Aqilah jadi model Telekung solat kanak2

Sekadar jadi model depan ibu dia bolehlah Aqilah ni.. hihii.. Actually ni telekung yang Alisha punya tapi Alisha dah tak muat, so, saya bagi dekat Aqilah.. Yang Alisha punya tempah yang lain..

Alisha baru ni duk menangis cakap telekung dia dah tak muat.. Memang dah ketat pun, ketat bahagian muka.. Mana tak nya, muka Alisha kan dah membulat... hihi.. So, telekung ni dapatlah dekat Aqilah..


Bila bagi Aqilah pakai telekung ni, nampak bukan main lagi luas dahi dia kan.. Eh, tapi orang kata dahi luas pandaikan... Opsttt harap2 camtulahkan.. sesuai dengan maksud namanya.. InsyaAllah..

Saya nak tempah telekung baru untuk Alisha punya.. Kalau u all pun nak tempah, u all boleh baca entry saya yang lepas tau.. Harga terkini saya tak pasti berapa.. Tapi kalau telekung untuk anak2 dengan kualiti yang sebagus ini, tak rugi pun kita beli... Lagipun jahit sendiri.. bukannya dekat kilang.. Telekung solat ni amat bermakna untuk anak2 kita.. Nak beli jugak KLIK SINI or SINI
     "Ya Allah... Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau                              kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku.."                       "Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w..." 

{ 33 comments.. read them below or add one }

rostina76 rostina76 February 17, 2014
subhanallah!!!comelnye model kecik ni….
syawalsimpsons syawalsimpsons February 17, 2014
alahai cumillnya aqilah pakai gitooo...suke la sue tgk muka dier lama2 ni
Sheila Salim Sheila Salim February 17, 2014
Assalamualaikum kak, comelnya pakai telekung. sejuk mata memandang. semoga membesar dengan sihat ye ~~~
Cho Zila Cho Zila February 17, 2014
ooo sayapn mencari tudung kanak2 berkualiti .. harus di carini...
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 17, 2014
comel..leh bljr solat lepas ini =)
msredcheesecake msredcheesecake February 17, 2014
cute aqilah dgn telekung... sejuk mata tengok... biarlah sampai besar dia camni
Mas Zull Mas Zull February 17, 2014
assalamualaikum intan..comel jer Aqilah pakai telekung tu...;)
cik kiera cik kiera February 17, 2014
Comel dia bertelekung. Semoga menjadi anak yang solehah kelak. Aamiin ~ :)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 17, 2014
comelnya aqilah. luas dahinya.
aamiin
shasha yacob shasha yacob February 17, 2014
Pernah juga terdengar yang orang luas dahi nih pandai. hihi terasa pula saya haha
Tihara Tihara February 17, 2014
sweetnya dia bertelekung :)
Budak Kampung Budak Kampung February 17, 2014
tomey3 nyer khalifah allah ni
Ummu Muhammad Ummu Muhammad February 17, 2014
nanti nk pinjam aqilah n alisha jadi duta telekong kanak2 zahirah heheh..siapkan pose terbaik ye ibu! hehehe

jazakillah ina ;)
Ayu azmir Ayu azmir February 17, 2014
Comelnya si kakak.... amin... moga dpat baby boy... and saya dapt prgnent sekali lagi... amin ya Allah .
Mimi Azirah Mimi Azirah February 18, 2014
Alolo tomeinye aqilah pakai telekung...nti sy nak belikan utk aina auni jugak
anitadiana anitadiana February 18, 2014
alaihai comelnya si aqilah pakai telekong...nampak gigi..he..he
sal ya sal ya February 18, 2014
ada jugak belikan utk dia anak2 last year bulan puasa. tp beli pun yg biasa2 je. nak tmbah sepasang lagi nnt blh la tempah kat sini.
tenku butang tenku butang February 18, 2014
alalal.. Aqilah.. sweett.. dah beso dia yea.. lama teman tak singgah sini..
Masya Masya February 18, 2014
comel aqilah, mmg pandai pun... bnyk akal
Deqla Manjew Deqla Manjew February 18, 2014
haha.. comelnyeee.. mcm muka ibu dia dah bertutup mcm ni..hihi
Sya Nadia Sya Nadia February 18, 2014
alahi...comeynya...sya pun suka tempah aje telekung ..nak beli selau tak ada yg puas hati..selalunya jrg sgtlah, pendek sangatlah, muka besar sangatlah..haa..buat sendiri lg puas hati..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 18, 2014
salam k.ina..

hihi..alololo..tomey2 mcm kakak alisha jgk!
tenkiu info kak.. cantik telekung nya
tifa anvar tifa anvar February 18, 2014
mulut tang tu yg mahal tu
ayut ayut February 18, 2014
Aqilah comel....dahi kita sama ls aqilah..luas mcm pdg bola.hihihi..
shahdiana shahdiana February 19, 2014
yup..cantik je Aqilah pakai telekung...nak latih anak untuk sembahyang @ untuk apa pun mestilah dari kecil kan @ dari rebungnya....
Puan Kutu Puan Kutu February 19, 2014
comel betul aqilah..telekung pun comel juga..bagus alisha ada adk perempuan,boleh turunkan dekat adik telekung dia.hehe
shasha yacob shasha yacob February 20, 2014
comel benow , anak sapo lah nih hihi
azizah :) azizah :) February 20, 2014
Allah comel aqilah pakai tudung/telekung! mudah2an jadi anak solehah syg~
Produsen Mukena Produsen Mukena April 29, 2015
subhanaAllah...comelnya aqilah pake telekung