UV selepas kurangkan masa berblog


Sebelum saya ambik keputusan untuk mengurang aktiviti berblog, time tu UV saya tengah maintain 1000++ sehari.. tapi saya tak kisah sebab nak concentrate dekat anak2.. bila saya kurangkan entry dari 4 entry sehari ke 1 or kadang2 2 entry sehari + kurangkan masa bw, tak mustahil UV akan jatuh merundum..

Tapi alhamdulillah... setakat ni, walaupun saya hanya mampu buat 1 or 2 entry sehari + bw pun hanya sempat 3 4 blog sahaja..UV saya takdalah jatuh sampai terduduk tak boleh bangun terus... (^_^).. Yang paling tak sangka, masih mampu cecah 1000++.. Yang lagi heran tu pulak, UV dulu kalau hari sabtu & Ahad, walaupun saya tak buat entry, UV 500++ or 600++ tapi kali ni boleh pulak cecah 700++..

Terima kasih tau u all, tak kiralah u all tu pembaca "senyap" ke pembaca "bising" ke.. sebab sudi singgah jugak blog saya.. U all memang "penyokong" saya yang terbaik..!!! U all tak pernah "berkira"..!! Walaupun saya tak sempat jenguk u all, tapi u all tak pernah lupa jenguk saya... TERIMA KASIH sangat2.. Saya sangat2 menghargai u all...

P/s : TERIMA KASIH sebab sentiasa bagi sokongan & memahami keadaan saya...


{ 54 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay December 18, 2012
Tahniah ye Ina, maksudnya blog ini menjadi sumber inspirasi buat blogger lain, dan ada entry Ina yang dicari..

Maksudnya dah mesra SEO la tu :D
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 18, 2012
kira ok lg uv kak ina tu xterus jatuh merudum...ramai yg suka baca blog kak ina dan memahami keadaan kak ina...sama2 kasihmu ku terima muahahahaha.....
syawalsimpsons syawalsimpsons December 18, 2012
agak2 sue pembaca bising ke senyap..kikikiki....
ieyda ieyda December 18, 2012
tapi still maintain ye...tahniah
CeqGu CeqGu December 18, 2012
eee jelesnya dengan ina. hurm akak tak merasa la sampai ribuan, setakat ni UV baru 100++ ....apa nak buat, nasib orang tak glamer kih kih kih. tapi i tak kisah. siapa sudi singgah,insyaAllah akak cuba ziarah n follow. tapi kalau setakat nak tambahkan angka follower pastu senyap, akak singgah sekali jer ler hohoho. akak suka blogger yg nak buat kawan, baru ler rajin nak singgah berkali2 :)
CeqGu CeqGu December 18, 2012
eh lupa plak nak bgtau, penyedut hingus tu ada jer jual kat mana2 pasaraya bhgn baby. Yg penting cari brand Pigeon. Murah dan senang nak cuci
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 18, 2012
saya pembaca yang bising..hehehe..
ShimaSalleh ShimaSalleh December 18, 2012
Alhamdulillah... suka singgah sini baca kisah alisha & aqilah :)))
aanie aanie December 18, 2012
tahniah...banyak tu uv....sy x penah cecah 300 pun..hehe....
Mimie Mimie December 18, 2012
sentiasa support akak
Mrs Velentine Mrs Velentine December 18, 2012
wah bestnye dpat mantain mcm tue
anitadiana anitadiana December 18, 2012
teruskan ina ya..kak ita akan tetap baca...he...he ...insyaallah...
Sally Yatiey Sally Yatiey December 18, 2012
Wahhh..bestnya UV maintain tinggi. Hee. Tahniah2 ;)
Masya Masya December 18, 2012
kalau dah nama pembaca setia.. haruslah dtg walaupun tak tinggalkan komen hihihihihihi.....

