Ulangtahun Perkahwinan Kami Yang Ke 3 (^_^)

Hari ni 17/12/2012 genaplah perkahwinan saya & my dear berusia 3 tahun.. Masih baru lagi ni... Harap2 kami akan tabah hadapi segala dugaan mendatang.. 3 tahun yang pertama ni, alhamdulillah kami bahagia dengan dikurniakan 2 orang anak perempuan.. (",)

Normally, ulangtahun perkahwinan, kami akan keluar dinner dekat luar tapi hari ni memandangkan tahap kesihatan kami 3 beranak yang masih belum memuaskan, so, kami kenalah 'berkurung' dalam rumah.. hihiii... Tapi takpa, saya tetap akan masak sedap2 jugak untuk my dear balik lunch nanti..

Masakan hari ni, haruslah spesel sikit kan... saya nak masak nasi daging + dalca + air asam... (^_^).. hihii.. Sebenarnya tak spesel mana pun.. tapi dah nama pun masakan dari air tangan seorang isteri yang bernama noorzarina, haruslah sentiasa spesel sebabnya takda dijual di mana2 restoran.. muahhahha.. *tu diaaa ayat mengada2 dah keluar..



Di ulangtahun perkahwinan kami yang ke 3 ni, saya doakan semoga...

My Dear : Akan kekal menjadi seorang suami & abah yang bertanggungjawab

Saya : Akan jadi seorang isteri & ibu mithali.. yang sentiasa menggembirakan hati insan2 tersayang..

Alisha & Aqilah : Akan jadi anak yang solehah.. yang tak pernah lupa pengorbanan ibu bapanya dalam membesarkannya..

Kami : Moga kasih sayang antara kami 1 family akan kekal hingga ke syurga...


Letak gambar Alisha & Aqilah yang bertempek dengan bedak.. hehe.. Mereka lah penyambung kasih sayang kami suami isteri... (^_^)


{ 83 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay December 17, 2012
Happy 3rd Anniversary dear, moga ikatan perkahwinan akan terus berkekalan dan bahagia hendaknya..


Ina dah 3 tahun ada 2 anak, Myra nak masuk 3 tahun lebih kurang 3 minggu ni sorang pun belum ada.... heheee :)
Riedaffya ibrahim Riedaffya ibrahim December 17, 2012
amin...semoga doa iti dimakbulkan... tahniah ina...selamat ulangtahun perkahwinan yang ke3..semoga bahagia milik ina selamanya..
dak-eiza dak-eiza December 17, 2012
happy enibeseri..
moga berbhagia hingga ke syurga
:)
umialya umialya December 17, 2012
Happy Anniversary IB.. Moga kekal bahgia buat selamanya..
ros_reeza ros_reeza December 17, 2012
Selamat ulangtahun perkahwinan Kak Ina :)
Ros aminkan doa-doa Kak Ina kat atas tu :)
zachflazz zachflazz December 17, 2012
tahniah ya Intan. semoga perkawinannya lancar sentiasa dan cinta keluarga tetap abadi.
Shafiq Shafiq December 17, 2012
Tahniah kak.. :-) Moga berkekalan sampai akhir hayat..:-)
intanfirdaus247 intanfirdaus247 December 17, 2012
selamat ulangtahun ina dan pasangan ..didoakan ina dan husband bahagia selalu..ameen
syawalsimpsons syawalsimpsons December 17, 2012
selamat ulangtahun ina...tak sabar nak G umah ina ahad ni...nnt pepehal sue roger yee
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey December 17, 2012
Aameen.. Happy Anniversary Kak Ina dan Husband kak ina.. :)

p/s: cntik la Alisha dlm gmbr ni.. hehe.. senyuman nye.. sweet!!!Aqilah duk tgk apa tu?
Zee Suhaini Zee Suhaini December 17, 2012
Selamat Ulangtahun Perkahwinan...
Moga ikatan suci ni berkekalan hingga ke akhir hayat...
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P December 17, 2012
Alhamdulillah, tahniah kak. Semoga berkekalan jodoh nya ke akhir hayat
Aju Mohit Aju Mohit December 17, 2012
alhamfulillah tahniah ina and husband, moga hubungan akan kekal bahagia ke akhir hayat, hehehe arini semua kene special ;)
Mrs Velentine Mrs Velentine December 17, 2012
AMIN...happy anivesary kak....
Ummiarissa Mahdi Ummiarissa Mahdi December 17, 2012
Salam ina....Selamat Menyambut Ulangtahun ke 3 ye...akak doakan rumahtangga ina bahagia selalu...ada ingin akak sampaikan sepatah dua kata,dengar ye...

