Cara mudah untuk dapatkan RM3000 setiap hari..!!

U all tahu tahu tak pasal "80 Days Drink to Cash Contest" yang dianjurkan oleh Yeo's?? Haa?? Tak tahu?? satu kerugian untuk u all... kerugian jugak untuk saya sebab setelah hanya berbaki 19 hari sebelum contest ni tamat, baru terbukak pintu hati nak join... huwaaaa.... Bayangkan selama 61 hari yang berlalu selama ni, saya hanya buat2 tak nampak je contest 80 Days Drink to Cash Contest yang sangat super kebaboommm ni....!! Sangat2 senang untuk menyertainya... Setiap hari akan ada pemenang tau... Bukan sikit pulak tu jumlah cash yang akan kita menang.. RM3000 x 1 & RM100 x 9...!! Mana nak tau kalau hari2 kita join contest ni, dengan takdir Tuhan terselit rezeki kita kan...??

http://www.yeos.com.my/contest/index.php

Saya memang tengah membuak2 untuk join 80 Days Drink to Cash Contest ni u all.. Yela, mana nak tahu, kot2 ada rezeki anak2 saya.. rezeki untuk "baby muhammad" ke??.. Sape tahu kan... (^_^) Grand Prize dia plak RM100,000 ... wah wah wah... kalau ada rezeki grand prize... Alhamdulillah memudahkan laluan saya untuk dapatkan kereta yang lebih luas untuk anak2 yang makin ramai ni... kikikiii (^_^)... Uiksss.. tak salahkan berangan... dari angan2 tu lah kita akan usaha untuk mengecapinya... so, apa lagi u all, jom kita sama2 join contest ni, kang tak syok plak saya menang u all tak menang... biar saya menang, u all pun menang... baru syok... Tapi nak menang, kene lah join contest ni... Alaaa tak susah pun caranya... baca langkah2 di bawah ni haaa....

LANGKAH PERTAMA

U all beli mana2 minuman Yeo's, Justea atau SoyRich seperti TETRAPAK 250ML, TETRAPAK 1L, PET BOTTLE 350ML, PET BOTTLE 500ML & PET BOTTLE 1.5ML... lepas tu u all tengok kod peraduan dekat atas pek minuman ataupun u all boleh guna nombor resit rasmi yang bercetak jika dekat pek minuman takda kod peraduan..


LANGKAH KEDUA

U all follow Akaun Rasmi WeChat Yeo's.. search je ID : YeosMalaysia pastu ikut segala arahan dekat situ... Kalau u all takda WeChat, u all install la yer...

LANGKAH KETIGA

(CARA PERTAMA)

Hantar kod peraduan & lampirkan sekali dengan gambar kepada akaun rasmi WeChat Yeo's Malaysia sebagai bukti pembelian... Ohya, gambar tu bukan main hentam je ambik tau.. ada cara2 dia..

20140502-220314.jpg
Gambar yang diambil mestilah jelas

1 ) TETRAPAK 250ML : Penyedut minuman dimasukkan ke dalam kotak atau pun kotak tu u all lipat

2 ) TETRAPAK 1L : U all tarik penutup kotak tu bagi terbuka ataupun u all lipat je kotak tu

3) BOTOL PET : Penutup botol dibuka & diletak sebelah botol tersebut

Harap u all paham pasal teknik2 ambik gambar ni.. Saya dah tulis cara siap dengan tempek gambar lagi tu haa... Sayang2 saya ni kan bijak pandai semuanya... Confirm faham kan (",)

20140502-220308.jpg

(CARA KEDUA)

Selain itu, u all boleh guna nombor resit rasmi sebagai kod peraduan jika MINUMAN YEO'S U ALL TU TAKDA KOD PERADUAN..

LANGKAH KEEMPAT

Bila dah berjaya hantar penyertaan, pihak WeChat Yeo's akan maklumkan u all dengan memberi hyperlink untuk melihat iklan komersial Yeo's dekat You Tube..

LANGKAH KELIMA

U all dikehendaki jawab soalan mudah berkaitan Yeo's.. SIAP.. !!


Untuk buat u all lebih paham, u all boleh  tengok video dekat atas tu tau... Dia tunjuk cara dari awal sampai akhir... Confirm u all paham punyala... Tengok video tu tau.. bukan lama pun, tak sampai 4 minit.. mana tau, dari 4 minit u all tengok video tu, u all akan dapat RM100K??.. Wah gitu kekdahnya... muahhaha....

20140502-205319.jpg

Langkah yang mudah untuk join tapi hadiah sangat lumayan..!!

