Cerita si budak yang baru ada laptop.. hihihii

Ok.. tadi dah tunjuk dekat u all laptop alisha.. so, kali ni nak cerita dekat u all pulak pasal alisha & laptop mainan dia ni... Alisha bukan main suka lagi dengan laptop dia ni... saya beli hari sabtu baru ni.. sejak dapat laptop ni, dia dah tak pandang dekat learning table dia tu yer... saya bunyikan meja dia tu pun.. dia boleh buat tak tahu je... hahahhah Alisha alisha... sian meja tu nanti merajuk... kikikii



Sampai je rumah terus dia guna laptop tu... Tengoklah tu, hebat tak gaya anak saya ni... siap 2 belah tangan lagi guna.. lagak macam orang besar.. muahhahah..


Mentang2lah laptop tu ringan, siap tarik letak atas peha dia lagi.. kusyuk betoi guna..


Gambar ni pulak saya ambik semalam.. curi2 ambik ketika dia tengah kusyuk main.. Main apa entah... main hentam je alisha ni tekan.. u all jangan pulak terfikir yang anak saya paham semua ni tau.. Alisha ni masih kecik baru 15 bulan.. sayalah yang kena mengajar dia untuk paham nanti... setakat tekan sesuka hati alisha pandailah.. hihii (",)



Time ni saya panggil dia sebab nak ambik gambar... senyum kelat yang dia bagi... hahahaa.. Mau nya tak, ibu dia asyik ganggu dia main je... hihii



Actually saya sendiri belum habis godek2 lagi laptop ni.. Semalam ketika dia tengah guna, konon saya nak tekan2 jugaklah... Sekali tu diaaaaaaa.... dia mengamuk2 hokay!! Adusssss... tak boleh kacau laptop dia..... hahahaa


Ohya, lagi satu.. mouse tu pun, saya & my dear tak boleh terlebih rajin tolong pasang dekat laptop tu yer... dia mengamuk.. bila kita cabut semula baru dia diam... Dia sendiri yang akan pasang sebab itu laptop dia!!.. Ayoyoyooo macam2 pesen lah anak saya ni... hihii

{ 26 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons December 12, 2011
baguih alisha ni....nnt ajar aunty soya N syawal ye..
mumui mumui December 12, 2011
hehe.. laptop pink lgi tu..
Cik Rose Cute Cik Rose Cute December 12, 2011
hihihi suka betul alisha ya...
Mira Adzlia Mira Adzlia December 12, 2011
wah..comel la lappy ea...shaye pun mau mcm nih la satu..ley gune utk berbelog x agak2?(soalan mintak penyepak harimau malaya)hahaha ^_^
ifazcollection ifazcollection December 12, 2011
jom join GA..

http://ifazcollection.blogspot.com/2011/12/ifazcollection-giveaway.html
Izan Ishak Izan Ishak December 12, 2011
baguslah alisha ni... comel laptop tu siap ada mouse lagi...
LYAfrina LYAfrina December 12, 2011
comel laptop pink tu... lembut j kaler..sesuai sgt buat alisha... xpe.. bg j dia tekan..msti bunyi2 y mnarik minatkn...
QASEHNYA RANIA QASEHNYA RANIA December 12, 2011
6ti ibu tolong buatkan akaun fb tok alisha yer bu...hihihi

baru alisha da ramai kawan mcm ibu ..;p
Myra Jay Myra Jay December 12, 2011
Hheee, pandainyer Alisha nieh :)

Lepas ni ilmu blogging leh turun kat Alisha ye, gaya dah ada tu :)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha December 12, 2011
lepas ne akak leh update blog,alisha update main games kat tepi.lak.hahaha
SeputihSalju SeputihSalju December 12, 2011
bestnya alisha dah ada lptp.. nanti boleh lah maklang pinjam bg nurul main..hihihi
Puan Kutu Puan Kutu December 12, 2011
dah nampak gaya blogger dah alisya nie..so bila alisya boleh membaca n menulis je tros buat blog k...nti anty p polo.haha
Dalila Hamid Dalila Hamid December 12, 2011
amboi...cutenya laptop dia..... pink lagi... nk update apa la tu..:)
Gen2Merah Gen2Merah December 12, 2011
satu pendedahan yang baik ni.. bole bimbing anak2 utk celik IT kan... juga supaya tak ganggu mamanya utk apdet entri baru..ehe
Ummi Iman Ummi Iman December 13, 2011
wah alisha dh beli ya. Iman belum dpt lagi.. belum ada masa nak cari.. dh tgk hr kt Jusco tu tapi tak jumpa.. alisha beli kat mana?
fieda fieda December 13, 2011
amboi ..bestnyer dia...dah dapat laptop kaler pink lagi tu...pasni sama naik la alisha dgn ibu dia mengadap..hehehe
zareliqa afiqa zareliqa afiqa December 13, 2011
Huyooo..Alisha dpt laptop baru lar.pink lagi! comey2.Macam orang besar jek tngok dia tekan. :)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 13, 2011
matching la bj Alisha ngan kaler laptop, hehe... ha'ah la.. Alisha mcm org bsar aje care die handle laptop tue.. hihi~...
Bui Junaidi Bui Junaidi December 13, 2011
sayang betul dia dekat laptop tu..*_*
MamaEma MamaEma December 13, 2011
seronok alisaha yer...main laptop baru
oli-go oli-go December 13, 2011
like mother like daughter neh..hahhahaha
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 13, 2011
sila jangan kacau laptop sayer..hikhik sweet
Jaa Jaa December 13, 2011
IBU, JANGAN KACAU LAPTOP ALISHAAA!!!
Farah Shamsudin Farah Shamsudin December 13, 2011
salam perkenalan..
alalala.. geramnye tgk lappy alisha.. pink kaler.. i likeee...
ummu muhammad ummu muhammad December 14, 2011
comlenyeee alisha nihhh....geram betul tegk budak cerdik ni...