U all pernah makan PAU SERAT tak??

Actually saya baru first time makan & baru first time jumpa & baru tahu tentang kewujudan pau serat ni.. hahahah.. Baru2 ni kami singgah dekat R&R Bukit Merah.. Saya teringin nak makan pau yang biasa tu.. sekali pergi dorang bagitahu belum masak lagi.. Adus kecewa betoi...



Tapi tu la.. nak dijadikan rezeki.. kami nak ke kereta tiba2 ternampak pulak lagi satu kedar dekat R&R tu jual pau... Dia tulis PAU SERAT.. Pelik ni... so, saya pun apa lagi.. beli je la.. dah la tak pernah dengar & tak pernah makan kan...



Pau ni memang sedap..!! Walaupun dah sejuk tapi dia tetap lembut tau.. Lagi satu, harga dia murah dari pau yang biasa tu tau... Pau Biasa dekat R&R tu yang inti daging RM1.80 tapi pau serat ni inti daging RM1.40 je... lagi murah... Lebih baik beli pau serat.. Lagipun ianya bagus sebab berserat.. hihii (",)

{ 20 comments.. read them below or add one }

sue zainun sue zainun December 01, 2011
owhh..haha mcm2 nama..sib baik nama pau tu xpelik
Mrs Lurve Mrs Lurve December 01, 2011
ahaks..pernah mkn pau nie dkt RnR Gurun..kalo panas2 sedap la jgk, masa diorg jual tue ada pelbagai jenis inti. daging, ayam, kacang merah, jagung etc sekali sekala ubah ke pau ni, ok jgk kan..
Dalila Hamid Dalila Hamid December 01, 2011
first time dengar... x pernah makan... nk kena cari gak nnti ni... serat? bagus utk kesihatan tu..
fiza fiza December 01, 2011
1st time dgr ☺☺
~diAhOntHeblOg~ ~diAhOntHeblOg~ December 01, 2011
xpernah makan..ade jual kt mane je..? slalu yg biase punye je ade..
Nida Nida December 01, 2011
Macam sedap je rupanya... kena mencuba ni (entah bila..)
Bui Junaidi Bui Junaidi December 01, 2011
besarnya pau tu..mmg nampak sangat menggiurkan..hihi
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 01, 2011
sy penah mkn..hehe.. rsnye mmg lain la, cam mkn roti serat gak la.. eh, lg murah eh? xprasan lak sy, hehe..
TwIstiEs*meSti Mau* TwIstiEs*meSti Mau* December 01, 2011
comel anak..haha

bair sy jd pak cik dia yer..haha
msredcheesecake msredcheesecake December 02, 2011
Malam2 tengok pau ni nampak am sedap gila.... Lapar ni...
zareliqa afiqa zareliqa afiqa December 02, 2011
tak penah jumpa pulak.Tapi mcm sedap jek tu :)
nak cari lar pasni..huhu
Masya Masya December 02, 2011
tak pernah makan.... tgk dekat gambar ni.. macam menarik jer..
kakchik@ella kakchik@ella December 02, 2011
Hai adik. KC penah makan. Sedap lagi berkhasiat, kan.
Puan Kutu Puan Kutu December 02, 2011
pau kt RnR mmg sedap..tp pau serat tak pernah plak mkn..:)
Izan Ishak Izan Ishak December 04, 2011
baguslah pau serat... murah pun murah ye. blm pernah makan n jumpa lagi dekat sini...
fieda fieda December 05, 2011
TAK PERNAH JUMPE LAGI PAU NI..
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 05, 2011
mesti kenyangkan makan pau serat=)namapun serat..tapi takpernah makan.sedapker?