U all tahu tak mana2 link anak2 yang memerlukan bantuan?

Saya mulakan entry pagi Isnin dengan nak tanya u all.. U all tahu tak mana2 link anak2 yang memerlukan bantuan?.. Saya bagi contoh macam ada anak2 yang tengah sakit yang memerlukan bantuan kewangan untuk lakukan pembedahan segera ke.. Biasanya saya ada jumpa link ni di FB tau.. Ada je orang share tapi sekarang ni dah tak nampak..

Kalau boleh nak yang berkaitan anak2 la yer u all.. Sebab saya seorang ibu, so, saya dah terniat untuk anak2.. tu yang tanya u all berkaitan anak2 ni... U all boleh bagi seberapa banyak link yang u all tahu.. Mana tahu kot2 selain dari saya ada orang lain lagi yang terbaca or tertengok link2 tersebut ke kan.. InsyaAllah ada rezeki mereka mana kita tahu kan..

Apa2 pun TERIMA KASIH atas bantuan u all..
     "Ya Allah... Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau                              kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku.."                       "Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w..." 

{ 18 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons February 24, 2014
minta maaf la ina, sue sendiri pon tak tahu
Sheila Salim Sheila Salim February 24, 2014
Assalamualaikum kak, cuba check fb fynn jamal. biasa nampak link dekat situ
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna February 24, 2014
eh aah ya..saya pun lama tak perasan..
QasehnyaRania QasehnyaRania February 24, 2014
xda pula jmpa setakat ni.. in shaa Allah kalau ada nti sy gtau k
Petak Bunga Petak Bunga February 24, 2014
ada pengacara kat tv3,9 tu..lupa namanya..rancangan mcm makan2, jalan2 gtu. anaknya nak wat operation tak cukup dana.
anitadiana anitadiana February 24, 2014
http://www.pinkymomma.com/2014/02/sofwatul-amani-renunglah-wajah-anak-ini.html
salam ina..cuba buka ne kat blog pinkymomma ne..kasihan...
UmmiAbi UmmiAbi February 24, 2014
InsyaAllah...mari sama2 membantu..
Boleh klik Link ni..
https://www.facebook.com/pages/KASIH-SUCI-Insaniah/484941651556062
Tihara Tihara February 24, 2014
yang selalu akak terjumpa link ni tangisan syria di bumi jordan
https://www.facebook.com/TangisanSyriaDiBumiJordan
QasehnyaRania QasehnyaRania February 25, 2014
morning...
selamat hari lahir ina.. su doakan smga ini dikurniakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan usia.. serta sentiasa dimurahkan rezeki.aamiin :D

pssstt: cantik rumah baru.. nak nak header tu.. cute la :D
Deqla Manjew Deqla Manjew February 25, 2014
xde pulak nmpk di FB atau mana2 blog..tp kalo ada deqla maklumkan.. x ksh bila2 pun kan? hanya Allah yg dpt membls niat baik ina sekeluarga..:)
shasha yacob shasha yacob February 25, 2014
tak manahu pula pasal link utama dia nih
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman February 25, 2014
Cer try FB Ezzya Ezza Ezzyat ... Ade rase nyer ...
fazianbatrisyia fazianbatrisyia February 25, 2014
tahniah buat semua pemenang....
ain'syaa ain'syaa February 25, 2014
kak ina cuba try tngok link ni. mungkin info AJ ni membantu,

http://ayuejean.blogspot.com/2014/01/bantuan-buat-adik-adra-afieya.html
azizah :) azizah :) February 25, 2014
kat fb jijah banyak jugak tu kak..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 25, 2014
salam k.ina..

alhamdulillah..
kalo ade jumpa nnti cma bgtu akak...
Tihara Tihara February 25, 2014
akak baru jumpa link ni ina
https://www.facebook.com/AdraAfieya