Alisha & buku nota (",)


Alisha memang menulis di mana2 sahaja... Opssttt menulis yang saya maksudkan tu, menconteng je pun.. hihi.. Kalau dekat rumah ni, tak payah cakaplah... semua tempat semua barang nak dicontengnya... Tapi kali ni nak cerita pasal Alisha & buku nota... (",)

Baru2 ni abah dia bagi dia buku nota.. suka sangat dapat buku nota tu, ke hulu ke hilir duk usung buku nota + pen.. Normally saya nampak alisha menulis akan letak buku dekat meja ke lantai ke baru dia menulis.. tapi bila dah dapat buku nota ni... dah makin advanced pulak.. siap berlapikkan dinding untuk menulis... hahahha

{ 52 comments.. read them below or add one }

♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 08, 2012
hhihih..mcm2 gaye alisha ni.. :p
emma emma August 08, 2012
Amboi dah macam orang besar gayenye :)
syawalsimpsons syawalsimpsons August 08, 2012
gayo alisha macam nak amik oredr kat kedai makan je..kikikiki
Riena Haiqal Riena Haiqal August 08, 2012
heheheh.. dia nak buat diary kot.. macam mama dia juga.. mama dia ada blog.. (^_^)
Wanieys Wanieys August 08, 2012
amboi cara alisha menulis kemain lagi...siap tak buku kt dinding hikhikhikhik...bijak dak alisha ni tu auntie geram kat dia hihihihi
pinky pinky August 08, 2012
nanti bila besar blh jadi cikgu kalau rajin2 mcm ni...=)
nur anis nur anis August 08, 2012
alisya catit apa tu..:)
Kakzakie Kakzakie August 08, 2012
Kalau diasuh cepat dia boleh menulis Intan. Ajar buat bulat-bulat, garis-garis pun tak apa biar dia pegang pen cara yg betul...
ieda ieda August 08, 2012
alisha dah semakin cerdik kan
bagus juga ada buku macam tuu baru dia boleh menconteng dengan lebih berhemah .. hurmm serupa macam zahrien jugak ekeke ;)
Zie Zie August 08, 2012
wah nak buat nota apa tu alisya, khusuknya..
nita nita August 08, 2012
wah.. pandainya si Alisha ni..
syiela syiela August 08, 2012
amboi sakan alisya ni sibuk sungguh ye :)
fieda fieda August 08, 2012
amboi..pandai mcm org dewasa tu..
fieda fieda August 08, 2012
takdok iklan nk klik2 la ina..iklan vw ni mengong sokmo..tak dapat nk klik2..krg kak fieda dtg lagi ye klik iklan lain..
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P August 08, 2012
jangan tak lama lepas tu hilang nota, dinding jadi kertas.. hehee
Mrs Velentine Mrs Velentine August 08, 2012
hahaha...dia dh advance 2 sebab x lama lagi jadi kakak
Saleha Saleha August 08, 2012
anak sayapun macamtu, abis dinding di contengnya.. kadang2 kitaduk leka kat dapur, kluar dinding dah berconteng.. panas gak hati tp bila fikir itu perkembangan yg baik, biarlah dulu.. bila dah besar n dia mula faham nanti cat baliklah
teratak hati teratak hati August 08, 2012
Bagus la alisha dh tk conteng dinding la kn...
CtAyue CtAyue August 08, 2012
hehe..menulis lapik dinding..tp dh ade buku tu taklah dia conteng dinding kan..lapik dinding je Oklah..hihik..
msredcheesecake msredcheesecake August 08, 2012
apala gaknye alisha tulis tu yea...
Bui Junaidi Bui Junaidi August 08, 2012
MCM2 GAYA ADER..KALAU LAMA2 MENULIS MCM NI NNT X KUAR INK PEN TU,MESTI ALISHA BISING..HIHIHI
fiza fiza August 08, 2012
Wah...memang advanced anak dara nih ☺☺
inazamri inazamri August 08, 2012
alisha semakin cerdik dan bijak.nak jadi kakak kan tak lama lg.
Haryati Faizal Haryati Faizal August 08, 2012
tgh dok seronok dapat buku nota baru...hihi, biasala tu.
Zefa NorAsmara Zefa NorAsmara August 08, 2012
Bagus alisya.. teruskan sampai besar ya. Mana tahu nanti jadi penulis atau pelukis tersohor :D
izz iizza izz iizza August 08, 2012
apa la yg ditulis tu ya..;)
Cik Nur Cik Nur August 08, 2012
aicehh..berlapikkan dinging gitu..!
mcm org besoo..hihihi
zachflazz zachflazz August 08, 2012
bagus sekali Nak, tulis di buku nota, bukan dinding atau lantai yang bisak membuat ibu marah, hehe
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha August 08, 2012
comelnya..klu mcm ne,boleh la hadiahkan kaler tuk alisha =)
ayut ayut August 08, 2012
hihihi..nk bt ala2 bz tu kak.mcm reporter gitu. :D alisha ni.ada2 je kan..
sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa August 08, 2012
comeynya alisha..hehe..dia budak pandai kak..bljar sndri..amin:)
deno deno August 08, 2012
bagus ada buku nota, nanti dinding jadi mangsa.. hihik :)
Sally Yatiey Sally Yatiey August 08, 2012
Dah semakin advanced pulak Alisha ni. hehe ^.^
Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat August 08, 2012
budak2 memang suka buku dan pen untuk dorang cergaskan minda...kelakar alisha..
Azi Azi August 08, 2012
sofea pn suka menconteng plus mengoyak... adoi habis sepah rumah dn buku sekejap je kena beli baru...
lizz lizz August 09, 2012
rajin alisha ni...bagus kecik dah pandai menulis yer...
Masya Masya August 09, 2012
lepas conteng jangan koyak kertas buku tu sudah .. nanti alisha jugak kene kutip, kalau tak mama kepit hihihihihi
9n0L4 9n0L4 August 09, 2012
hehe. dinding dilapiknye ye. stail sape la die tgk tu. ;)
Si Matatajam Si Matatajam August 09, 2012
Ha ha bleh geng ngan Khalish la. P mana2 mesti Ada buku nota ngan pen..at least sehelai kertas pun kira ok dah tu..
eita eita August 09, 2012
ni mesti buat senarai nak beli belah untuk raya ni...
asik semacam je..
anisalya anisalya August 10, 2012
macam2 gaya dan cara ye alisha ni. okay dah dia dgn telinganya yang bersubang tu? akak pakaikan silver je kat budak dua beradik tu. senang sikit. dia orang pun suka.
shida'R shida'R August 10, 2012
biasala budak2 skg kak sukar diramal kdg2 ape yg dorg bt kite xterpikir pun heheee :)
Nora Karim Nora Karim August 10, 2012
pandai cari port menulis ni... heheh
Myra Jay Myra Jay August 10, 2012
Hheeee, dah pandai dah tu, sebab tu mana saja boleh menulis ;D
MamaEma MamaEma August 10, 2012
kalau anak akak..entah ke mana hilangnya buku tu,,malah koyak pun iyer
TiranaAduka TiranaAduka August 12, 2012
Assalamaualaikum wbth,,,

agak2 dinding rumah tu ada lukisan tak..?
Dylla Abas Dylla Abas August 13, 2012
amboi...busy benor nampaknya Alisha ni..smpi tulis lapik dinding >_<
wan nurul hezrina wan nurul hezrina August 14, 2012
nak tulis resipi ker2 alisya=)