Baju Muslimah yang cantik & murah dari saiz XS hingga 4XL

Fanpage : AwanazStyle Muslimah Shop

Ini tahun kedua AwanazStyle Muslimah Shop jadi penaja Mega Giveaway di blog saya.. Sepanjang saya memerhati perkembangan AwanazStyle Muslimah Shop, sangat banyak kemajuan.. Antaranya baju2 yang AwanazStyle Muslimah Shop jual semakin banyak & semakin cantik..!! Jumlah LIKED jugak sangat banyak, dah cecah ratus ribu pun... Alhamdulillah AwanazStyle Muslimah Shop semakin maju..!! Tahniah saya ucapkan.. Untuk entry ni, saya nak tunjuk dekat u all baju2 muslimah di AwanazStyle Muslimah Shop yang cantik2 & murah sangat nih..!! Pasti akan buat kita kelihatan lebih anggun & sopan dengan busana muslimah... Wah gitu kekdahnya... (^_^) Tak mo tulis panjang2, meh layan gambar2 baju muslimah yang cun melecun ni..

MUSLIMAH4U    


Gabungan warna yang kontra tapi sangat cantik padanan warna dia.. baju muslimah ni ada butang dekat bahagian depan, so, ianya sangat sesuai untuk u all yang breastfeeding baby.. Harga dia, u all boleh tengok di gambar... Murahkan u all.. Yang best dengan AwanazStyle Muslimah Shop adalah saiz baju yang dijual.. bukan setakat untuk yang berbadan kecik, tapi jugak untuk yang berbadan besar.. saiz dari XS hingga 4XL.. Nampak tak betapa AwanazStyle Muslimah Shop memahami keperluan kita wanita2 ni.. dengan kata lain AwanazStyle Muslimah Shop tidak meminggirkan wanita2 yang berbadan besar..                

JUBAH

 

Selain dari baju muslimah, AwanazStyle Muslimah Shop pun ada jual jubah.. Macam dalam gambar atas ni, ni jubah dari fabric soft denim.. Harga dia cuma RM109 saiz S hingga 2XL.. Ohya, jubah yang ni tak sesuai untuk ibu menyusu tau..

JAMEELA

 
 Baju muslimah ni simple je tapi ia cukup menarik perhatian saya.. Saya tertarik dengan warna dia.. Saya jarang jumpa pakaian dengan warna purple camgini.. Ia diperbuat dari fabric cotton dengan harga yang mampu milik @ setanding dengan kualiti

KEESYA COUTURE


Baju Muslimah tidak hanya terhad kepada design t-shirt tapi jugak boleh dipelbagaikan dengan bermacam2 design.. yang penting masih lagi bercirikan muslimah.. Macam baju keesya couture ni haa, cantikkan.. seolah2 2 lapis.. dengan lapisan dalam dia tu kain kosong & bahagian luar bercorak.. dia nampak "timbul".. senang cakap, cantiklah baju ni... Saiz dari XS hingga 4XL..

Yang ni pun cantik jugak... Alahaiiii bagus sungguhlah AwanazStyle Muslimah Shop ni, rasa nak tabik spring kat AwanazStyle Muslimah Shop.. Yela, kadang2 baju yang cantik2 camgini, susah nak jumpa bagi mereka yang badan besar.. biasa jumpa untuk yang saiz kecik molek je kan... bila dah ada saiz untuk badan come2 ni, mulalah rasa bertuah sungguh jumpa website AwanazStyle Muslimah Shop ni... Harga RM59 untuk saiz XS hingga XL manakala RM62 untuk saiz 2XL hingga 4XL..

WAFIYYA


Adehhhh awat yang cantik sangat nih..!! Baju ni saya sangat2 berkenan bahagian hujung lengan dia tu... saya tak reti nak panggil apa camtu, tapi u all boleh tengok sendiri.. sangat cantik..!! Susah untuk saya cari baju yang berlengan camgini.. Pasti kita nampak kemas bila guna.. yang paling penting, lengan baju tak terselak.. (",)

MUSLIMAH QASEH


My favorite colour..!! Corak yang secoet dekat situ, secoet dekat sini, buat baju ni nampak sangat menarik... Corak tu pun nampak timbul dengan latar belakang warna merah kosong


Ohya, nak bagitahu u all yang AwanazStyle Muslimah Shop tengah nak clear stock tau sekarang ni.. so, ada banyak baju yang dikurangkan dari harga asal.. salah satunya macam gambar atas tu la.. tapi kalau u all nak tengok baju2 lain lagi, u all boleh tengok dekat wall AwanazStyle Muslimah Shop. 


