Sayang MAMA..!!!

Tadi ketika saya bukak Facebook.. Saya tengoklah iklan Dumex Dugro dekat FB tu... sangat2lah menyentuh perasaan saya.. Ia mengisahkan tentang kasih sayang seorang ibu & anaknya.. Ohya, saya tengok video tu dengan Alisha.. Bila video tu dah habis... alisha pot pet pot pet suruh saya pasang semula video tu..


 Tengoklah ni.. betapa gembiranya anak saya bila saya pasang video tu dekat dia.. Time ni abah alisha balik lunch.. kami sama2 tengok.. hihii.. Ohya, kami si ibu & abah Alisha ni berpakat nak kenekan Alisha.. hahhahhah... Kami tutup video tu.....


Terus anak saya menjebekkan mulut... menahan perasaan dari nak menangis..


 Masih berjaya menahan airmata.. walaupun dah makin sebak di dada...


Tapi akhirnya... Tu dia.... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Alahaiiii anak ibu... menangis jugak dia akhirnya.... hihii... "Ibu sayang sama kamu.."... (",)


Betapa sayangnya ibu dekat kamu, sampai ibu sanggup download video tersebut ke komputer untuk kamu hari2 tengok.. hihii U all pun boleh sama2 tengok video ni dengan Alisha...ajak anak2 u all sekali tengok.. (",) Saya pergi godek2 video ni dekat you tube semata2 nak tunjuk dekat u all mana satu video yang saya maksudkan & Alisha suka sangat tuh!! (^_^)

{ 24 comments.. read them below or add one }

Mira Adzlia Mira Adzlia December 15, 2011
hihi...alolor..nanges ea...hehe ^_^
ajumohit ajumohit December 15, 2011
Sian alisha kene sakat ngan mama n papa dia ye, nanti auntie babab mama tu hihi
ecadwinkyasha ecadwinkyasha December 15, 2011
alahai..comelnya alisha ne.geram tgk.
suhaina laui. suhaina laui. December 15, 2011
akif pon suke...tq gtau ye ina....akif ckp nk mcm abg...maksud die nk jd mcm abg dlm vdeo tu kot hehehe
hakamah hamyadi hakamah hamyadi December 15, 2011
hehehe...tertewas jugak alisha...xpat menahan sdih.....
Cik Rose Cute Cik Rose Cute December 15, 2011
hehehe kesian alisha...terpaksa la down load ya...
Tihara Tihara December 15, 2011
cerdiknya alisha ni..jap g nk tgk video tu :)
Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha December 15, 2011
hehe, manja betul adik alisha! but she looks very sweet :')
Papa Mifz Papa Mifz December 15, 2011
lepas nih tgk hari2 k...:)
aimi aimi December 15, 2011
sy xd ank nk tgk dgn ank sape kak?? pinjam alisha blh kak =)
Izan Ishak Izan Ishak December 15, 2011
ooo...ibu kenakan alisha ye... siannya dia nangis gitu.
tunz tunz December 15, 2011
alololo..comei nye alisha bila cebik cam tu kan....apa kata pas ni mama alishapulak wat 1 video mcm tu dgn alisha sendiri..mesti lagi best kan..
ieda ieda December 15, 2011
x pernah tgk layie .. hurmmm nak bukak loading lambat pula .. :(
msredcheesecake msredcheesecake December 15, 2011
Tacing la iklan ni... Msred tunjuk kat anak msred, diorg pun nak ulang tengok byk kali sampai msred kena cakap, dah dah...hheee
fieda fieda December 15, 2011
olo...tomeynyer dia..

done 5x
Gen2Merah Gen2Merah December 15, 2011
alalalala comellllnya..... (",)
Puan Kutu Puan Kutu December 15, 2011
alisha..kamo sgt comel!

dh tggu lama video tu loading,dpt tgok intro dia lukis dinasour pastu kiss mama dia.tp mlm nie tkde rezeki lg nk tgok..loading macam siput.next time dtg lg..:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 16, 2011
sob2.. sy pun nk nngis (coz tgk video tue..) hehe.. nnti sy tnjuk kat Hannah gak la.. ^_^ die tido now..

hehe..kebetulan kat bwh post Ina nie ade iklan Dugro..sy dh klik.. >_<
Nida Nida December 16, 2011
hehehe... comelnya Alisha punya jebek, macam nak gigit-gigit je. Tapi memang seronokkan menyakat budak2 ni.. kebetulan entri baru Kak Nida pun mengenai menyakat..hehe
eva eva December 16, 2011
tersentuh hati eva pagi2 ni tgk vedio tu.. suka sgt2! hehe.. nanti nak buat lah entri ni boleh tak.. nak credit blog akak k.. hehe..

heee. btw, kusus ckit2 jer.. belum tahu sepenuh dia.. mcm bedio tadi pun dah tunjuk ajar kasih syg kat anak, automatic anak akan ekot mcm mak dia.. sweet sgt kan..
Jaa Jaa December 16, 2011
erm, x pernah tgk lagi video ni..ni 1st time..hehe..tersentuh hati jugak...erm, nk download la bg idlan plak tengok...heheh
MamaEma MamaEma December 16, 2011
alisha nanges..habis berkedut2 mukanya..hehhe
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 17, 2011
waahh nampak sangat alishya ada perasaan kasih sayang yang tinggi dalam hatinya tuh..hehe..dia dah phmleh tuh maksud iklan tuh