Alisha di usia 4 tahun


Hari ni 05/09/2014, genapla usia Alisha 4 tahun.. Sorry ye sayang... ibu tak dapat nak taip panjang2 untuk bacaan Alisha akan datang.. tapi ibu sentiasa doakan kakak Alisha membesar sebagai anak yang solehah.. menjadi contoh kepada adik2.. moga kakak Alisha sentiasa di bawah lindungan Tuhan...

P/s : update guna hp... tu yang susah nak taip, terkedek2... rasa pelik taip entry pendek2.... (",)

{ 22 comments.. read them below or add one }

permatabiru permatabiru September 05, 2014
hi alisha..selamat hari lahir sayanggg ..semoga menjadi anak yang soleh solehah dah ada dua adik nak kena asuh yer..tahniah akk INTANBERLIAH dah selamat berslin
Mila Hilas Mila Hilas September 05, 2014
slmt hari lahir alisha.jadi anak yg solehah ye
Nour Adieb Nour Adieb September 05, 2014
ameeen. subhanAllah, comel nya Alisha :)
Sweetmama Sweetmama September 05, 2014
Happy Bday Alisha..
Moga membesar dengan sihat dan berjaya dunia dan akhirat..amin.

itulah mmg x puas kalau update blog thru phone..
siti zawiah siti zawiah September 05, 2014
selamat hari lahir untuk anak akak,alisha..
Sally Yatiey Sally Yatiey September 05, 2014
Selamat Hari Lahir Alisha. ;)
azizah :) azizah :) September 05, 2014
Selamat hari lahir syg~
moga menjadi anak yg solehah kepada ibu dan ayah. kakak yg peyayang kepada adik2.. belajar rajin2 yer nak
tifa anvar tifa anvar September 05, 2014
hepi befday sayang. Smga mnjdi kakak yg terbaik buat adk2 mu
Putri Homestay Putri Homestay September 05, 2014
Happy birthday Alisha..moga jadi anak yang solehah dan berjaya di dunia & akhirat
Ummu Muhammad Ummu Muhammad September 06, 2014
Alhmdulillah kakak da 4tahun..mane gamba adik kakak yg baru!!
ewanthology ewanthology September 06, 2014
hai alisha :-)

semiga menjadi anak yg solehah.
Sya Nadia Sya Nadia September 07, 2014
Owh..hari jumaat bday Alisha ye..happy bday Alisha!! Semoga terus menjadi anak solehah buat abah n ibu..jd kakak yg baik.. Juga sentiasa dlm lindungan Allah.. ;)
syawalsimpsons syawalsimpsons September 08, 2014
happy belated bufday alisha...moga menjadi anak yang solehah dan hamba yang solehah..amiinnnn
nor nazliana nor nazliana September 08, 2014
sebaya anak sulong ana ..
lynndamya lynndamya September 08, 2014
Salam, haha kak, xpe sesekali update entry pendek, senang sikit baca..haha take care and happy birthday alisha :)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI September 09, 2014
slmt ulgthun syg.. maaf akk yui lambat wish..hihiih
Maria Firdz Maria Firdz September 09, 2014
Selamat hari lahir alisha...
Nora Karim Nora Karim September 11, 2014
Barakallahufiq alisha.... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... moga jadi anak yg solehah dan cemerlang dunia akhirat... amin...
babYpose babYpose September 11, 2014
Alisha ni macam princess lembut ja wajah dengan rambut beralun. happy birthday Alisha, adik Aqilah n baby Nur duk buat tu :)
ros_reeza ros_reeza September 12, 2014
selamat ulangtahun kelahiran kakak Alisha.. Dah 4 tahun yer. moga Alisha membesar menjadi anak yang baik dan bijak.. diberikan kesihatan yg baik... dan menjadi kakak yg sangaaaaaat baik buat adik -adik ;)
Mimi Azirah Mimi Azirah September 13, 2014
lembut je muka.alisha...ayu ayu gitu