Senarai peserta Mini Giveaway #24

U all boleh semak link blog u all ada tak dekat bawah... Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ni... 

  1. http://puankutu.blogspot.com/
  2. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  3. http://norumara.blogspot.com
  4. http://my-adam.blogspot.com/
  5. www.ibulala.blogspot.com
  6. http://belogbingkisanrindu.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-24.html
  7. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
  8. http://nurazizahyahaya.blogspot.com
  9. www.ajumohit.com
  10. http://sofiyahasya.blogspot.com
  11. http://syakirahusna.blogspot.com
  12. http://aziazidah.blogspot.com
  13. http://aniszahirah87.blogspot.com/
  14. http://i-ezzaen.blogspot.com/
  15. http://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-24.html
  16. http://ainimrashihah.blogspot.com
  17. http://iamtifa.blogspot.com
  18. http://dilazfamily.blogspot.com/
  19. http://nazirahnyerr.blogspot.com
  20. http://rusukiri.blogspot.com
  21. http://mamamursyid.blogspot.com/
  22. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
  23. http://mamakerry.blogspot.com/
  24. http://shiemacma.blogspot.com/
  25. http://sallyyatiey.blogspot.com/


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Senarai peserta Mini Giveaway #24

{ 14 comments.. read them below or add one }

DYatie DYatie May 06, 2014
Selalu tak berkesempatan nak join GA.
Iola Iola May 06, 2014
goodluck semua ^^ tak sempat ri tu nak join
MaMa MuRsYiD MaMa MuRsYiD May 06, 2014
Spottes me at #21... Good luck semua
Azi Azi May 06, 2014
no 12... hihihi,...
Fiza Rahman Fiza Rahman May 06, 2014
Good luck buat mereka.
Maria Firdz Maria Firdz May 06, 2014
Eh... No.7... No amik pekse.. Hehe..good luck semua..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 07, 2014
salam k.ina..
hihi..ade no second last :)
Mimi Azirah Mimi Azirah May 09, 2014
Dah tau sape pemenang..hehehe