tahniah ina...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 18, 2012
=)alhamdulillah rezeki ina tuh..nurulpun lately sibuk manjang..mcm2 nak diuruskan..memang sabtu n ahad nurultakder entry dr dulu lagi..
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 18, 2012
Alhamdulillah.. ok la tu kak Ina.. leh maintain kan lg :)
Ema Blog Ema Blog December 18, 2012
tahniah ina... ramai yg search tentang pengalaman ibu dan anak-anak
Mama Adam Mama Adam December 18, 2012
Best la ina. Bila la MA nk capai tahap tu... dh setahun dh ni public kan blog. Uv sehari baru 100++. 10 kali ganda tu...
Fiza Rahman Fiza Rahman December 18, 2012
Masih banyak lagi even entry kurang.
azizah :) azizah :) December 18, 2012
hebat kak! uv still mencanakk naik.. tu la penangan pembaca setia kak.. dia akan datang baca blog kita even tak update pon.. tahniah kak..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha December 18, 2012
Pembaca setia blog ni ramai...jgn risau ye.
Riedaffya ibrahim Riedaffya ibrahim December 18, 2012
rezeki kan ade kat mane2...xpe ina..pentingkan ape yg lebih penting kan..
ayut ayut December 18, 2012
dpt maintain tu yg best tu... :)
Nurul Faiz Nurul Faiz December 18, 2012
ramai pembaca setia, tu sebab maintain je. hehe.
Mira Adzlia Mira Adzlia December 18, 2012
smuge akak trus berjaya lg... :)
N i e Z a N i e Z a December 18, 2012
wah...bestnyer..ramai nye penyokong..hehehhe
NaZiRaH... NaZiRaH... December 18, 2012
oo sabtu ahad mmg akak tak buat entry ek, patutla..saya hairan hr tu np akak tetiba senyap 2 hari..hihi
are_lin@yu are_lin@yu December 18, 2012
wahh banyak tu akak...alhadulillah kan tak dlaah jatuh sangat..;-)
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa December 18, 2012
wah ttp maintain gtu hhehe tahniah kak
Deqla manjew Deqla manjew December 18, 2012
blog ina mmg dah femes tu yg ramai jengok..hihi... tahniah... :)
fieda fieda December 18, 2012
fuyoo ina..cayalah...terbaik...hihi
Nieyxzha Hassan Nieyxzha Hassan December 18, 2012
Macam mane dpt uv sebanyak tu..
Cik Nur Cik Nur December 18, 2012
kaseh di terima..
apapun blog akak mmg terbaik..
panduan untuk ibu2 nak mendidik anak.. :)
Azi Azi December 18, 2012
bestnya tebgok uv intan,...terbaiklah intan
sal ya sal ya December 18, 2012
rezeki ina tu. tahniah ye...
Si Matatajam Si Matatajam December 19, 2012
Kira maintain tu UV blog ni.. Tahniah Ina..
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 19, 2012
always sokong ina tau! muah
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan December 19, 2012
blog akak ni banyak ilmu sebab tu ramai yang singgah :)
Cinta Misteri Cinta Misteri December 19, 2012
CiM tk mungkin la jd pembaca senyap kt sini kannn..klau dtg msti buat bising punye~
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 19, 2012
salam kak ina..
wah..ni namenye dah ade pembaca setia tau1

tahniah kak..moga2 maintain 1000+ uv sehari :)
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa December 19, 2012
insyaAllah...sama2 kita terus sokong menyokong :)jgn risau ye,ina :) yg penting anak2 tu yg perlukan perhatian kita :)
shidaR shidaR December 20, 2012
setiap hari mst dtg hehee :D
emma emma December 20, 2012
tahniah kak ina.. suke tgk uv kak ina maintain 1000++ :)
deno deno December 20, 2012
waaahhh... ramainyaaaa... blog akak ni mmg syok baca.. mmg ramai dtg :)
C'Jai C'Jai December 21, 2012
Alhamdulillah..mantain ye..
shasha yacob shasha yacob December 22, 2012
wah bestnya dapat maintan kan .
Puan Kutu Puan Kutu December 30, 2012
sama2 kasih..hehe

selagi kita up entry setip hari Insyaallah uv takkan jatuh..lain la klu menyepi seminggu macam sy.haha..

setakat bw tu asalkan kita terjah msti org akan terjah kita balik,cuma cpt atau lmbt jer kan..