Rezeki akhir tahun



Alhamdulillah.. ada lagi rezeki saya untuk dapat BE @ CPUV tahun ni.. Maybe ni yang terakhir untuk tahun ni kot... Saya dapat BE DIGI TRIPLE D.. Ini adalah BE yang ke 33 untuk tahun 2012... Sekarang ni earning dah RM2.79.. Terima Kasih ye Nuffnang.. (^_^)


Tak lupa jugak TERIMA KASIH untuk u all yang sentiasa singgah blog saya.. Alhamdulillah.. UV blog saya masih lagi maintain seperti sebelum ni.. (^_^)


{ 58 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine December 21, 2012
alhamdulillah mmg rezeki hujung tahun//
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 21, 2012
syoknya kak intan tgk...huhuhu..best2..tahniah...rejeki
izan mama mia izan mama mia December 21, 2012
tahniah..
saya nak tanya ina ni,..sll org dok kata hantar tiket kat nuffnang....
nak tulis apa sebenarnya,..nak tanya apa??..saya xreti laa..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 21, 2012
tahniah ina.... boleh tambah duit tabung anak2....alhamdulillah
Riena Haiqal Riena Haiqal December 21, 2012
Alhamdulillah ada rezeki juga lagi ye.. (^_^)
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 21, 2012
bestnya ina...nak jugak BE!! hahaha..
azizah :) azizah :) December 21, 2012
tahniah kak! samalah jijah dapat BE Digi triple D ni..hee
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY December 21, 2012
alhamdullillah n tahniah ina :)

4 BE yg masih on going, k.eija nya ada 1 BE je itupun bulan Nov punyer..
Rus Sulaiman Rus Sulaiman December 21, 2012
Alhamdulillah rezeki. Tingginya trafik :)
Tihara Tihara December 21, 2012
tahniah ina...alhamdulillah banyak nye duk tengah ongoing tu..seronok kan.. :)
mia izzati mia izzati December 21, 2012
eh3 terkejut nengok uniq kak intan cecah ratus2..saya puluh je kak..bagi tips sikit hehe
Ena's Palace Ena's Palace December 21, 2012
Alhmdlh..tahniah...jeki..jeki
N i e Z a N i e Z a December 21, 2012
Alhamdulillah..rezeki anak2...
Ibu Lala Ibu Lala December 21, 2012
Alhamdulillah. Rezeki...
Aju Mohit Aju Mohit December 21, 2012
tahniah ina, rezeki anak2 ;)
Si Matatajam Si Matatajam December 21, 2012
Murah rezeki..banyak BE tgh menari yek...UV pun mantap...tahniah Ina..
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan December 22, 2012
still meletop-meletop BE ina ^^
shasha yacob shasha yacob December 22, 2012
xpernahlagi uv sampai ribu ada pun sampai 300 saja. hihi naka tanya ada apap tips tak?
adyna adyna December 22, 2012
alhamdulillah tahniah.. akak pun thn nie plg banyak be 20.. n dpat cash out..syukur sgt
Mama Adam Mama Adam December 22, 2012
Wahhhh... murahnya rezeko
Masya Masya December 22, 2012
alhamdulillah murah rezeki ina tahun ni.. bglah aura ke blog saya juga...
jaakechik jaakechik December 23, 2012
33 BE untuk tahun ini...wahh blog akak mmg bertuah tau..hihi... hope rezki akak lebih murah lagi utk 2013 nanti...amin!
ieyda ieyda December 24, 2012
bestnya....rezeki alhamdulillah ...
Deqla manjew Deqla manjew December 24, 2012
alhamdulillah..ni kira mcm bonus akhir tahun la ni.. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman December 24, 2012
Wah...berderet tu BE. Tahniah.
NoEn NoEn December 24, 2012
alhamdulillah rezeki
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 24, 2012
Alhamdulillah..mmg rezeki hujung tahun ni
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha December 24, 2012
meriah tul be tu...jelly~

p/s : ari tu guna tab kawan tgk blog akak...kwn nmpk muka akak dia ckp,"kirim salam kawan asha".....hahaha,kena cubit seketul kt lengan dia...terus ckp kt dia,"ada hati tengok pompuan lain..akak ne da kawen,anak dua!".
Si Matatajam Si Matatajam December 24, 2012
Alhamdulillah...moga murah lagi rezeki lepas ni..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 24, 2012
salam kak ina..
alhamdulillah...rezeki..
moga2 bertambah earningnye.. :)
ayut ayut December 24, 2012
tahniah kak ina..alhamdulillah..rezeki.
ShimaSalleh ShimaSalleh December 24, 2012
Alhamdulillah rezeki jgn ditolak :)
ieda ieda December 24, 2012
alhamdulillah rejeki

tahniah dik !
Azi Azi December 25, 2012
alhamdulillah rezeki.. tinggi traffic ina.. best2, ntah nape blog sy tetiba uv merudum jatuh.. huhuhu...
shahdiana shahdiana December 26, 2012
yana punya BE dah tak termaintain....takde pendapatan sangat pun...huhuhuh...tahniah pada ina...rezeki anak-anak tu...
Ibu Lala Ibu Lala December 26, 2012
BE akk x naik naik pun. Sedih sedih..
deq's qienz deq's qienz December 27, 2012
wahh murahnya rezeki aqilah n alisha
shasha yacob shasha yacob December 27, 2012
nampaknya murah rezeki kak ina kan :)
shidaR shidaR December 27, 2012
tAhniah kak rezeki tu kak :)
wan nurul hezrina wan nurul hezrina January 03, 2013
rezeki anak kan...murah rezeki...banyak toll uv=)