Kemenangan di penghujung tahun

Sebenarnya ini adalah entry tertangguh... hihii.. Tentang kemenangan kedua saya join GA yang dianjurkan dekat Facebook.. Sebenarnya dekat FB lah paling senang nak join GA or Contest.. yela, just like share & tag.. lebih senang berbanding dekat blog.. tapi tu la, tak laratlah nak join banyak2 sebab tak terkejar... hihiii
 Saya menang GA yang dianjurkan oleh OneMobile.com.my.. Actually, last day untuk hantar detail baru saya perasan yang saya menang... hihii..  


Saya diantara 100 orang pemenang yang akan dapat 20% discount vouchers on mobile accessories at One Specialist Mobile @ Sunway Pyramid.. Ramai jugak geng2 blogger yang menang termasuklah biras saya a.k.a. Jaa Jaha@t.. (",)

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 89

{ 16 comments.. read them below or add one }

fieda fieda December 25, 2011
ina..tahniah..kak fieda tak pernah menang ga kt fb..

done for today...
Puan Kutu Puan Kutu December 25, 2011
woo ada biras blogger rupanya..br muni tau..hehe
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda December 25, 2011
syoknye ina..sy xpenah mnang lg contest jnis share kat fb nie..huhu..byk join, tp xcheck pun resultnye, hehe...

congrats ye!!
Nisa Nadiah Nisa Nadiah December 25, 2011
salam Ina.TAHNIAH!!.K.atie xtau pula Jaa tu biras ina :D
delarocha delarocha December 26, 2011
tahniah ya... murah rezeki ni, join GA confirm menang
QASEHNYA RANIA QASEHNYA RANIA December 26, 2011
tahniah intan =)

nak p2a bleh...hehehe
Izan Ishak Izan Ishak December 26, 2011
tahniah2!!!

yelah... senang sikit nak join kat FB ni kan. cuma byk sgt, tak larat nak kejar semua!
eita eita December 26, 2011
waaa..bestnya..tahniah..
tak pernah plok join contest kat fb..banyak main game etek...he3
Papa Mifz Papa Mifz December 26, 2011
Tahniah,wah rajin yer join contest
wan nurul hezrina wan nurul hezrina December 27, 2011
tahniah=)nurul tak getilah join contest kt fb