Pemenang MINI GIVEAWAY #6

Alhamdulillah semalam Alisha dah pun buat cabutan untuk mencari pemenang MINI GIVEAWAY #6.. Anak dara saya ni makin paham bab2 cabutan ni.. dia makin seronok nak cabut undi, siap dia gaul2 dulu baru cabut undi.. hihii.. So, tak nak cakap banyaklah, terus umum pemenang.. (',)

2) Ayu Syamirah = Mrs Valentine

21) Muhammad Danish Zafran = Ibu Lala

23) Azizul Hakim bin Dzulkhairi = Mamavouge

34) Muhd fadh zahirulhaq = Marwanis Mansor

43) Nur Balqis Arisya = Anitadiana


So, kepada ibu2 yang nama anaknya tersenarai ni, sila bagi detail u all @ no akaun maybank yer.. Hantar dekat zarina_naniey@yahoo.com.my... Ohya, bila dah send emel, inform saya dekat kotak komen yer... Bila my dear dah bank in, saya akan inform u all.. BAGI DETAIL SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI YER.. KANG ALISHA BUAT CABUTAN LAGI SEKALI PULAK.. HIHI...

P/s : Marwanis Mansor tak perlu bagi pun takpa sebab awak dah bagi masa komen dekat entry penyertaan kan... so, awak cuma perlu semak je.. takut tersalah bagi.. (",)


Pemenang MINI GIVEAWAY #6

{ 34 comments.. read them below or add one }

Madam iEeDaZ Madam iEeDaZ August 15, 2012
Takde rezki isha nk dpt duit raye dr alisya nmpknye... hehee
Tahniah buat ank2 yg bertuah tu :-)
ecadwinkyasha ecadwinkyasha August 15, 2012
napa eca xmenang ne?!...lorr lupa,xkawen lagi,xde anak lagi.hahahahaa
Mrs Velentine Mrs Velentine August 15, 2012
maaf baru bukak blog..

160102375925(velentine daveis)
aziazib aziazib August 15, 2012
seronoknya dpt duit raya... dulu nak duit raya kena pi umah org baru dapat, skrg zaman dh canggih, pi blog org pn leh dpt duit raya...hehehe
Cikrosecute Cikrosecute August 15, 2012
tahniah kepada yg menang...
umiawadah umiawadah August 15, 2012
aiyaa,,,terlepas lagi...ni kes tenet slow ler ni//he he he
Cik Rose Cik Rose August 15, 2012
Tahniah kepada semua pemenang :)
mesti seronok budak2 tu ye, dapat duit raya, kan....
QasehnyaRania QasehnyaRania August 15, 2012
tahniah pada pemenang =)
Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief August 15, 2012
wah tahniah pd yg bertuah tu..best la dapat duit raya hihihi
ayut ayut August 15, 2012
hihi..dh slalu kna cabut undi mau tak bijak si alisha ye dah..tahniah pemenang cabutan bertuah! :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI August 15, 2012
tahniah kepada mereka semua..
kak gojes kak gojes August 15, 2012
tahniah kpd yang bertuah itu ya...
Ibu Lala Ibu Lala August 15, 2012
Terima kasih Intan Berlian. Saya dah emailkan no akaun Maybank ye.
Unknown Unknown August 15, 2012
Alhamdulillah..
Ade rezeki Hakim tahun ni :)

Mekasih banyak2 IntanBerlian :)
Unknown Unknown August 15, 2012
mamavogue dah emailkan no akaun ye..
Unknown Unknown August 15, 2012
Tahniah kepada Pemenang
AnonymousAnonymous August 15, 2012
tahniah ...
nasib baik js takde ank2 kecik kalau idak blh join skali...hihi

**org bsr takde ke?...wakaka
Unknown Unknown August 15, 2012
Tahniah kepada pemenang :D
Myra Jay Myra Jay August 15, 2012
Tahniah buat semua pemenang bertuah :)
wani wani August 15, 2012
alhamdulilah..

terima kasih! :)
Unknown Unknown August 15, 2012
alaaa..lain kali nak kena sogok alisha ni..haha..

tahniah pada yang menang..
Unknown Unknown August 15, 2012
tahniah kepada yg menang ;)
syiela syiela August 15, 2012
tahniah pada anak2 tu.. bestnya dapat duit raya :)
Miss N™ Miss N™ August 15, 2012
ini untuk blogger yg ade ank2 ye.. :)
izz iizza izz iizza August 15, 2012
tahniah pada pemenang..

*Alhamdullilah ina dh ya brg tu..:)
wani wani August 16, 2012
alhamdulilah..

ina, dh chek tadi dh ada..

selmat hr rya

trima kaseh
shahdiana shahdiana August 16, 2012
wah...ni mesti nak bagi duit raya ek...yana dah terlepas...
sal ya sal ya August 22, 2012
tahniah pada yang menang.
duniaanita74.blogspot.com duniaanita74.blogspot.com August 27, 2012
seronoknya arisya menang TQ ina.ne no akaun arisyanya..yg kak ita bg kat FB tu akaun kak ita...ne kak ita bagi akaun arisya lah..maybank juga...

114188077191-nur balqis arisya
9n0L4 9n0L4 September 05, 2012
tahniah pade sume pemenang. ;)