"jika takut dilambung ombak,jangan berumah ditepi pantai....jadi cari rumah kat perumahan atas tanah"...hehehe

bye!
Mrs Velentine Mrs Velentine December 17, 2012
Oh ya kak...Hadiah dr akak tue MV belum terima...sorry kalau buat akak tertanya2
N i e Z a N i e Z a December 17, 2012
Alhamdulillah..tahniah ina..mg kekal hingga akhir hayat..disamping anak2 yg soleh dan solehah..amin...
ayut ayut December 17, 2012
alhamdulillah...3 tahun..smga kebahagiaan sentiasa menjadi milik akak sekeluarga..amin.. :)
Deqla manjew Deqla manjew December 17, 2012
alhamdulillah... baru je usia 3 tahun tp dah ada 2 anak...untung awk... happy anniversary... :)
CeqGu CeqGu December 17, 2012
happy anniberseri seri hehehe....

ni link tentang penyedut hingus baby

http://arenis.blogspot.com/2012/12/tips-dan-cara-atasi-masalah-bayi.html
Tina Othman Tina Othman December 17, 2012
tahniah ina

happy anniversary yg ke 3 tahun, moga cinta sampai syurga
Mira Adzlia Mira Adzlia December 17, 2012
hepy eniberseri k.ina..smuge jdoh kekal hingga ke syurga..amin :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana December 17, 2012
tahniah ye, moga kekal hingga ke syurga
Kakzakie Kakzakie December 17, 2012
Tahniah Ina. Tiga tahun menganyam kehidupan bersama. Dikurniakan 2 cahaya penyeri rumahtangga. Moga terus berbahagia hendaknya amin..
outbound malang outbound malang December 17, 2012
kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.
outbound malang outbound malang December 17, 2012
kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.
BoNDa.... BoNDa.... December 17, 2012
selamat ulang tahun IB....wow dah 3tahun dah 2 baby.....nmpk gaya bonda pun kena kejar nie....hehehehe apapun semoga bahagia sehingga ke syurga....
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha December 17, 2012
jgn berangan nak g mana2..nnti sakit :P
the malay male the malay male December 17, 2012
Tahniah , moga kekal ke akhir hayat kebahagiaannya
Mimie Mimie December 17, 2012
Amin...Semoga hubungan akak sekeluarga kekal hingga ke syurga..>Happy Anniversary kak...Akak baru tiga tahun kahwin ye...Saya gatal dulu lah nih...hahaha
sisR sisR December 17, 2012
Tahniah! semoga berbahagia hinge ke hujung nyawa...
Ratu Hatiku Ratu Hatiku December 17, 2012
Selamat ulangtahun perkahwinan... Semoga kekal bahagia dunia akhirat..Amin
azizah :) azizah :) December 17, 2012
happy anniversary kak :) moga perkahwinan akak berkekalan hingga ke jannah.. semoga anak2 menjadi anak yg soleh n solehah :)
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna December 17, 2012
happy anniversary untuk ina dan suami.. semoga mahligai yang dibina berkekalan dan bahagia sentiasa.. :D
Fiza Rahman Fiza Rahman December 17, 2012
Happy 3rd anniversary to both of you. Smoga kekal bahagia selamanya.
ShimaSalleh ShimaSalleh December 17, 2012
Selamat hari ulang tahun Ina & suami.. Ungatkan Ina dah lama kawen hihihihiii...

Amin!
Farisha Lyssa Farish Farisha Lyssa Farish December 17, 2012
tahniah! moga rumah tangga korang berkekalan dan bahagia selamanya :)
Adriana Adriana December 17, 2012
amin..tahniah kak..semoga kekal hingga ke syurga
Mama Vogue Mama Vogue December 17, 2012
Selamat Ulangtahun Dear Ina..!
Moga kekal hingga ke Jannah, Insya Allah..
shasha yacob shasha yacob December 17, 2012
waaaa, hapi anibeseri kak ina, hihi semga bahagia selalu
Jaa Jaa December 17, 2012
hehe, tahniah.. erm, nasib baik ina ingatkan..esok turn k.ja plak..hehehe
mama aryan mama aryan December 17, 2012
aminnn..akak tolong aminkan doa ina,moga apa yg ina harapkan akan kesampaian..
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief December 17, 2012
Hepy 3rd anniversary utk kak ina dan suami...wani doakan semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga akhir hayat bersama zuriat tercinta....

wah masakan spesel tu..bila la nak merasa makan masakan spesel kak ina hehehehe
lizz lizz December 17, 2012
happy anniversary Ina moga bahagia hingga kehujung nyawa...
deq's qienz deq's qienz December 17, 2012
tahniah kak ina hapi aniversary.sm kalian kekal bahagia selamamya
Si Matatajam Si Matatajam December 17, 2012
Hepi Anniversary buat Ina & Suami..Moga bahagia hingga hujung nyawa dan bertemu akhirnya di syurga...Aaminnn..
sHaRiNa eLyaNa sHaRiNa eLyaNa December 17, 2012
amin..smoga family bhgia till jannah :)
JS or Mrs.Lina JS or Mrs.Lina December 17, 2012
tahniah ina..moga kekal bahagia selamanya...
ieda ieda December 17, 2012
happy anniversary dik !
semoga kekal bahagia selama-lamanya .. aminnnn ;)
Cik Nur Cik Nur December 17, 2012
selamat ulangtahun perkhawinan yang ketiga akak..!

