Kuruskan badan dengan Nikko Slimm Juice

Ada tak antara u all yang badan berisi nak kurus?? kalau ada, saya nak suggest dekat u all sahut cabaran  yang dianjurkan oleh Nikko Beauty & Wellness iaitu syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White.. Syarikat Nikko Beauty & Wellness kini mengeluarkan produk kurus yang mesra pengguna.. Apa lagi kalau bukan produk Nikko Slimm Juice.. Di mana produk ni ada kelulusan KKM & HALAL yer.. So, u all jangan was2 untuk menggunakannya...


Berbalik pada cabaran yang saya nak u all sahut tu adalah PERTANDINGAN KURUS DAN MENANG RM1000 DENGAN NIKKO SLIMM JUICE... Bukan senang orang nak bagi duit dekat kita.. Kita jugak yang dapat faedah... badan jadi semakin kurus.. siap dapat duit rm1000 pulak tu... Opsttt untuk dapat RM1000, u all kena turun berat badan 10 kilo dalam masa sebulan... Tapi untuk join pertandingan ni, ada syaratnya.. Alaa bukan syarat apa pun, u all cuma perlukan bukti sahih sebelum & selepas amalkan Nikko Slimm Juice.. Selain tu, u all kena sertakan jugak gambar sebelum & selepas guna Nikko Slimm Juice...


Harga sebotol Nikko Slimm Juice ni murah cuma RM60.. Cara nak guna pun senang je, u all tak perlu bancuh.. U all terus je minum... Cara minum dia 2 kali sehari.. Kandungan sebotol Nikko Slimm Juice ni ada 250ml.. Ia boleh tahan lebih kurang 2 3 minggu...



Rata2 pengguna Nikko Slimm Juice ni memang bagi respon yang bagusla... Haa lupa nak bagitahu, Nikko Slimm Juice ni berperisa raspberry.. Jangan risau sebab ianya kurang manis & memang sesuai untuk mereka yang ingin kuruskan badan dengan usaha yang minima...

So, jika u all ingin join contest kurus & menang RM1000 ni, u all bleh dapatkan maklumat lanjut di :-

Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019-344 4513

Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh http://nikkobeauty.com.my/ serta duniafarisya.com

{ 15 comments.. read them below or add one }

Diana Rashid Diana Rashid December 30, 2014
satu bulan 10 kg??erm..boleh ke??heheheh...saya buat atkins dan bersenam dulu pun setahun baru turun 20 kg..Memang hebat la produk ni nampaknya..
Adinda Baizura Mazlan Adinda Baizura Mazlan December 31, 2014
Jom join segmen ABM jom!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html
IntaNBerliaN IntaNBerliaN December 31, 2014
@Diana Rashid

saya tak pasti la plak.. bila mereka berani buat contest camgitu, maybe boleh la kot tapi kene disiplin la....
IntaNBerliaN IntaNBerliaN December 31, 2014
@Nadia Johari

hihii samalah nad, saya pun dah kurus... buat entry ni pasal nak join contest sambil nak war2kan kot2 ada yg nak join pertandingan kurus & memang ni
zach flazz zach flazz December 31, 2014
@Nadia Joharisaya juga kurus, hehe, tapi di perut terasa tidak kurus jer
♥ Mrs. Secretary ♥ ♥ Mrs. Secretary ♥ December 31, 2014
wah menarik jugak nie.. farah dah la skrg nue diet ke laut dah.. huhuhu..
tifa anvar tifa anvar January 01, 2015
mcm best je produk nie. Tapi produk kurus2 ni x berani sngt nak cuba
Sya Nadia Sya Nadia January 01, 2015
Wah.. Untunglah sape yg dpt seribu tu..
QasehnyaRania QasehnyaRania January 05, 2015
dah kurus sgt la skrg ni.hukhuk
myb sbb menyusu n semangat bdisiplin smasa bpantang hri tu. hihi
indah hiasan indah hiasan February 13, 2015
nak nak nak...lemak tepu kat perut ni perlu di hapuskan dengan kadar segera...