Set kelengkapan bayi homemade..!

Facebook : Rozaimah Zie

Rozaimah Zie... Ini sponsor baru yer u all.. Dengan kata lain ada penambahan hadiahlah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014... Rozaimah Zie nak sponsor 2 helai tudung bawal plain Aidijuma @ AJ.. Ohya, jangan pulak u all PM saya gtau nak sponsor jugak yer.. Nanti serba salah saya nak menolak.. Tengah2 duk meloya camni, paham2 je la yer.. Tak larat nak perah otak karang entry review banyak2... Entry review berbayar pun ada lagi tertangguh ni haa... (",)


Ini gambar Tudung AJ yang bakal u all menang... Kalau sebelum ni ada 45 pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014, sekarang ni dah tambah lagi 2 orang, so, total pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 adalah 47 orang..!... Alhamdulillah.. murah rezeki.. Thanks Rozaimah Zie sebab sudi sponsor tudung Aidijuma @ Aj ni yer.. (^_^) 

Orang berbudi, kita berbahasa.. So, seperti biasa, setiap penaja saya akan promote bisnes mereka.. Dengan harapan moga bisnes mereka lebih maju.. Manalah tahu kot2, walaupun dah habis Giveaway orang still google pasal barang yang mereka mencari, alih2 tersampailah ke blog saya @ link entry penaja... Rezeki untuk penaja la tu... Setakat ni alhamdulillah ramai penaja yang saya promote, link entry promote mereka tu ada di page 1 google.. So, secara tak langsung saya sentiasa dapat emel duk tanya ada stok ke takda ke, macamana nak beli.. berapa harga, beli borong boleh ke.. padahal bukan saya jual pun.. hihii.. Saya bagi je la link owner yang mereka nak tu kan.. Ok, cerita dah meleret2 nampaknya.. Jom layan bisnes kecil-kecilan yang Rozaimah Zie jual..

Rozaimah Zie jual SET KELENGKAPAN BAYI HOMEMADE... Kalau sebut homemade, dah sah2 la kualitinya bagus kan.. termasuklah yang Rozaimah Zie jual.. Nak tahu apa set kelengkapan bayi yang saya maksudkan tu, tengok gambar dekat bawah yer...


Nampak macam bakul2 tersusun cantik dengan berbagai warna je kan... Mesti u all tak dapat imagine apa dia kan... meh saya kasi close up gambar satu2 plak..



Inilah Set Kelengkapan Bayi homemade yang Rozaimah Zie jual.. Ada 3 bakul, bakul baju, bakul ubat & bakul untuk letak susu.. selain dari bakul, ada jugak sarung bantal.. 2 sarung bantal peluk, 1 sarung bantal tido & satu sarung untuk tilam..




Memang lengkap satu set ni u all.. Daripada sarung sampai bakul.. tak yah susah nak beli bakul asing dah.. beli set ni, semua complete...


Ohya, bakul untuk set kelengkapan ni, bukan setakat ada petak 4 tau, yang bujur pun ada... Kalau ada u all yang tengah mencari set kelengkapan baby, elok sangatlah beli yang ni, homemade gitu... Set kelengkapan ni bukannya setakat untuk ibu2 mengandung je yang boleh beli.. U all yang tak mengandung pun boleh je beli.. Beli untuk jadikan hadiah kepada kawan2... takdalah asyik duk bagi hamper je kan.. Sekali sekala ciptalah kelainan.. pasti yang menerima akan rasa teruja.. (^_^)

Apa dia?.. harga untuk set kelengkapan bayi ni? itu saya tak pasti.. lebih baik u all PM sendiri Rozaimah Zie.. U all boleh tanya apa je u all nak tahu.. Nak tahu harga ke.. nak tahu guna kain apa ke.. nak tahu macamana nak beli ke.. Semua boleh..! Jangan segan silu untuk terus berurusan dengan Rozaimah Zie (",)

"SAYA DOAKAN SEMOGA BUSINESS ROZAIMAH ZIE AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014" 

