Saya dituduh TACKLE SUAMI ORANG..!!

MasyaAllah... Ya Tuhanku.. Saya tak tahu nak cakap apa... Sedih yang amat!!! Mengucap panjang saya.. Tadi saya ada on fb.. tiba2 ada mesej masuk.. kira orang nak chit chat la dengan saya... 

Ayat 1st yang dia tulis adalah SIAL.. Saya relax je sebab saya terfikir mungkin dia salah orang.. saya balas mesej dia tu... U all bacalah perbualan kitaorang ni... saya sangat2 SEDIH!!!.. Saya hanya duduk rumah.. TAK KENAL PUN HUSBAND DIA.. Add saya dekat fb lepas tu cakap saya sial... MasyaAllah.... 


Today

Report · 3:03pm
sial...
Zarina Tazari
Report · 3:14pm
as salam... ermmm nape ni


Report · 3:15pm
as salam... ermmm nape ni
Zarina Tazari
Report · 3:15pm
nape awk ckp sial..


Report · 3:15pm
nape awk ckp sial..
Zarina Tazari
Report · 3:17pm
awk haiza ek...
apa khabar


Report · 3:19pm
awk...sial ek
apa khabar
Zarina Tazari
Report · 3:19pm
eh, awk ni sape.. nape tibe2 pggil sial


Report · 3:22pm
eh, awk ni sape.. nape tibe2 pggil khabar
Zarina Tazari
Report · 3:22pm
awk slh org ke?


Report · 3:22pm
x sial...
jgn wt x tau...plk
Zarina Tazari
Report · 3:23pm
knape? sy betoi2 xtau ni..


Report · 3:24pm
ko dh tackle my husband...
Zarina Tazari
Report · 3:25pm
MasyaAllah... sy dah kahwin la... dah ada anak pun.... sy x kenal pun suami awk..


Report · 3:30pm
bhong
Zarina Tazari
Report · 3:30pm
awk tgklah status saya tu..
Report · 3:31pm
i'm just joking...
hahahah
Zarina Tazari
Report · 3:32pm
takda maknanya nak joking jika mengata seseorang itu SIAL...

P/s : Untuk tidak mengaibkan hamba Allah tersebut, saya delete gambar picture profile dia.. hanya ada picture profile saya je saya letak dekat entry nih.. Ayat berwarna merah adalah ayat hamba Allah tersebut... Dahla tak berapa sihat, makin sakit kepala ni... adusssss

{ 40 comments.. read them below or add one }

Tina Othman Tina Othman December 27, 2011
gilalah, block je org mcm ni
eB ezrin eB ezrin December 27, 2011
eh naper dier tuh? ckp cam x der iman jerk? hu3
shaFazie shaFazie December 27, 2011
boleh pulak dia kata joking..ish3

akak sabar k..jgn layan org mcm itu..
Nigina Nigina December 27, 2011
apa bengong orang tue...
Izan Ishak Izan Ishak December 27, 2011
apalah punya manusia ni. kot ye pun nak main2 ini bukan caranya...

