Hadiah & Freebies

Hari ni saya nak update pasal freebies & hadiah yang dah saya terima.. Minggu lepas saya dah terima 2 Freebies & 1 hadiah kemenangan GA..


Freebies NESTEA.. Dia bagi 2 paket... Memang sedap hokay..! Tak rugi kalau u all try (",)


Freebies perfume Escada.. tapi bukanlah sebotol perfume tu.. sekadar untuk di oles2 dekat pergelangan tangan kita je... Dia tampal dekat poskad... Poskad dia cantik.. siap my dear suruh simpan.. lagipun poskad dari obersea lah katakan.. hihii


Yang ni pulak, Malaysia 50 tahun FELDA 1 ringgit Commemorative Coins yang saya terima hasil dari kemenangan Commemorative coin giveaway yang dianjurkan oleh lunaticg banknote & coin..

{ 10 comments.. read them below or add one }

ajumohit ajumohit December 24, 2011
Congrates!!!! Bertuahnya ibu Alisha ni ;)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 24, 2011
bestnye Ina..dpt smaple perfume tue..hehe. Nestea mmg sdap pun.. ^_^

wah..coin limited edition..bestla..
Tihara Tihara December 24, 2011
congrats, byk betul rezeki kemenangan yer..hepi :)
Puan Kutu Puan Kutu December 24, 2011
wah semua enda free pun sy suka..samakan kita?hehe
zareliqa afiqa zareliqa afiqa December 24, 2011
Wahh..banyaknya menang.Tahniah kak :)
Myra Jay Myra Jay December 25, 2011
Myra dapat gak perfume tu :)
fieda fieda December 25, 2011
umah kak fieda mmg peminat setia nestea..sedap..mmg selalu beli..

done utk entry ni..:)
Cik Rose Cute Cik Rose Cute December 25, 2011
freebies nestea best ke??...bestnya dapat hadiah...
anisalya anisalya December 25, 2011
hadiah simple pun blh buat kita hepi kan?