk cuba makan...
belum berkesempatan beli lagi..
sedap ke kak?
Mrs Lurve Mrs Lurve December 06, 2012
memg sedap durian crepe nie, kalo mkn time sejuk..nyaman je rasa, tp xleh simpan lama2 dlm peti sejuk..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 06, 2012
hehe..comey je alisha ni.. sng kn x memilih2.. :)
tgk cara2 buat durian crepe ni mudah je. cousin hari2 buat. alahai x puas kot makan.. nani xmkn jadi mmpu tgk entri2 org je la.. :)
fazitaismail fazitaismail December 06, 2012
kemain sonok tgok si Alisha mkn benda alah tu..nmpak cam sedappp sgat dia mkn tu kan..
Mira Adzlia Mira Adzlia December 06, 2012
wah..duta crepe durian ni..hihi
Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 06, 2012
Bila ina nak blk sg petani? Bestnya tgk alisha makan durian crepe ni.. Nati ina bt tentu lg banyak yg dia makan..
QueeN TerataI QueeN TerataI December 06, 2012
sedap je tgk dia makan... penuh nikmat.. ;) anak Queen pun suka gak mkn durian crepe ni.. ;)
ayut ayut December 06, 2012
hihihi..wane ijau!!aritu order dia tak bt wane ijau..huhuhu..sdap sgt ye alisha..mkn yer.. :)
aTieYusof Family aTieYusof Family December 06, 2012
comel je alisha ni...
Tu lah kan kena belajar juga buat kalau org2 tersyg suka.. setuju tu..hehe:)
syawalsimpsons syawalsimpsons December 06, 2012
sue nak try buat gak..tp x mo buat durian la...boleh x...nak buat mmmm...strawberry la..kikiik
Nida Mohd Nida Mohd December 06, 2012
selera betul dia makan durian crepe..berbaloi buat sendiri kalo mg ada pemakannya..boleh mkn puas2..
ShimaSalleh ShimaSalleh December 06, 2012
wah berselera makan... abg aqil geli la dgn durian adehhh.. Shima masih belum layan durian crepe ni :)
ShimaSalleh ShimaSalleh December 06, 2012
berselera betul makan.. abg aqil geli dgn durian huhuhu...
Sally Yatiey Sally Yatiey December 06, 2012
Comel alisha. Hee. Sedapppppnya durian crepe!
sal ya sal ya December 06, 2012
siapa yang buat tu? misi mencari whipping cream blm lg ditemui.
Mama Vogue Mama Vogue December 06, 2012
Silalah berusaha..!
Mamavogue ni tangan tak berseni langsung..!
Nanti dah buat jgn lupa tayang kat blog okeh :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 06, 2012
yui pon bru mkn smlm tp order jela..nak wat tak pndai kulitnya..tak jd wat aritu..hihi.
Mrs Velentine Mrs Velentine December 06, 2012
comelnya...hehehe...MV tak pernah makan lagi ni..minta sikit boleh...hahaha..done click2
Kakzakie Kakzakie December 06, 2012
Apa pun gaya Alisha tetap comel dan cnatik dipandang mata. Cuba kita yg mengnganga dan comot macam tu apa jadi hahaha...
ieda ieda December 06, 2012
wahhhhhhhh sedapnyee
tgk alisya makan
x leh jadi nie
sib baikkk akk dah order ekeke ;)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa December 06, 2012
wah sdpnya..nak satu..post ya..sabah xda ni
dya bunga dya bunga December 06, 2012
berseleranya alisha mkn..hihi
Ibu Lala Ibu Lala December 06, 2012
Buat sendiri ke tu. wow menariknye. Bk buatnye senang je, cuma krim je yg ssh sikit.
lynn kamarul lynn kamarul December 06, 2012
da dapat dah makan eh crepe durian tu. ina buat sendiri atau beli ? hehe still cantik color crepe = hijau
NaZiRaH... NaZiRaH... December 06, 2012
SEKSInya bibir alisya,hihihi, sedap tak akak, saya baru nak merasa....huhu
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan December 06, 2012
Biase tgk kaler kuning...sedap ke..nak jugak merasa..hehehe
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa December 06, 2012
betul2 ..patut cubs bust sndri,sy pun cuba wpun takla mnjadi sempurna mcm yg org jual tu tp bolehla mkn puas2 anak branak :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 06, 2012
aaaa...nmpknya sungguh sedap... oh durian crepe... :")
izan mama mia izan mama mia December 06, 2012
comel sangat anak dara ni..suka bulu matanya yg lentik tuu
Kesoma.rai Kesoma.rai December 06, 2012
amboi..semangat makan..suka nak masak kalau jenis pemakan macam ni kan..kalau kita je beria masak tapi takde orang makan pun tak best jugak..
Mimie Mimie December 06, 2012
meleleh air liur org sakit lutut nih tgk alisha mkn
Puan Kutu Puan Kutu December 06, 2012
hebatlah alisha nie semuanya dia suka..tak merasa lg durian crepe..lgpun sy n aiman mmg tak suka durian..:)
UmmiAbi UmmiAbi December 06, 2012
Amboi..cekci mulut Alisha... Cantiklah Alisha ni...hehe. Ummi takut nak mkn durian crepe tu sbb color dia pekat sgt. Kakak ummi beli color biru n pink,color dia pekat sangat...bukan kuning.., at last terbiar je dlm fridge.huhu...
Cik Nur Cik Nur December 06, 2012
wahhhhhhh..sedapnya tgk alisha makan...!!