Last sekali saya nak bagitahu u all, yang AwanazStyle Muslimah Shop ada buat dropship tau.. Kalau u all berminat nak jual baju muslimah or segala baju yang AwanazStyle Muslimah Shop jual, bolehlah join dropship ni... Alaaa kira macam u all ni orang tengah, u all just cari customer lepas tu customer bank in duit dekat u all, u all bank in plak duit tu dekat AwanazStyle Muslimah Shop, nanti AwanazStyle Muslimah Shop yang akan pos.. kiranya u all tak perlu pos apa2 pun.. just mengadap komputer cari pelanggan, untung u all ambik buat belanja.. tambah duit poket u all.. (",) Jika u all nak tahu lebih lanjut pasal dropship, boleh contact AwanazStyle Muslimah Shop or emel yang tertera dekat gambar atas tu yer...                   

"SAYA DOAKAN SEMOGA AWANAZSTYLE MUSLIMAH SHOP AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014"

{ 21 comments.. read them below or add one }

aizamia3 aizamia3 February 13, 2014
cantik-cantik baju tu.. ;)
msredcheesecake msredcheesecake February 13, 2014
cantik2 dan harga boleh tahan murah jugak...
Syah Eida Syah Eida February 13, 2014
cantik design dia.. warna pun ceria =)
Sheila Salim Sheila Salim February 13, 2014
Assalamualaikum kak intan! wahhh cantik2 bajunya. kalau nak cari dekat kedai luar memang susah sangat. syukur, ada jual online. berminat juga nak jadi dropship. hehehee
tifa anvar tifa anvar February 13, 2014
cantik2 bajunya. nnti nak visit website diornglah
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta February 13, 2014
baju2 kat AwanazStyle mmg cantik2.. fai suka dgn baju muslimah utk ibu menyusu tu. sekarang ni susahhh nak cari org jual maju menyusu.. Thanks kak intan :-)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 13, 2014
aamiin.semuanya cntik cantikkan
shasha yacob shasha yacob February 13, 2014
cantik catik juga kan baju muslimah nih . hee
puteri kasih puteri kasih February 13, 2014
canti cantik bajunya..boleh terjah nanti :)
Lynn Damya Lynn Damya February 13, 2014
wahhh okaylah design2nya, selalunya baju yg ala2 muslimah ni, susah nak dapat design yg cantik sikit, selalunya skemaaa je designnya, ni barulah berminat nak pakai, haha..:D
ayut ayut February 13, 2014
Tgk kat gmbr cntik je..nnt pkai kat bdn serba xkna gaya ye.hihi...cane tu?
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 14, 2014
salam k.ina..
gojes2 baju dia..

cma pun dlm pencarian nk jadi agen dropship ni.. insyaaLLAH...
Deqla Manjew Deqla Manjew February 14, 2014
wow.. saiz xs pun ada.. tp nak gak tau ukuran dia.. sbb deqla ni kalo bab beli baju on9 mmg cukup hati2.. al maklum saiz badan kecik ..haha :p
Sherry Sherry February 14, 2014
wow thanks for info, they are lovely.

http://namesherry.com

if free can visit my blog ;D
azizah :) azizah :) February 14, 2014
cantik jubah muslimah ni... sopan bila memakai.
ros_reeza ros_reeza February 16, 2014
cantik cantik baju ni semua.. bolehlah terjah...
Azeramya Azeramya June 14, 2014
saya ada menjual pakaian menyusu, peralatan & kelengkapan menyusu.
fanpage fb : Azeramya
blog : azeramya.blogspot.com.
sudi-sudi lah singah ye.. mana tahu kalau berminat nak beli. tq