Dapatkan shawl yang cantik cun melecun dari Scarf Sweethoney

Fanpage : Scarf Sweethoney

Scarf sweethoney ni kalau u all perasan, dari Mega Giveaway yang pertama lagi jadi sponsor untuk giveaway tahunan di blog saya ni.. Tahun ni tahun ketiga Scarf sweethoney setia bersama kita... cewahhh.. (^_^).. Kalau sebut pasal Scarf sweethoney, dah terbayang shawl or tudung yang cantik & model yang menggayakannya pun cantik, tak lepas dari senyuman... (",) Saya memang cukup suka terjah website Scarf sweethoney ni, yela, gambar2 yang dipaparkan semuanya cantik.. shawl pun cantik.. semua tu nak menipiskan poket lah namanya kan.. hihi.. eh, tak percaya?.. meh saya kasi tunjuk dulu dekat u all antara hijab yang Scarf sweethoney jual.. Sama2 kita kempiskan poket.. muahhaha

SHAWL TIHANY       


Amacam??.. Cun tak??... model pun cun, shawl pun cun.. kan saya dah cakap memang cun... harga shawl Tihany ni RM59 tapi yang ni dah sold out yer.. tinggal warna merah je lagi.. Kalau u all nak, cepat2 rembat.. bukan apa, hijab2 dekat Scarf sweethoney ni cepat sold out... Dah nama pun hijab yang Scarf sweethoney ni jual cantik2 & kualiti pun bersesuaian dengan harga.. mahunya tak cepat habis...

SHAWL PREMIUM ROSIE


Huwaaaa stress je tengok.. awatla cantik sangat model ni pakai shawl premium Rosie ni.. Shawl ni harga dia RM49.. Shawl ni Glitter punya tau u all.. Kain chiffon.. Ohya, oval shape yer.. tu yang best tu.. yela, bolehla membantu muka kita yang membolat kelihatan membujur sirih gitu... Ololooo suwitnya rasa.. hahhah.. Nampak tak buruknya perangai.. sambil buat entry saya dah terbayang2 kalau saya guna shawl premium rosie ni.. ekkeek

HOODIE ERISSA


Saya berkenan betoi jenis hoodie2 camgini.. bukan pe, nak pakai tu senang.. Macam hoodie Erissa ni didatangkan dalam 2 warna kontra, lagilah saya rasa cun melecunnnnnn!!! Harga cuma RM48.. material cotton dengan chiffon..

HOODIE NATILIA


Kalau u all tak berkenan dengan hoodie Erissa, u all boleh pilih hoodie natilia... Cantikkan.. letak plak aksesori bunga camtu.. nampak cumillll... material dia chiffon.. harga RM55

WIDE SHAWL LACE ELDORA


Ololooo suwit sungguh shawl ni..!! Dah gaya macam ala "baby doll"... dengan corak bunga2 yang kecik2 come lote tu ditambah plak dengan lace... haihhhh rasa macam kembali muda remaja kalau guna shawl ni... Harga RM45... Shawl ni labuh jugak ni.. dia boleh menutup dada kita..

SHAWL HALFMOON EMMA


Shawl Halfmoon Emma ni material dia kain satin.. Shawl ni saya suka sebab corak dia tu nampak "mewah".. Walaupun corak nampak "mewah", tapi harga tetap mampu milik.. cuma RM39 sahaja!

INNER NECK COVER DALIA


Selain dari shawl, Scarf sweethoney pun ada jual inner tau.. Inner neck cover dalia ni, dia bersilang tau.. so, bila kita guna, dia boleh buat muka kita nampak lebih bujur.. Material dia lembut, sejuk & selesa.. Yang paling best, ia sesuai untuk saiz S hingga XL.. harga RM20

Dah banyak gambar yang saya tempek kat sini... Nak tengok lebih banyak lagi, u all haruslah terjah Scarf sweethoney.. Pasti u all akan rambang bijik mata macam saya jugak.. hihii Ohya, sebelum terlupa, Scarf sweethoney ada buat toturial pemakaian hijab jugak tau.. berlambak2 toturial yang ada... Kalau nak tengok, u all KLIK SINI 


Ini antara contoh toturial untuk pakai shawl Anyaa.. So, pada u all yang sedang mencari shawl yang cantik cun melecun, cepat2 terjah Scarf sweethoney

"SAYA DOAKAN SEMOGA SCARF SWEETHONEY AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014"      


{ 18 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim February 12, 2014
Assalamualaikum kak intan.. wahh cantiknya tudungnya! sheila suka warna hijau tu.. hehehe
shasha yacob shasha yacob February 12, 2014
wwah , lawa lawa lahh. nnti nak sevey la. hihi
Deqla Manjew Deqla Manjew February 12, 2014
cantikkk... model tudung pun cantik.. ye2 deqla perasan mmg sponsor ni setia dgn GA ina.. hihi
Ayu azmir Ayu azmir February 12, 2014
Cantikkk...yg atas tu cantik
Sally Yatiey Sally Yatiey February 12, 2014
Cantik2 semuanyaaaaaa! ;D
Nur Madihah Nur Madihah February 12, 2014
lawa tudung2 tu. berkenanlah ;)
QasehnyaRania QasehnyaRania February 12, 2014
suka gak lepak kat sana. tapi blom berjaya beli satu pon. takberani nak beli online. akut taksesuai ke apa kan. susah juga
zaza nizam zaza nizam February 13, 2014
as salam,
semua cantik2 tudung tu... zaza suka yg kaler ijau tu hihi :)
sal ya sal ya February 13, 2014
teringin nak pakai shawl tp mcm serabut je rasa.
tifa anvar tifa anvar February 13, 2014
nampk grand shawl n hoodie tu. sesuailh kalau pakai untk majlis2 ekslusif
Lynn Damya Lynn Damya February 13, 2014
aaa cantiknya ! mcm n baru ade clazz, gambar cantik, model photoshoot semua cantik, gaya pun tip-top, baru leh menarik perhatian pembeli sikit, nice2~~ mmg sy terjah jap lagi, haha :D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 14, 2014
salam k.ina..

gojes2 shawlnye..nnti nk p terjah..
azizah :) azizah :) February 14, 2014
pandai betul dorang mengayakan shawl.. cantik betul!