{ 29 comments.. read them below or add one }

Delimasari Delimasari February 07, 2014
meriah kat sini --- bestnya
msredcheesecake msredcheesecake February 07, 2014
best nya hadiah baru.. bawal aj yg tengah meletop skang ni... yg ada corak2 take de? hheee
syawalsimpsons syawalsimpsons February 07, 2014
cantik barang kelengkapan bayi ni kan ina...
Sheila Salim Sheila Salim February 07, 2014
Assalamualaikum kak intan. alhamdullilah. semakin bertambah jumlah hadiah. hehee teruja dengor. lawanya barang yang dia jual.. boleh beli satu ni (",)
lizz lizz February 07, 2014
Waa semuanyer comelni..ni yang.tak sabo nak join ni
nana liena nana liena February 07, 2014
comelnya barang home made..! berbaloi rasanya guna idea sendiri utk hasilkan ssuatu yg baru..
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN February 07, 2014
singgah intai sini..salam jumaat :)

comelll
Mimi Azirah Mimi Azirah February 07, 2014
cantik cantik la kak ina...kreatif btul kan
Ayu azmir Ayu azmir February 07, 2014
banyaknya... cantik cantik2 semuanya...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 07, 2014
salam k.ina..
wow..cantiknyer.. :)
nk p terjah la nnti
tifa anvar tifa anvar February 08, 2014
cantiknya.... agaknya kalau saya beli kan silap2 bukan hadiah kat orng sendri smpn.heheehe
Rosmiza Ali Rosmiza Ali February 09, 2014
Wah! Ini mmg betul2 lain daripada yg lain nih.. Tak sabarnya nak preggy.. Nak belikan untuk baby sendiri.. Huhuhu..
Jemari_Suri Jemari_Suri February 10, 2014
Dulu2 suka gak beli set2 camni..tp dh lama xada yg tecik...hehe..
azizah :) azizah :) February 10, 2014
wahh menariknya.. dulu g kelantan nak beli bakul ni last2 lupa.. tak beli2..
Tihara Tihara February 10, 2014
orang kata komunikasi dua hala gitu kan ina..
cantik set baby dia buat ni macam2 color ada..
nak buat hadiah pun boleh jugak ni kan :)
ayut ayut February 10, 2014
Wah..pnmbhan penaja..mnarik tu..walaupon lom ad baby kn..hihi
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin February 11, 2014
Alamak, comelnya kelengkapan semua ni. serius geram. alahai, bilalah nak kawin ni kan. haha
Ema Johari Ema Johari February 11, 2014
Alhamdulillah, bertambah sponsor hadiah lagi..berpeluang nak menang salah satu darinya..hehehe
Deqla Manjew Deqla Manjew February 11, 2014
wahh.. cantiklah.. so nanti nak kena masokkan dlm entri ker link fb page sponsor yg ini? tggu deqla on9 fb baru deqla like page beliau eh..
shahdiana shahdiana February 11, 2014
tula..sekarang ni banyak betul barang baby yang canggih manggih...n cantik2...tapi tula dah tak mengandung...heheheh....kalo mengandung mesti exited gila nak beli....
shahdiana shahdiana February 11, 2014
tula..sekarang ni banyak betul barang baby yang canggih manggih...n cantik2...tapi tula dah tak mengandung...heheheh....kalo mengandung mesti exited gila nak beli....
QasehnyaRania QasehnyaRania February 11, 2014
ssinggah malam.
ina, ok ke?
harap cepat baik ye..
Azi Azi February 12, 2014
sesuai ler sape nak dapat baby.. hihi
sal ya sal ya February 13, 2014
kalau sebelum ada si kecik ni mgkn jgk beli. dh msk 6 bln ni tak la kot. next time. hehe...
Lynn Damya Lynn Damya February 13, 2014
Wah mmg cantik dan unik sbb handmade, mmg kemas betul ! rase excited pulak bk beli utk hadiahkan kat kawan2 yg dh kawen, tp nt lah tggu diorg muntah ehem2 dulu, baru bagi kot..haha tp serius cantik ! :D