Siapa suri rumah sepenuh masa?

Rasa macam nak buat lagi satu bloglist or link dekat sidebar blog saya ni.. Nak letak khas untuk mereka2 yang suri rumah sepenuh masa macam saya ni.. So, kalau u all rasa u all suri rumah sepenuh masa, tinggalkan link blog dekat kotak komen entry ni ek.... TQ...

P/s : Tadi baru cakap kalau entry pendek bukan "IntaNBerliaN" namanya... tup2 dah keluar entry pendek... wakkakkaka


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
Siapa suri rumah sepenuh masa?

{ 17 comments.. read them below or add one }

zazanizam zazanizam December 24, 2014
Assalamualaikum Ina,
bagus tu utk kaum2 ibu yg duk kat umh hehe.. mcm zaza suri keje kehkeh. all the best!
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI December 24, 2014
Bujang trang tang tang..ekekeke.
trima kasih kak. Yui dpt buat lg utk anak bulus
Nad MamaZN Nad MamaZN December 24, 2014
count me in! :)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
syawalsimpsons syawalsimpsons December 24, 2014
sue half housewife..kikiki
Mas Zull Mas Zull December 24, 2014
assalamualaikum intan....mama pun blogger suri rumah juga ni...

maszull.blogspot.com
QasehnyaRania QasehnyaRania December 24, 2014
saya lettew. hihi...
http://lobaksusue.blogspot.com
♥ Mrs. Secretary ♥ ♥ Mrs. Secretary ♥ December 24, 2014
alaaaaa kalau bukan surirumah tak boleh ek..hehehe =D
Ain Syaa Ain Syaa December 24, 2014
assalamualaikum kak zarina. miss u very much. huhu. lama dah tak singgah sini. lama tak tanya khabar dalam emil. hope u always happy and sentiasa sihat. aminn. mesti aktif kan alisha & aqilah
tifa anvar tifa anvar December 24, 2014
walau ntri pendek mmng best
Fai CeritaCinta Fai CeritaCinta December 25, 2014
hihihi... Fai surirumah sepenuh masa :-)
ziezah.com ziezah.com December 25, 2014
bagus tu ada bloglist utk surirumah saja..leh kongsi2 pendapat
Sya Nadia Sya Nadia December 25, 2014
Yeah!! Kita.. Kita.. Hehe.. Sya kan suri rumah sepenuh masa.. Nak copy paste link ni mmg pyh dgn hp.. Nanti sya bg kemudian boleh?
nurfadilah suardi nurfadilah suardi December 26, 2014
saya surirumah ibu kepada sepasang anak (girl n boy). ni link saya http://dilazfamily.blogspot.com/
Puan Kutu Puan Kutu December 26, 2014
ala tak bley masuk senarailah nmpknya.huhu
Maria Firdz Maria Firdz December 28, 2014
Saya suri rumah tapi tak sepenuh masa... Hujung tahun je sepenuh masa.. Hehe
cheekychubbycutegirl cheekychubbycutegirl December 30, 2014
haii..surirumah disini :)

http://cheekychubbycutegirl.blogspot.com/
Sya Nadia Sya Nadia January 01, 2015
Sweetlittlemom.blogspot.com.. Ni link blog sya kak ina.. :)