IntaNBerliaN dapat markah A... hiihihii (^_^)

Kalau u all masih ingat, saya ada join segmen.. di mana saya mintak ujang review blog saya.. Alaa u all mesti kenal siapa ujang kan.. dia blogger yang pemes jugakla.. bakal jadi papa tak lama lagi ni.. (",)

So, semalam ujang telah pun review blog saya.. Tanpa disangka2 blog IntaNBerliaN dapat gred A... hihii... Tetiba rasa macam zaman sekolah pulak sebabnya dah lama habis belajar.. dah takda cikgu or lecture pun yang nak bagi markah A B C D or E.. (",)



So, inilah hasil review dari Ujang untuk Blog saya ni.. Kalau u all nak baca dekat blog Ujang sendiri.. KLIK SINI (",) Tapi apa2 pun masih terlalu banyak yang perlu saya belajar dalam dunia blog ni.. maklumlah baru 10 bulan kenal blog.. hihii

{ 13 comments.. read them below or add one }

oli-go oli-go December 09, 2011
syabas betey...hahhah
ajumohit ajumohit December 09, 2011
tahniah dapat A hehehe, cik abang promise hadiah apa dpt A ni hehehhe, ala2 bebudak skola exam kan
Zie Zie December 09, 2011
Kelaslah... dapat A lagi...Tahniah...
syawalsimpsons syawalsimpsons December 09, 2011
ok la tu 10 bulan kenal blog pon dah ramai followers...sue dah nak masuk 2 tahun x da pape pun...kikikikki....masih merangkak...

yang penting dapat A...
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 09, 2011
tahniah..nurul bagi a++..huhu
SeputihSalju SeputihSalju December 09, 2011
fuyooo dpt A tu.. tahniah kak.. :-)
Myra Jay Myra Jay December 09, 2011
Tak sampai setahun dah dapat GRED A tu kira oklah..

Tahniah ye :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 09, 2011
wah..blog Ina dpt gred A, hebat la..hehe..blog nie mmg dh ok dh pun..

p/s- kalo ina nk buang award yg sy bg tue, leh je,hehe..tkut nyemak lak kat blog ina..
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha December 09, 2011
i've read it. you've been reviewed by a very famous blogger! hehe, very much cool. tahniah :D
eB ezrin eB ezrin December 09, 2011
tahniah, klas ko maria :)
MamaEma MamaEma December 09, 2011
kak ema pun dapat A gak..nak buat entry camnilah juga..
Puan Kutu Puan Kutu December 09, 2011
sy bukak blog ina nie laju jer..tu yg paling best.

semuanya cerita pasal alisya comel tu..ini yg paling best.untung alisya bila besar nti boleh baca semua tentang diri dia kt sini..:)