Pemenang MINI GIVEAWAY #6

Alhamdulillah semalam Alisha dah pun buat cabutan untuk mencari pemenang MINI GIVEAWAY #6.. Anak dara saya ni makin paham bab2 cabutan ni.. dia makin seronok nak cabut undi, siap dia gaul2 dulu baru cabut undi.. hihii.. So, tak nak cakap banyaklah, terus umum pemenang.. (',)

2) Ayu Syamirah = Mrs Valentine

21) Muhammad Danish Zafran = Ibu Lala

23) Azizul Hakim bin Dzulkhairi = Mamavouge

34) Muhd fadh zahirulhaq = Marwanis Mansor

43) Nur Balqis Arisya = Anitadiana


So, kepada ibu2 yang nama anaknya tersenarai ni, sila bagi detail u all @ no akaun maybank yer.. Hantar dekat zarina_naniey@yahoo.com.my... Ohya, bila dah send emel, inform saya dekat kotak komen yer... Bila my dear dah bank in, saya akan inform u all.. BAGI DETAIL SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI YER.. KANG ALISHA BUAT CABUTAN LAGI SEKALI PULAK.. HIHI...

P/s : Marwanis Mansor tak perlu bagi pun takpa sebab awak dah bagi masa komen dekat entry penyertaan kan... so, awak cuma perlu semak je.. takut tersalah bagi.. (",)


Pemenang MINI GIVEAWAY #6

{ 34 comments.. read them below or add one }

ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha August 15, 2012
Takde rezki isha nk dpt duit raye dr alisya nmpknye... hehee
Tahniah buat ank2 yg bertuah tu :-)
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 15, 2012
napa eca xmenang ne?!...lorr lupa,xkawen lagi,xde anak lagi.hahahahaa
Mrs Velentine Mrs Velentine August 15, 2012
maaf baru bukak blog..

160102375925(velentine daveis)
Azi Azi August 15, 2012
seronoknya dpt duit raya... dulu nak duit raya kena pi umah org baru dapat, skrg zaman dh canggih, pi blog org pn leh dpt duit raya...hehehe
ummiarissa ummiarissa August 15, 2012
aiyaa,,,terlepas lagi...ni kes tenet slow ler ni//he he he
ros_reeza ros_reeza August 15, 2012
Tahniah kepada semua pemenang :)
mesti seronok budak2 tu ye, dapat duit raya, kan....
QasehnyaRania QasehnyaRania August 15, 2012
tahniah pada pemenang =)
Wanieys Wanieys August 15, 2012
wah tahniah pd yg bertuah tu..best la dapat duit raya hihihi
ayut ayut August 15, 2012
hihi..dh slalu kna cabut undi mau tak bijak si alisha ye dah..tahniah pemenang cabutan bertuah! :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI August 15, 2012
tahniah kepada mereka semua..
aku eryati aku eryati August 15, 2012
tahniah kpd yang bertuah itu ya...
Ibu Lala Ibu Lala August 15, 2012
Terima kasih Intan Berlian. Saya dah emailkan no akaun Maybank ye.
mamavogue mamavogue August 15, 2012
Alhamdulillah..
Ade rezeki Hakim tahun ni :)

Mekasih banyak2 IntanBerlian :)
mamavogue mamavogue August 15, 2012
mamavogue dah emailkan no akaun ye..
Joanna Yunus Joanna Yunus August 15, 2012
Tahniah kepada Pemenang
jemarisuri jemarisuri August 15, 2012
tahniah ...
nasib baik js takde ank2 kecik kalau idak blh join skali...hihi

**org bsr takde ke?...wakaka
Sally Yatiey Sally Yatiey August 15, 2012
Tahniah kepada pemenang :D
Myra Jay Myra Jay August 15, 2012
Tahniah buat semua pemenang bertuah :)
Marwanis Mansor Marwanis Mansor August 15, 2012
alhamdulilah..

terima kasih! :)
Rai Rai August 15, 2012
alaaa..lain kali nak kena sogok alisha ni..haha..

tahniah pada yang menang..
ieda ieda August 15, 2012
tahniah kepada yg menang ;)
syiela syiela August 15, 2012
tahniah pada anak2 tu.. bestnya dapat duit raya :)
Cik Nur Cik Nur August 15, 2012
ini untuk blogger yg ade ank2 ye.. :)
izz iizza izz iizza August 15, 2012
tahniah pada pemenang..

*Alhamdullilah ina dh ya brg tu..:)
Marwanis Mansor Marwanis Mansor August 16, 2012
alhamdulilah..

ina, dh chek tadi dh ada..

selmat hr rya

trima kaseh
shahdiana shahdiana August 16, 2012
wah...ni mesti nak bagi duit raya ek...yana dah terlepas...
anisalya anisalya August 22, 2012
tahniah pada yang menang.
anitadiana anitadiana August 27, 2012
seronoknya arisya menang TQ ina.ne no akaun arisyanya..yg kak ita bg kat FB tu akaun kak ita...ne kak ita bagi akaun arisya lah..maybank juga...

114188077191-nur balqis arisya
9n0L4 9n0L4 September 05, 2012
tahniah pade sume pemenang. ;)