Telefon rumah yang dah jadi telefon mainan Alisha.. (",)

Dekat rumah kami di Sungai Petani ni takda telefon rumah pun tapi kalau balik rumah my parent adalah telefon rumah tu... 2 port yang Alisha suka dekat rumah opah dia ni, dekat komputer & dekat telefon.. (",)



Aksi Alisha sedang mendial nombor telefon... hihii.. Ohya, jangan tak tahu, siap dia buat loudspeaker lagi... bila dengan suara "Nombor yang anda dial tiada dalam perkhidmatan"... cepat2 si alisha ni angkat telefon & sembang... hahahhhah


Siap melentok2 lagi kepala... hihi


Ohya, kadang2 tu, dia siap bagi telefon tu dekat bear yang ada dekat depan dia tu suruh cakap telefon jugak... hahhah

{ 40 comments.. read them below or add one }

ieyda ieyda August 02, 2012
wah...canggih tul mainan dia ye....
Wanieys Wanieys August 02, 2012
hikhikhik baru tanya terus keluar entry kak ina...amboi alisha bergayut phone kalah org dewasa hahhaaa....lawak la tgk gelagat alisha ni....siap lentok2 kepala lagi tu hihi
pinky pinky August 02, 2012
comel jer....kat lengan tu ada stiker apa tu...=)
syawalsimpsons syawalsimpsons August 02, 2012
gayo macam cakap ngan boypren jaaaa
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha August 02, 2012
alisya nak call boyfren yer..hehe :)
ayut ayut August 02, 2012
hahaha..alisha ni.."hello2..boleh acik ayut ckp gan alisha..." be a good girl k alisha :)
syiela syiela August 02, 2012
hahahaha... bersembang ngan bear ye alisha..

anak akak dulu pernah main telefon.. pastu siap sembang2 lg.. rasanya macam dok sembang dgn orang dan bila akak ambil fone tu ternyata mmmg ada orang bercakap..

rupanya operator telekom.. hehehhe siap pesan lagi lain kali jgn kasi anak main fon ye.. hehehhe malu!
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 02, 2012
tepon pakwe ke alisha ne?...
TiranaAduka TiranaAduka August 02, 2012
Assalamualaikum......

Erm...bila la agaknya dia nak main printer yang kat belakang dia tu ye.....

tak sabar rasanya nak tgok.....dia duduk atas printer...
inazamri inazamri August 02, 2012
teringat akak dgn along kecik2 dulu pun mcm alisha gak..bila dail dgn suara operator terus je dia semabang2 hihi
fazitaismail fazitaismail August 02, 2012
alahai cerdik tul lah Alisya nie..hehe
hakamah hamyadi hakamah hamyadi August 02, 2012
alisha...hehehe..comel..mcm anak buah saya.....kalau datang umah neneknya, memang abislah telefon 2 dikerjakan....melentok2 semua bergayut...hehe...
ShimaSalleh ShimaSalleh August 02, 2012
kat rumah shima ada, tp mmg tak bagi aqil main sbb shima nak call pki hp je. Telefon tu sekadar hiasa kehkehkeh
Zana Adieyza Zana Adieyza August 02, 2012
suruh bear cakap? hihihi.. comey jer..
izz iizza izz iizza August 02, 2012
jgn terdail 999 dah la ya alisha..gawat polis dtg rumah nnti..hihi
Ardini Humaira Ardini Humaira August 02, 2012
hihihhh cutenye alisha... meh gayut ngan kak dni meh :D
Jaa Jaa August 02, 2012
ai, kecik-kecik dah pandai bergayut..hehe
Cik Nur Cik Nur August 02, 2012
hihihi..alisha sama denga nur, kecik2 dulu mmg minat telefon.. :)
Azi Azi August 02, 2012
alahai... gaya melentok tu xtahan tengok.. eh tangan ada sticker mydin ke apa tu...hi3
anitadiana anitadiana August 02, 2012
kalu arisya bila siapa call kak ita dia pun sebuk nak cakap juga ..bagi kan aje...pantang dapat hp..abis top-up dia gi dall...
emma emma August 02, 2012
suke tgk gelagat Alisha (^__^)
CtAyue CtAyue August 02, 2012
comel alisha..pandai ye calling2 org..hehe..
shahdiana shahdiana August 02, 2012
keletah budak-budak memang selalu buat kita ketawa kan...
Dylla Abas Dylla Abas August 02, 2012
adoiii...lucu la Alisha ni..tak tahan rasa nak ketawa je >_<
ros_reeza ros_reeza August 02, 2012
hihi.. suara operator tu dia ingat kawan2 dia ye :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 02, 2012
ehehe...amoih alisha... kemain die ngan tepon ye.. :)
Izan Ishak Izan Ishak August 02, 2012
tu diaa.... dah pandai calling2 ye alisha. comellll!
Myra Jay Myra Jay August 02, 2012
Hheeee, memang ada gaya nie ;)
Mcm orang besaq je ; D
Masya Masya August 02, 2012
hihihihihi..... amir kalau jumpe phone selalunya main game jer... x pun layan mr . bean
Aisy Nasiha Aisy Nasiha August 02, 2012
Takpe, biarkan je anak umur mcm ni meneroka dan berimaginasi. Nati jd budak bijak ni..
9n0L4 9n0L4 August 03, 2012
die ni minat gadget teknologi agknye. mainan tepon dah ade? huhu. belikan satu. ;)
anisalya anisalya August 03, 2012
tak menahan gelagatnya tu.
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P August 07, 2012
Alisha suka ada kawan bercerita agak nya.. imaginasi budak2 kan
QasehnyaRania QasehnyaRania September 05, 2012
alisya..alisya..cute je dia yer..

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/siapa-yang-bertuah-itu.html