1 BE dah jadi ME tapi Nuffnang tambah lagi 2 BE (^_^)


Minggu lepas saya check Nuffnang, BE AirAsiaX great Xcape di Blog CGL (Contest/Giveaway/Lucky Draw) saya dah pun bertukar kepada ME.. tapi earning untuk BE ni takdalah banyak pun.. Yela, dah running dekat blog CGL.. memang tak pernah harap banyak pun dekat blog CGL tu.. tapi tetap bersyukur dengan jumlah yang diperolehi (",)



Pagi ni pulak, saya check Nuffnang lagi sekali, tengok2 saya dapat lagi 2 BE baru.. hihii.. Kali ni dapat BE Maxis Hotlink Project Y & Digi Year End Sale (PMEB)... Alhamdulillah.. syukur jugak kepada Tuhan, kerana dimurahkan rezeki Blog saya ni untuk dapat BE.. Walaupun baru 10 Bulan berblog tapi saya telah memperolehi 22 BE...

P/s : Syukur jugak lagi sekali sebab earning Nuffnang saya menghampiri tahap cashout untuk kali kedua... Alhamdulillah... rezeki Alisha ni.. (",) tak lupa jugak terima kasih sangat2 dekat u all sebab sudi jenguk blog saya selama ni... (^_^)

{ 24 comments.. read them below or add one }

Puan Kutu Puan Kutu December 13, 2011
sama2 kasih..hehe..tahniah..semoga makin murah rezeki alisya!
Bui Junaidi Bui Junaidi December 13, 2011
walaweh..rezeki2..bui nak cek jugak lah jap g..mana tau ada BE baru..miahahaha
Nida Nida December 13, 2011
Tahniah.. tak rugi jadi orang peramah macam Ina ni.... sebab tu traffik tinggi :)
Tina Othman Tina Othman December 13, 2011
alhamdulilah, murah rezeki ye
ummi anum ummi anum December 13, 2011
Alhamdulillah..murah rezeki..tahniah ya...
fiza fiza December 13, 2011
Tahniah untuk kita. Saya nyer earnings pon dah hampir bley cash out utk yg ke 2 ☺☺
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 13, 2011
wah..syoknye Ina.. xlame lg leh cash out lg la ye.. hehe...
Tihara Tihara December 13, 2011
Tahniah :)

bukan senang nak dapat BE kan
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 13, 2011
yang pergi tetap pergi..yang patah tumbuh...hilang berganti..chewahh=)
SeputihSalju SeputihSalju December 13, 2011
bestnya... bg la tips sikit kak.. :-)
ajumohit ajumohit December 13, 2011
Tahniah ye!! Byknya BE, kagum akak tgk
Myra Jay Myra Jay December 13, 2011
Myra dapat 1 BE gak rini, sama maca Ina yg Digi tu :)
Izan Ishak Izan Ishak December 13, 2011
tahniah2!! moga rezki utk alisha n ibunya bertambah murah...
Papa Mifz Papa Mifz December 13, 2011
Lg smgt la nk ber blog kn
Fahz Fahz December 13, 2011
tahniah..teruskan usaha berblogging frenz (",)
LYAfrina LYAfrina December 13, 2011
tahniah.. be lya pon kat blog cgl.. dh la bkurun x update..jgn hrp la nk bg hasil y meriah.. apa2 pon..syukur..drp xdekan??
LYAfrina LYAfrina December 13, 2011
tahniah.. be lya pon kat blog cgl.. dh la bkurun x update..jgn hrp la nk bg hasil y meriah.. apa2 pon..syukur..drp xdekan??
Zie Zie December 13, 2011
Wah meletus betul ibu kita ni tahniah
Masya Masya December 13, 2011
wahh banyaknya tgh running... mesti bertambah semangat nak buat blogkan...
oli-go oli-go December 13, 2011
rajin akak ber BE ye..sy tak pandai..
fieda fieda December 13, 2011
ina..tahniah...wah rezeki ina...