Gambar Afrina, adik kepada Alisha & Aqilah

Ramai yang bertanya saya pasal gambar anak solehah saya yang terbaru... TERIMA KASIH atas pertanyaan u all tu... InsyaAllah sampai masa, saya pasti akan upload gambar NUR AFRINA untuk tatapan u all yang sentiasa doakan AFRINA... Untuk anak no 3 ni, saya ambik keputusan untuk tunjuk dekat u all selepas saya habis pantang @ pertengahan bulan 10...

Actually sebelum saya bersalin lagi dah ada readers yang bagitahu saya jangan upload gambar anak dalam tempoh berpantang... bukan je sebelum bersalin, selepas bersalin pun ada jugak yang ingatkan saya pasal ni... TERIMA KASIH SANGAT2... Tak sangka saya ada readers yang sangat prihatin... Memang niat saya dari awal lagi akan upload gambar anak selepas habis pantang..

Ohya, pasal pengalaman bersalin pulak, InsyaAllah saya akan cari masa untuk habiskan "karangan" saya tu... Baru tulis secoet dah rasa MALAS datang bertandang... Sejak dah ada anak kecik ni, rasa macam lagi best layan baby dari layan komputer.. Tambah2 lagi dengan bau baby yang wangi tu haa, rasa macam taknak berhenti dari peluk & kiss baby... Wangi kan bau baby... bila dapat cium bau baby yang wangi ni, rasa macam tiap2 tahun nak beranak... muahhaha... 



"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

{ 28 comments.. read them below or add one }

mama ka0ri mama ka0ri September 19, 2014
Alaaaa...mesti comei ni...nama pon comei jgk..afrina..
Asha Lya Asha Lya September 19, 2014
Alahai msti comel nmpk sipi2 pun jdila hihi..lya teringin sgt nak baby tpi Blm da rezeki lgi
syawalsimpsons syawalsimpsons September 19, 2014
sue tahu pasai jgn upload gamba anak lepas bersalin...tapi tak tau sebabnya..nape yee
lynndamya lynndamya September 19, 2014
Salam, wahhh dah nampak dah kecomelan adik Afrina kite ni~~ hihi
jaakechik jaakechik September 19, 2014
Bibir mulut macam Aqilah laa.. hihihi...
Fiza Rahman Fiza Rahman September 19, 2014
Alaaaa...tak sabar nak tgk afrina nih...hehehe...

Bulat nampak pipi tu ☺
nini nini September 19, 2014
x sabr nk tgk baby kiut ni
siti nurakma siti nurakma September 19, 2014
Akma bru2 nie dpt ank buah bru..haah wangi sgt la bau baby nie..bau syurga..rase mcm nak cium2 je selalu..xsbrla aunty akma nak tgk muka baby afrina nie..xnmpk muka pun rse geram je tembam..!!dah bp kilo nie kak?
Sally Yatiey Sally Yatiey September 19, 2014
Tak sabar nak tgk Afrina ;D hee
Mila Hilas Mila Hilas September 19, 2014
sis, sory lah ye nk tya..kenapa xblh tunjuk muka ank dlm pantang ye? ni cume adat atau ada dlm al-quran? kalo tunjuk jadi ape??

p/s : sy dulu ank kuar fresh dri 'oven' trs je uplod kat fb..ok je..alhamdulillah xde jd pape pn..
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 19, 2014
salam k.ina..
hehehe..tak zzzabar nak tgk gambar afrina..
tembamnyeee
Petak Bunga Petak Bunga September 19, 2014
yg penting siht mak ank semua..
tu plg pnting.
selmt berpntng
azizah :) azizah :) September 19, 2014
ye betul kak.. seeloknya lepas habis pantang la kasi tunjuk gambar anak sbb takut perkara xdi ingini berlaku.. baby kecik lagi kan
Mrs Velentine Mrs Velentine September 19, 2014
takpe kak ..pantang dulu..nnt2 gambar tu
Kakzakie Kakzakie September 19, 2014
Tapi auntie macam dah tak sabar nak menanti detik ibu Afrina habis pantang.

Nampak bibir sikit aje jadilah hihi...
Mummy GreenyHouse Mummy GreenyHouse September 19, 2014
hai baby afrina...kalau la acik ima dekat, lama dah acik ima ziarah baby n ibu..hihi. alaa..takpe2. dapat tengok sipi2 ni pun jadi la ye..hehehe. :)

p/s: ina tak taip habis dlm komen entry sy kot..hehe. "..sbb s...."
tifa anvar tifa anvar September 19, 2014
ina tolong update resepi smsa ina brpantang
Ibu Lala Ibu Lala September 19, 2014
Pantang jangan x pantang. X pe. Tgu habis pantang baru tunjuk.
Puan Kutu Puan Kutu September 20, 2014
Afrina nmpk bambam.kompem kiut
::Misz sunsWeetz:: ::Misz sunsWeetz:: September 20, 2014
baby malu nk tunjuk muka hehe =)
acik watie acik watie September 20, 2014
Tahniah IB..macam anak retis gitu

http://acikwatie.blogspot.com/
Masya Masya September 21, 2014
X sabar nak tgk baby, nmpk gaya cam muka aqilah .... Wah2 tiap tahun nak bersalin x menahan tu ...
Sya Mimie Sya Mimie September 22, 2014
Asslmkm kak.. Nmpk tmbm ank akk ni ye..
Sya Nadia Sya Nadia September 22, 2014
Owh..xdpt tgk lg ye? Xpe2..sabar menunggu..gambar ni pun Sya xdpt tgk.. Internet skrg xbrpa ok..trsekat sekat..sedih sgt :(