tapi nur suka yg warna kuning..padahal rasa sama je rasanya kan...cuma bila kuning tgk mcm durian betul..baru felling mkn..hihi
Deqla manjew Deqla manjew December 06, 2012
alahaiii alisha comel dah bikin aunty terliur la.. sdp nmpk alisha mkn crepe doyan tu...
fiza fiza December 06, 2012
Sana sini citer pasal DC. Terliur ih. Dah lama tak makan DC.
QasehnyaRania QasehnyaRania December 06, 2012
Jom kita cuba..hihi.
Yg ini buat ke beli?
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 06, 2012
wah alisha kemain selera makan durian crepe....mesti sdp sgt la tu hehe
Azi Azi December 06, 2012
yang ni beli ke buat ni ina... amboi alisha sonok dpt makan durian crepe eh...nak sikit boley...
jaakechik jaakechik December 06, 2012
alamak terliur sekali lagi bila tgk alisha mkn. jaa belom try lagi yg crepe hijau ni..hihi..
Haryati Faizal Haryati Faizal December 06, 2012
so cute la...hihi
nk try buat jugak la...cam senang je...
Nora Karim Nora Karim December 07, 2012
sedapnya tgk alisha mkn tu... yum yum!
Si Matatajam Si Matatajam December 07, 2012
Amboi baik punya layan tuhhhh. Hi hi
ieyda ieyda December 07, 2012
tgk kaler kulit tu dah terliurlah....

sedapnya tgk alisya makan smpai ke dagu
Riena Haiqal Riena Haiqal December 07, 2012
eh sukanya dia makan ye.. Haiqal pulak macam saya tak suka makan durian.. hehehehehehe
umialya umialya December 07, 2012
Ina buat sendiri ke ni?
ros_reeza ros_reeza December 07, 2012
tak pernah lagi rasa durian crepe ni.. nak buat, tapi dok berbelah bagi.. hihi..
Hanny Abdullah Hanny Abdullah December 07, 2012
First time tgok color Ijau, asyik tgok kuning je... Yang ni isi nya byk pulak tu...terlioq tol leee....
SumeSakan SumeSakan December 07, 2012
amboi bukan main ag dia...makan sampai muncung mulut ye...tang nak buat kulit yg x reti tuh...nanti sedia cara2nya k...hehehehehe..leh wat sndr gak...
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY December 07, 2012
pandai alisha makan DC, anak k.eija jenis suka makan asing2, kalau k.eija buat tu si Adik suka mkan Crepe dia saje n si abg pulak suka makan Whipping Cream dia je..bila dah siap jd DC diorang x berapa pandai/suka makan..Mama dia yg beriye makan DC..ehhe

Betul tu Ina, jd atau x itu belakang kira, yg penting dpt buat sendiri lg puashati..
azizah :) azizah :) December 07, 2012
atleast akak mencuba sampai jadi.. InsyaAllah niat baik pasti jadi punya..:)
shidaR shidaR December 12, 2012
wahhhh nk juga kak ina ^_^
emma emma December 12, 2012
sdp nye alisha mkn durian crepe..

buat la kak ina, mst jadi punye :)
emma emma December 12, 2012
sdp nye alisha mkn durian crepe..

buat la kak ina, mst jadi punye :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 18, 2012
shedapnyer....mmg skang musin doyan mmg byk sgt org buat doyan crepe neh=)
9n0L4 9n0L4 December 24, 2012
mahal tu tgn die. care die pegang crepe tu mcm anak buah. ;)