Mini Giveaway #25


Ya Allah Ya Tuhanku... Mintak maaf sangat2 u all... Rupanya entry Mini Giveaway #25 saya ni tak publish lagi... Mintak maaf lagi sekali, terlambat publish...

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (28/05/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (29/05/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (30/05/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 30/05/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

{ 31 comments.. read them below or add one }

lizz lizz May 28, 2014
salam ina...ala dah lama tak mai sini....datang sini ada giveaway lak bestnyer..
~emi~ ~emi~ May 28, 2014
Hai akak, lama tak menjengah blog akak. Busy sket..abb emi dah start keje dah skrg. Btw nak join la GA ni :)

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com

Deqla Norumara Deqla Norumara May 28, 2014
x putus asa utk join lagi. :)
http://norumara.blogspot.com

psstt.. mohon terjah entri ni ---> http://norumara.blogspot.com/2014/05/ww-shawl-pemberian-dari-ina-intanberlian.html
mOoN IzzaN mOoN IzzaN May 28, 2014
http://www.munirahizzan.com

sy join sis.. :D
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ May 28, 2014
salam k.ina..
cma join yer..

http://shiemacma.blogspot.com/

gud luck buat semua :)
Rai Ourkizuna Rai Ourkizuna May 28, 2014
http://ourkizuna.blogspot.com

hihi..tq~
Mama Safiy Arfan Mama Safiy Arfan May 28, 2014
dh tamat ke? klo ikut 12 tengah mlm tu maknanya tamat mlm td eh? alahai xsmpt join
Mama Safiy Arfan Mama Safiy Arfan May 28, 2014
ni link blog :

http://cammylia.blogspot.com
Hunny Kitty Hunny Kitty May 28, 2014
sempat lagi tak join?

http://dia-honey.blogspot.com
Ayu Zan Ayu Zan May 28, 2014
http://ayuzan.blogspot.com

nk join ar. hhiihih
Mrs Velentine Mrs Velentine May 28, 2014
join msvelentine.blogspot.com
Nurul Yusoff Nurul Yusoff May 28, 2014
http://ummienaufal.blogspot.com/

sis, nak join juga. :)
Azieera TajulRahim Azieera TajulRahim May 28, 2014
This comment has been removed by the author.
Maria Firdz Maria Firdz May 28, 2014
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
Azieera TajulRahim Azieera TajulRahim May 28, 2014
Saya join yer... :)
http://satujanjikita.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-25.html
Nurul Faiz Nurul Faiz May 28, 2014
Assalamualaikum... nak join jugak. Hihihi

http://cikgufaizcute.blogspot.com/
azman Arsad azman Arsad May 28, 2014
saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-25.html
maszmadi maszmadi May 28, 2014
assalam,

http://maszmadi.blogspot.com
Bbwana adienia Bbwana adienia May 28, 2014
assalam,

saya join..

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
babYpose babYpose May 28, 2014
salam, saya pun nak join gak sebab suka baca kisah Alisha dan Aqilah, nanti cabut nama blog aunty tau hehe

http://baby-pose.blogspot.com thank
Cik Siti MAR Cik Siti MAR May 28, 2014
salam kak,, saya join

sweetsmilensweetlife.blogspot.com
Sharifah Nadzarah Sharifah Nadzarah May 28, 2014
Assalam...

nak join jugak

http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
tifaanvar tifaanvar May 28, 2014
http://iamtifa.blogspot.com
Suriana abdul kadir Suriana abdul kadir May 28, 2014
Bismillah
First time join GA by intan berlian ni..
http://sueakgogeous.blogspot.com/
Moga dapat baju kuning comey tu..
Amiin...
Puan Kutu Puan Kutu May 28, 2014
Alhamdulillah sempat gak join..:)

http://puankutu.blogspot.com/
Mimi Azirah Mimi Azirah May 28, 2014
Sy join kak in

http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
SeputihSalju SeputihSalju May 28, 2014
sy join..

http://www.karimahsgsiput.blogspot.com/
Misz Yue Misz Yue May 28, 2014
salam akk..join GA ni:)

http://ciksiputsoda.blogspot.com
Sally Yatiey Sally Yatiey May 28, 2014
http://sallyyatiey.blogspot.com/
Hana Jalil Hana Jalil May 28, 2014
Join :)

http://justforfund.blogspot.com/