Terima Kasih.. Tahun depan nak buat jugaklah (^_^)

Saya ada dapat kad raya dari rakan blogger.. U all pun banyak dapat kad raya kan... Tapi tu la, saya pulak jadi segan sebabnya orang je bagi dekat saya tapi saya tak bagi pun.. adehhhh... silap sayalah sebab tak plan awal2 kan... lagipun tahun lepas takda pulak nak dapat macam ni... tahun ni baru dapat.. tu yang baru tahu.. hihi.. 

InsyaAllah panjang umur tahun depan saya nak bagi jugaklah kad raya.. hihii.. Lagipun tahun depan kalau nak berjalan cari kad raya, takdalah penat nak bawak 'perut'.. bolehlah berdiri or berjalan lama2 .. hehhe..


Ni kad raya yang saya dah dapat.. Ikut turutan dari kiri u all yer... Kad dari Wanieys, Kad dari Dayang Deno,  Kad dari Yui, Kad dari Kak sal... Yang tengah2 tu pulak, warna biru tu dari Shida, yang warna hijau tu dari Nurul Husna.. Bawah sebelah kiri dari Abang Eqbal & sebelah dia dari Cik Rongoks @ Ika (",).. TERIMA KASIH tau sebab bagi kad raya ni semua... cantik2.. (",)


Kad raya yang beserta dengan kerongsang + apa ntah nama dia.. tak tahu nak panggil apa.. hihi.. saya dapat dari Eita sebab jadi antara yang top komentar dekat blog dia.. (",)


Yang ni pulak dari Kak Fieda.. sebab jadi top komenter jugak.. hihii... Dapat kerongsang + kepit rambut + duit raya.. kerongsang tu saya punya, duit raya & kepit rambut tu Alisha punya... Mesti Alisha suka tengok sampul duit raya sebab ada gambar Upin Ipin.. hihii.. Tak sabar nak bagi alisha tengok, sekarang ni dia tengah tidur lagi... hahhahah


Kad raya + Eye Liner + Lip Gloss + kerongsang ni saya dapat dari Myra... Ini pun sebab jadi top komentar jugak.. (",) Ohya, actually yang lip gloss + kerongsang tu, saya dah dapat lama tau.. tu kira macam siri pertama punya top komentarlah... & eye liner tu, siri kedua... (",)


Kerongsang ni saya dapat dari Cik Rose Cute... Tetap jugak disebabkan jadi Top Komentar... (",).. Hadiah2 top komentar ni maybe jadi hadiah terakhir kot.. Yela, sekarang ni saya kan dah tak aktif pergi komen.. kadang2 baca je entry u all tapi tak tinggal jejak... tunggu lepas bersalin + berpantang baru boleh aktif kembali kot (",) Apa2 pun saya ucapkan terima kasih dekat semua tau.. (^_^)



