Pengumuman Mini Giveaway #25

Baru2 ni kami pergi shopping beli baju 2 orang anak solehah saya ni haa... so, macam biasalah, bila dah beli untuk anak2 saya, teruslah saya beli untuk buat Mini Giveaway #25...


Untuk giveaway tahun ni, hadiahnya baju macam dalam gambar atas tu yer... SEORANG ANAK SOLEHAH YANG AKAN MEMENANGI BAJU TERSEBUT... Baju ni besar jugaklah.. dengan Alisha pun baju ni boleh kira besar jugak lagi... pakai dengan seluar... macam blaus la ek baju ni.. ke panggil apa?.. saya pun tak tahu.. (",)


InsyaAllah mini giveaway bulan depan, jika dimurahkan rezeki saya akan bagi baju jugak.. sehelai untuk anak soleh & sehelai untuk anak solehah.. dengan kata lain akan ada 2 pemenang... Boleh anggap baju tu sebagai hadiah baju raya dari saya... InsyaAllah... Manakala bulan 7 pulak nanti, macam biasa... hadiahnya adalah duit raya untuk anak2 ahli syurga ni.. bulan 8, tengok keadaan camne.. sebab time tu saya tengah sarat @ bulan saya dijangka bersalin... maybe mini giveaway diawalkan atau dilewatkan.. bergantung pada kesihatan @ keadaan saya pada masa tu... Ini just plan saya... InsyaAllah, jika umur saya panjang..

Mini Giveaway #25 akan dilancarkan pada 28/05/2014 @ RABU dari pukul 7 pagi hingga pukul 12 tengah malam... Tak kira u all blogger or tak, semua boleh join yer..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 16 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons May 26, 2014
cantik la baju dak pompuan ni....
Mrs Velentine Mrs Velentine May 26, 2014
nanti join...harap2 tak lupa hihi
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman May 26, 2014
Oh ... Nak masuk lah nanti GA tu ... Kebetulan memang ada Princess sorang kat umah nie ...
Rose Azadir Rose Azadir May 26, 2014
Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer
lynndamya lynndamya May 26, 2014
salam...aaa comel ! tp sy xde baby lagi~ haha :D
azizah :) azizah :) May 26, 2014
comel2... nak join!
tifaanvar tifaanvar May 26, 2014
insyaAllah saya join n tngklah ade rezeki ke x
Akma Niza Akma Niza May 26, 2014
waa... bnyak ny perancangan GA.. mst meriah ^^
Haryati Faizal Haryati Faizal May 27, 2014
Klu dan nk join gak hihi
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 27, 2014
salam k.ina..

esok ke mulanya..
insyaallah akan support join.. :)

permatabiru permatabiru May 27, 2014
cantik baju tu..nak nak nak..hehe
Puan Kutu Puan Kutu May 27, 2014
comey bajunya.insyaallah join
Deqla Norumara Deqla Norumara May 28, 2014
comey baju tu.. boleh bagi anak buah kalo dpt ni. :)
Mimi Azirah Mimi Azirah May 28, 2014
Cantik baju tuh kak ina