HADIAH UTAMA

1  x RM100,000
9 x RM1,000

HADIAH HARIAN

1 x RM3,000 x 80 hari
9 x RM100 x 80 hari

HADIAH ISTIMEWA

1 x RM10,000 x 8 tempoh cabutan
9 x iPads x 8 tempoh cabutan

Haaa tak ke hadiahnya tersangat lumayan untuk cara penyertaan yang sangat mudah?? Tunggu apa lagi, jom kita pakat2 join "80 Days Drink to Cash Contest". Ohya, u all boleh LIKE fanpage Yeo's Malaysia.. mana nak tau kot2 dari status2 pengumuman pemenang yang diumumkan dekat fanpage Yeo's Malaysia, ia boleh membangkitkan semangat or boleh bagi motivasi untuk u all terus bersemangat join contest ni hingga ke hari penamat... Gituuuu citenya... (^_^)

Eh, sayang2.. lupa nak cakap, u all boleh join contest ni hari2 tau.. Hari2 telan air minuman Yeo's pun no hal punya... tak rugi sebab boleh join contest..!! Untuk pengetahuan u all jugak, kalau u all join contest ni & u all menang, u all tetap boleh join lagi tau.. Bayangkan kalau hari2 u all menang RM3,000... Wahhhhh... tak muat poket u all nak sumbat duit tu... hihii... Tapi tu la, setakat membayangkan tanpa tindakan, takda maknanya jugak... Lepas ni pergi beli air minuman Yeo's & join contest ni... Sama2 kita join.. Sama2 kita menang.. InsyaAllah... 

{ 22 comments.. read them below or add one }

Deqla Norumara Deqla Norumara May 12, 2014
wahh menarik nih.. deqla baru tau lah.. camne lak cara pemilihan pemenang eh? dorg buat cabutan eh??
MaMa MuRsYiD MaMa MuRsYiD May 12, 2014
Nak join gak lah.. Hehe tq sis
syawalsimpsons syawalsimpsons May 12, 2014
boleh la sue join nanti..mana tau ada rezeki kan..ina dah join...
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 12, 2014
Salam K.Ina..

heheh.. best2..cma pun dah join sebelum ni..harap2 ade la rezeki.. aamin... :)
Maria Firdz Maria Firdz May 12, 2014
dah add juga wechat yeos tu, cuma blum beli... suami de berkarton air soya yeos tapi x beli, cmne nk join sbb resit xde, code pun xde.. huhu... syg betul.. nk kna beli juga kalau nk join kan.. good luck kak ina... insha Allah teringin gak nak join.. hehe
Joanna Yunus Joanna Yunus May 12, 2014
wah.... good luck ye... semoga berjaya
ieedaz @ mama_isha ieedaz @ mama_isha May 12, 2014
Good Luck IB... :)

maaf lame tak singgah cni..hrp IB sehat2 slalu ye...
Rizziela Rizziela May 12, 2014
dah byk kali joint..x pernah menang lg..dpt Ipad pun dah kira ok :D
KiD KiD May 12, 2014
nak join jugak lah.. mana tahu menang hadiah,, kannnnn
lynndamya lynndamya May 12, 2014
Salam, hahaha mmg semangat nak masuk, tp sebut wechat je, malas pula terus rasanya..hahaha awal2 lagi dah tolak rezeki nih :p xpe lah kak, sy doakan akak je lah menang ya..hehe :D semoga murah rezeki~ aminn :)
Mimi Azirah Mimi Azirah May 12, 2014
Memg best contest nih kak ina..sy pun nk join tp bile sy rujuk pd pakar(ustaz) sy xjd join...huhuhu
Cikgu Ma Cikgu Ma May 12, 2014
bukan senang nak menang ni..hihi
MAT NOR MAT NOR May 12, 2014
selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.
nanieybarnieylurviey nanieybarnieylurviey May 13, 2014
Menarik ni. Selalu jgk beli produl yeos.
baru dpt jenguk kak ina :)
QasehnyaRania QasehnyaRania May 14, 2014
aamiin
good luck
jrng beli pulak produk yeos
Azwar Syuhada Azwar Syuhada May 14, 2014
Syoknya kalau menang... =D
azizah :) azizah :) May 15, 2014
selalu minum yeos.. xtau ada contest ni
azizah :) azizah :) May 15, 2014
mmg minum yeos ni tapi xtau lak ada contest... gudluck kak


kak.. nanti bagi details kat blog jijah.. ada hadiah nak bagi :)
AnonymousAnonymous November 10, 2014
Selalu beli.tp.xikt kontest