Pengumuman Mini Giveaway #32

Baru ni kami keluar pergi beli botol air untuk Alisha bawak bekal pergi sekolah nanti... Bila dah nak bayar tu, boleh pulak mata ni terpandang buku mewarna frozen macam gambar bawah tu haaa... Saya pun apa lagi, teruslah ambik.. sekali my dear nampak & dia kerutkan kening sambil cakap nak buat apa beli... Saya pun apa lagi, takut kene berleter panjang, terus cakap, ni untuk GA @ giveaway... hahhah... Dari ada niat nak beli dekat anak2, terus tak jadi... kikikiii


Bukan apa u all... my dear tak bagi sebab dah tahu dekat rumah saya ni dah banyak buku mewarna & dah berkotak pensil warna... Nak buat apa lagi kan... Fitrah mata saya ni haaa... pantang nampak, nak beli ajer kojenya.... Tapi takpala, tak dapat beli untuk anak sendiri, beli untuk anak u all... anggap je la macam bagi dekat anak sendiri jugak... anak2 orang lain happy, kita pun happy sama.. (",)


Benda alah ni dia bagi buku & krayon... Krayon tu ada 6 batang je...


Buku tu pulak ada 72 muka surat... Yang muka sura awal2 ni je untuk mewarna... yang lain tu untuk tulis nota.... Untuk Mini Giveaway #32 ni, saya mencari 3 orang anak solehah or soleh untuk dapat hadiah ni...

Mini Giveaway #32 akan dilancarkan pada 17/12/2014 (RABU) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 17 comments.. read them below or add one }

Maria Firdz Maria Firdz December 16, 2014
ASYIK TERELPAS JE.. HOPE YG NI X TERLEPAS LAGI.. HEHE...
Allene ALineWorks Allene ALineWorks December 16, 2014
nak join... =D ihihih wpun boy... anak sy suka leligo ni...
DYatie ABakar DYatie ABakar December 16, 2014
Wahhh. Lm x join. Lm jg x bw sbnrnya. Huhu.
Yana Yani Yana Yani December 16, 2014
nak join juga besok ni =)
Permatabiru Permatabiru December 16, 2014
boleh try anak dah suka main colour2 nie..
syawalsimpsons syawalsimpsons December 16, 2014
baguih nya ina, tak dapat untuk anak sendiri...egat pada anak2 org lain kan
Ibu Lala Ibu Lala December 16, 2014
Harap ingat la. Sll lupa
Mrs Velentine Mrs Velentine December 16, 2014
esok nak join harap x lupa
imm imm December 16, 2014
nak cuba nasib lah..anak2 kite suke sangat dgn frozen ni..hihi
Mas Zull Mas Zull December 16, 2014
assalamualaikum intan...menarik juga ni...:)
Puan Kutu Puan Kutu December 16, 2014
anak girl mesti suka ni.comel sgt.lgpun frozen tgh fenomena..klu smpt insyaallah sy join..:)
Diana Rashid Diana Rashid December 16, 2014
Anak2 saya suka ni..kena join la nampak nya esok..heheh
Sya Nadia Sya Nadia December 17, 2014
kalau dapat ni bagus juga.. aniq memang suka menconteng..sesuai sangatlah tu...
tifa anvar tifa anvar December 18, 2014
bestnya buku mewarna frzen
ziezah.com ziezah.com December 21, 2014
sayangnyaa xdpt join..hukhukhuk