geram pulak kak izan baca...suka2 nak panggil org camtu...
Mrs Lurve Mrs Lurve December 27, 2011
motip dia joke mcm tue?? xpyh layan la kot kalo org mental mcm tue..giler!!
mama_umar_maryam mama_umar_maryam December 27, 2011
ya Allah,.sewel dah tu..jgn layan dear..sian awak
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 27, 2011
pastu aperlagi?awak tak tanyaker dia kenapa?siapa laki dia tuh?n perbualan terbantut setakat tuhjer ek?
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara December 27, 2011
Sabar ye dik.. abaikan je dia. Allah sentiasa bersama orang yang benar..
Cute Mum Cute Mum December 27, 2011
sakitnya hati kalo dapat msj camnie..
tak pasal2 kata kita camtue.
sabar yer ina..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute December 27, 2011
Camna boleh jadik cam gitu....Semoga banyak2 bersabar ya intan...
Masya Masya December 27, 2011
ishh.. nauzubillah.. ciannya ina.. sabo jerlah dgn org mcm tu kan.. sesukahati dah taip slh lps tu nak ckp just joking.... blok jer terus dr fb...
sue zainun sue zainun December 27, 2011
subhanallah..mana boleh benda2 camtu dibawak bergurau..ishh ishh ishhh..sabar jelah yek..insan camnie mmg xde perasaan kot..mingong hape..grrrr
Ummi Iman Ummi Iman December 27, 2011
kalau UI pun mesti rasa membara. tak suka orang sebut perkataan tu. kesian intan..
Jaa Jaa December 27, 2011
ina kenal ker sapa orgnyer? pelik2 org sekarang..agak2 la nk gurau pun....
zareliqa afiqa zareliqa afiqa December 27, 2011
eh,eh, suka2 jek cakap orang lain sial.sabar jela kak..tu yg tak suka duk kat fb lama2~ huhu
syawalsimpsons syawalsimpsons December 27, 2011
seb baik la ina ni jenis baik2..kalo sue kat tempat ina tu...dah sumpah seranah dah sue kasi camne dier kasi kat kiter...itu namanyer org bangang...adoi..ciannyere...dah la abaikan...len kali taruk je gambar dier...meh sue cari...kikikikiki...nak hibur hati ina...
fiza fiza December 27, 2011
Kurang ajar nya. Delete trus jer dari friend list.
fieda fieda December 27, 2011
adoiii..ni bdk2 yg takder koje ni ina...ina jgn bukak la tmpt chat tu..kak fieda jarang bukak..kalau bukak mula la ada je org2 yg tak dikenali tegur..kalau tegur elok2 bg salam tak per...kalau kak fieda kena gini kak fieda mmg tak layan dan tak akan balas..ina remove dia tak...?
nurmujahidah nurmujahidah December 27, 2011
orang yang gurau tak kena cara,, niat jugak tak menghalalkan cara,, sabar ek,, remove jer orang camtuh :(
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 27, 2011
isy..sape la yg wat camtue kat Ina nie..meh bg sy FB die, sy nk tarbiyyah die sket (joking ye)

dlu sy pun penah kne camnie..die bkn tuduh sy tackle suami org, tp tuduh sy tipu duit org..xpasal2 lak.. padahal sy xknal die or kwn die..n sy nie xkeje pun, still study lg..

bahaya gak eh fb nie..xleh nk add org sembarangan aje..
ecadwinkyasha ecadwinkyasha December 27, 2011
just joking?.eh palui eh!.kalau eca tmpt akak pun dah marah2 balik tu....hikhikhik.

ngam la akak print screen tu :)
Dalila Hamid Dalila Hamid December 27, 2011
sial perkataan yg boleh di buat makan ka? ... x ada akal ... melawak x kena tmpat... adap pun x ada...
saffiya_aleesya @ echa saffiya_aleesya @ echa December 27, 2011
tetiba nak menuduh orang..ape kes kan..ermm org ni macam2 perangai kan..kalau ada depan2 buh je panampar baru leh hilang sikit kebodohan dia tu..
Bui Junaidi Bui Junaidi December 27, 2011
ini sudah lebih..bui baca pun terasa panas hati..remove jer org mcm tu..buat sakit hati jer
eita eita December 27, 2011
sabar.....
orang dalam fb tu bukannya boleh pakai pun kalau kita tak kenal....
buang masa je..

meh ambik tag kat blog eita..
misshannajr misshannajr December 27, 2011
gurau tak kena tempat sungguh la..apa la punya org..remove jer la org camtu..xde gunanya berkawan dgn org yg xde akhlak..
zaidah zaidah December 27, 2011
MCM X BETUL AJE DIA TU....
Puan Kutu Puan Kutu December 27, 2011
gila pmpuan nie.jatuh buai kot.hahaha..
Tihara Tihara December 27, 2011
akk pn dah tk berapa minat dgn fb....kadg2 org publish status tah apa2..sabo yer
kakyong kakyong December 27, 2011
salam singgah sini..

pa kes dgn org tu.. kalo kakyong block ajer kot.. lagi2 kakyong ni jrg2 On FB..

menjemput utk join contest & giveaway di blog
http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html
UniMeOw UniMeOw December 28, 2011
ceh,,,dia salah org 2 kak...
lantak la...

tulis pon mcm org x betol je...
huhu...
Ummu Muhammad Ummu Muhammad December 28, 2011
abaikan..manusie jenis ni tak boleh dialyan..sakit kepale..ignore je ;)
aizamia3 aizamia3 December 28, 2011
block je orang macam tu.. tak payah layan.. nanti kita balik yang sakit hati..
narumi sakura narumi sakura December 30, 2011
pergh...ayat die bikin pnas..klu naru mesti dh maki die blk..sabar ye kak
PinkUmmi PinkUmmi October 19, 2012
jenjalan blog kak ina bace entry2 lame...

tak sgka ade org sgup tuduh kak ina mcm tuh...kurg ajr lak tuh