{ 55 comments.. read them below or add one }

Deqla manjew Deqla manjew August 14, 2012
wahh.... rezeki ramadhan ni.. cantik2 kad raya depa... =)
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha August 14, 2012
byk nyer...tahniah IB..sakan beraya nanti yer..hehe
Masya Masya August 14, 2012
banyaknya ..... alhamdulillah murah rezeki ina, xpe .. nanti dah bersalin pulun balik yer.. sy pulak sekarang suke BW malas nak punblish entry hahahahaha.... terbalik sudah.
syawalsimpsons syawalsimpsons August 14, 2012
seronokkan bila ada yang mengingati
Dylla Abas Dylla Abas August 14, 2012
oh,bestnya dpt semua2 ni..meriah la raya tahun ni ye :)
Pn. Sheila@CC Pn. Sheila@CC August 14, 2012
wow... syoknyer... mcm2 dpt... hehe... Allhamdulillah...
zieyzain zieyzain August 14, 2012
wahh bestnya. tahniah =)
Si Matatajam Si Matatajam August 14, 2012
Wah murah rezeki Ina dan Alisha..Alhamdulillah....
Wanieys Wanieys August 14, 2012
kepit rambut tu comel..alisha mesti suka punya hihihi...murah rezeki kak ina dan alisha hihi
Sally Yatiey Sally Yatiey August 14, 2012
Banyaknya dapat kad raya :D hee
shidaR shidaR August 14, 2012
wahhh rezeki kakak heheee..lega kad raya shida dah sampai kak hehee ^_^
Falsya Falsya August 14, 2012
byknye ina dpt kad raya..siap barang2 lain pun dpt..;D
Mira Adzlia Mira Adzlia August 14, 2012
mcm2 dpt..hehe..beshnye..bru la meriahnye raya..hihi
*azni* *azni* August 14, 2012
macam2 ada..meriah tu..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha August 14, 2012
Amboi byknya dpt hadiah..mcm2 lak tu..seronoklah ina dpt isi masa berblog n dpt ramai kwn..
Haryati Faizal Haryati Faizal August 14, 2012
banyaknya hadiah ina....syok btul lah...
izan mama mia izan mama mia August 14, 2012
kumpul kad rayalah yer..sammalah kita..asyik terima jer..nnt thn depan kita plan awal2..heheh..insyaallah
syiela syiela August 14, 2012
wah banyaknya rezeki ramadhan :)
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ August 14, 2012
byknye hadiah... hihih.. tahniah tau :)
Zie Zie August 14, 2012
banyak tul kad raya... hadiah pun banyak...
Riena Haiqal Riena Haiqal August 14, 2012
rezeki di bulan ramadhan... banyaknya kad raya dan hadiah2 yer.. comel2 semua hadiah dan kad tu.. saya cuma dapat satu. itupun saya tak sempat nak balas.. rugi sangat
SeputihSalju SeputihSalju August 14, 2012
nnti blh lah pkai waktu raya... tahniah ye... :-)
ShimaSalleh ShimaSalleh August 14, 2012
Best kan dpt kad raya. Menegembalikan memori lama hihi.. Sebab rasa tak best klu pakai kad melalui internet ke fb ke hihi lain rasanya..
Thn depan shima pun nak plan awal2 la nak kasi kad kat semua org insyaallah :)))
aimi aimi August 14, 2012
akak semoga akak sihat taw =)
Azi Azi August 14, 2012
wah bestnya dapat kad raya + gift...
fazitaismail fazitaismail August 14, 2012
bestnya dapat kad raya..bnyak lak tu..untung ar dia kan..hehe
Mrs Lurve Mrs Lurve August 14, 2012
meriahnya, bukan takat kad raya ja..utk alisha pun ada
Saleha Saleha August 14, 2012
wah murah rezki dia :0
aku eryati aku eryati August 14, 2012
bestnya dpt kad raya...dah lama x dapat kad raya
azizah :) azizah :) August 14, 2012
seronoknya kak intan.. banyaknya kad raya n hadiah..best2.. rezki betul!
wan nurul hezrina wan nurul hezrina August 14, 2012
TULAH MALU JUGAKNIE..NURULPUN SAMANIE..TAHUN DEPAN HARAP2 LEH BALAS SEMUA KAD RAYA..TAHUN NIE MMG TAK SOMPEK.HEHE
nur anis nur anis August 14, 2012
wahh..banyak kad raya..banyak hadiah...banyak rezeki..:)
Mama Adam Mama Adam August 14, 2012
banyaknyaaaaa... murah sungguh rezeki :)
fieda fieda August 14, 2012
meriah kan tahun ni ina..tahun lepas tak merasa pun kita dapat kad byk gini..alhamdulillah..rezeki..mcm2 ada tu...kak fieda pun terpikir gak nk bagi kad raya tahun ni tp tak berkesempatan nk gi beli..tahun depan la kita buat ye..
fieda fieda August 14, 2012
ina...sory la kelip rambut tu hok bese2 jer sbb beli yg jenis byk terus sepeket..sama la kita ina..tak dpt doh la gelaran top commenter pasni..malasang doh..

Che Rosliza Che mat Che Rosliza Che mat August 14, 2012
sampai jugak hadiah tue ya...semua omel2..
ros_reeza ros_reeza August 14, 2012
wah..banyaknya hadiah ye :)

Alhamdulillah :)
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta August 14, 2012
wah, seronoknyaaa... nilah yg dikatakan budi baik di balas baik :D
Nazayiena Nazayiena August 14, 2012
Byknya dpt kad raya dan hadiah2 lain.
Mrs Suriz Mrs Suriz August 14, 2012
wahh org lain semua kad raya je, dia dengan hadiah bagai. jealous i uuu
eita eita August 14, 2012
meriah nyer dapat hadiah...
yang hitam tukasi tepek kat peti ye mama alisha...
nanti selalu ingat ita..kihkihkih
deno deno August 15, 2012
sama-sama akak.. alhamdulillah selamat sampai kat umah akak :)
izz iizza izz iizza August 15, 2012
wahh bestnya..dpt kad ngan hadiah sekali tu..boleh pakai raya..;)

sy pun x plan awal nk bagi kad ni..tahun depan pun ingat nk bagi juga la pada rakan-rakan blogger..:)
jemarisuri jemarisuri August 15, 2012
byknye...sgt murah rezeki ni...moga IB lbh sukses lagi ye...
anisalya anisalya August 15, 2012
takpe la ina. akak pun nak jejak org pun tak terjejak2 jugak lagi ni.
misshannajr misshannajr August 15, 2012
seronoknya banyak dapat byk kad raya..yelah tahun dah macam balik dah era kad raya..best..
Myra Jay Myra Jay August 15, 2012
Tahniah ye Ina...
Banyaknya dapat kad raya + hadiah ;)
fiza fiza August 15, 2012
BEstnya..byk dpt kad raya, hadiah pon dapat. Murah rezeki mak yung.
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan August 15, 2012
kad raya banyak. hadiah pun banyak. rezeki ramadhan :)
Ummi Iman Ummi Iman August 15, 2012
Byknya kad raya.. Hadiah pun ada :)
Cik Nur Cik Nur August 15, 2012
rezekikan..! seronok dapat kad raya, rasa macam retis sekejap..hihihi
shahdiana shahdiana August 16, 2012
murah rezeki ibu mengandung ni...
9n0L4 9n0L4 September 05, 2012
wahwah byk nyeeeeee. kad raye lagi, hadiah lagi. untungla. ;)