Blaus & dress yang sangat cantik & sangat murah..!!

Fanpage : Huda Collections

Kalau u all nak dapatkan blaus or baju yang cantik2 & murah, U all wajib terjah Huda Collections.. Baju or blaus yang Huda Collections jual memang murah.. Cantik2 plak tu.. Menangis la kalau u all tengok, menangis sebab duk berkira2 duit yang nak kena keluar dekat poket.. muahhahha.. Tapi sebelum u all terjah Huda Collections, meh cuci mata dekat blog saya ni dulu.. ni antara baju & blaus yang Huda Collections jual..

TRIANGLE CUT JUBAH WITH BELL


Dress ni sangat2 cantik kan..! Saya berkenan di bahagian bawah tu.. ada plak "tampalan" kain warna yang kontra dengan warna dress tu.. Dress ni kalau nak pakai dengan tali pinggang pun boleh, tak nak pun boleh... Harganya murah je, hanya RM68..

DENIM COTTON JUBAH


Alahaiii nampak ayu je model ni pakai jubah denim ni... Nampak kemaskan.. bahagian lengan tu lagi menampakkan ia kemas.. Bukan warna biru je ada tau, tapi warna ungu ada pink ada hitam ada, aihhh banyaklah, u all g tengok sendiri la yer... Ohya, harganya sangat2 murah.. hanya RM60 sahaja..!!

JOINT COLOR JUBAH


Sangat2 berkenan dengan jubah macam ni.. Warna dia yang buat saya geram tu... my favorite colour!.. Yang tali dekat pinggang tu, kalau u all tak nak guna pun boleh... Ibu mengandung sesuai je nampaknya ni.. (^_^).. So, kalau u all tengah mengandung, boleh je beli ni u all.. jimat, lepas bersalin pun masih boleh guna... Alaa tak mahal pun, hanya RM65 je... cukup murah untuk pakaian yang secantik ini.. (",)

BLOUSE CHIFFON


Blouse Chiffon ni kira macam fishtail la kan.. Saya suka pakai fishtail camgini.. Untuk blaus ni pun nampak kemas gak, sebab bahagian lengan dia tu bergetah.. so, kalau ambik makanan, takdalah bucu lengan tu nak terkena makanan ke kan.. or bila angkat tangan, takdalah nak terselak bagaikan.. Kain chiffon biasanya sejuk kalau kita guna.. Harganya RM35.. murahkan.. jangan tak percaya plak.. (",)

TRENDY BLOUSE


Kalau u all bosan dengan blaus biasa, blaus yang agak2 trendy or design lain dari yang lain pun ada jugak.. Tengoklah gambar atas ni haaa... bukan main lagi, potongan segitiga menyenget ketepi gitu...


Itu bahagian depan, ni bahagian belakang dia.. cantikkan.. Nampak unik.. Untuk blaus yang super gojes camni, harganya cuma RM40.. Kalau berkenan, pergi terjah Huda Collections.. Ini antara pakaian yang ada di Huda Collections, U all boleh terjah Huda Collections untuk tengok pakaian2 lain lagi.. berlambak2.. yang pasti murah & cantik..!!

"SAYA DOAKAN SEMOGA HUDA COLLECTION AKAN TERUS MAJU KE HADAPAN & TERIMA KASIH SEBAB SUDI JADI PENAJA IntaNBerliaN MEGA GIVEAWAY 2014"

{ 27 comments.. read them below or add one }

Ayu azmir Ayu azmir February 06, 2014
cantik dan berpatutan kan.... wajib terjah ni....
Deqla Manjew Deqla Manjew February 06, 2014
mmg cantiklah..tp segan nak beli on9 takot x xde saiz deqla..heeee
Ayie Atiqah Ayie Atiqah February 06, 2014
cantiknye!murah2 lak 2..
awl akak wt entry arini =)
Ema Johari Ema Johari February 06, 2014
berkenanlah dengan blouse chiffon ni
Sheila Salim Sheila Salim February 06, 2014
Assalamualaikum kak intan, lawanya semua! kak Intan tahu tak mana2 website jual baju maternity khas untuk breastfeeding? hehee
syawalsimpsons syawalsimpsons February 06, 2014
cantik la blouse n dress dier
Ayu Zan Ayu Zan February 06, 2014
jubah dress denim tu menggoda ayu
Ayu Zan Ayu Zan February 06, 2014
jubah dress denim tu menggoda ayu
Mas Zull Mas Zull February 06, 2014
assalamualaikum intan...cantik menawan dressnya...:)
nurul husna nurul husna February 06, 2014
cantiknya jubah yg warna marroon tu kak
ros_reeza ros_reeza February 06, 2014
memang cantik cantik :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ February 06, 2014
salam k.ina..

ehe..terkenan plk dgn jubah denim tu.. nk p tgk lg.. :)
Maria Firdz Maria Firdz February 06, 2014
Mmg lain dr yg lain designnya... Blh la cuci2 mata, mana tau de berknn nnt..
Maria Firdz Maria Firdz February 06, 2014
Mmg lain dr yg lain designnya... Blh la cuci2 mata, mana tau de berknn nnt..
Nora Karim Nora Karim February 06, 2014
eh murah juga blaus fishtail tu.... nampak cantik...
Mimi Azirah Mimi Azirah February 07, 2014
cantik n murah2 kan kak ina
ayut ayut February 10, 2014
Nk yg denim tuuuu..hihi
Lynn Damya Lynn Damya February 13, 2014
awwww, amat tertarik dgn last dress yg bawah dia senget2 tu, lama dh mencari, mmg nak ushar lepas nih! yahoo~
najatul najatul July 07, 2014
Macam mane nak order
najatul najatul July 07, 2014
Macam mane nak order
zaidahzaidah September 20, 2014
Sye nx bli..cmne nx order ye
zaidahzaidah September 20, 2014
Sye nx order..
zaidahzaidah September 20, 2014
Salam, Saya nak order blous chiffon sz s ada tak miss. Warna merah atau mcm tu. Mcmana nak order?