Moga berbahagia hingga jannah hendakNYA...
Ameen..!
Puan Kutu Puan Kutu December 17, 2012
hepy annivesary..ameen juga atas doanya.semoga kekal hingga ke syurga..
Nora Karim Nora Karim December 17, 2012
Semoga Allah memberkati anda sekeluarga... Happy 3rd anniversary Ina... ^_^
ibuintan ibuintan December 17, 2012
Amin..

Assalamualaikum Ina... selamat aniversari, tahniah buat kalian berdua


moga bertambah bahagia dan terus dilimpahi keberkatan dan kasih sayang yg berpanjangan
Mrs Lurve Mrs Lurve December 17, 2012
alhamdulillah...tahniah buat ina dan suami..moga terus kekal bahagia ke akhir hayat..
fieda fieda December 17, 2012
happy anniversary ina...lambat kak fieda on9 arini..baru tau ni...;-)
fieda fieda December 17, 2012
kak fieda doakan moga2 ikatan kasih sayang ina sekeluarga bertambah utuh bahagia sokmo ye..
Haryati Faizal Haryati Faizal December 17, 2012
selamat ulangtahun perkahwinan ina, semoga ikatan perkahwinan akan berkekalan bahagia hendaknya amin...
nanakimie nanakimie December 17, 2012
moga kekal bahagia hingga ke syurga...amin...
Ibu Lala Ibu Lala December 17, 2012
happy anniversary. moga jodoh berkekalan. untung la suami suka makan kat rumah. x penat memasak.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ December 17, 2012
salam kak ina..

alhamdulillah..
selamat ulang tahun perkawinan yg ke 3 :)
cma mengaminkan doa2 kak ina tu tau..

amin..ya rabb :)
NaZiRaH... NaZiRaH... December 18, 2012
selamat ulangtahun perkahwinan untuk akak n husband... mintak maaf lama tak jenguk saya sbuk nak final skang, thanx untuk nasihat akak pada post terakhir saya hari tu..;-)
sal ya sal ya December 18, 2012
happy belated anniversary ye ina & hubby.
Masya Masya December 18, 2012
assalamualaikummm

happy anniversary.... moga bahagia selamnya.. dan berkekalan hingga hujung nyawa.. lumrah hidup berumah tangga pasti ade pasang dan surutnya.. itulah yg mematangkan kita..
Riena Haiqal Riena Haiqal December 18, 2012
happy anniversary yang ketiga buat Ani dan suami..semoga berkekalan sampai ke syurga...
anitadiana anitadiana December 18, 2012
happy anniversary ina..semoga kekal ke hujung nyawa..amin...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 18, 2012
nurul lambat cekt wish yea..selamat ulangtahun perkahwinan ke 3..semoga terus kekal bahagia sampai hujung nyawa mcm mama dan arwah abah nurul
Ema Blog Ema Blog December 18, 2012
selamat ulangtahun ina..moga berkekalan hingga ke hujung nyawa..maaf lambat wish..dah beberapa hari offline
eita eita December 18, 2012
selamat ulang tahun perkahwinan..
semoga berkekalan sehingga akir hayat
Azi Azi December 18, 2012
happy belated anniversary..
QA's ~ mamapapa QA's ~ mamapapa December 19, 2012
alhamdulillah...tahniah ina & ur dear..semoga yg baik2 saja utk u olllsss :)
shahdiana shahdiana December 19, 2012
semoga ina bahagia hingga ke akhir hayat dengan suami & 2 anak comell tu...
shidaR shidaR December 20, 2012
tahniah :)
happy anvrsry kak ina dan suami serta keluarga kak ina..alisha dan aqilah :)
emma emma December 20, 2012
Selamat ulangtahun perkahwinan yang ketiga untuk kak ina&husband. Semoga terus bkekalan hingga ke alam jannah :)
deno deno December 20, 2012
selamat ulang tahun akak! deno suka dengan famili akak yg hepi dan penuh kasih sayang mcm kak lydiamiza... tahniah akak! :)
C'Jai C'Jai December 21, 2012
Barakallah Ina..moga bahagia sepanjang hayat..
shasha yacob shasha yacob December 22, 2012
hapi anebeseri kak ina. done klik nuff sasung galaxy :)
AnonymousAnonymous May 14, 2013
Setelah baca artikel ni... baru saya mula faham isu ni.

.. terima kasih admin... semoga dapat terus pos idea2 yg menarik.
.

Feel free to visit my website :: Tips Manjakan Suami