Dah selamat melahirkan anak nombor 3

Alhamdulillah saya dah pun selamat melahirkan anak nombor 3.. Saya dah update pasal ni di FB tapi di blog baru berkesempatan buka.. ni pun guna hp, payah betoi nak taip. tu yang tulis ringkas2 je ni. nanti saya ada masa saya update panjang2 yer. Apa2 pun terima kasih dekat u all yang doakan saya. Saya dah selamat lahirkan anak no 3 pada 02/09/2014... berat baby 3.25kg... baby girl... dah boleh ganti charlie angel ni. muahahah... sampai sini dulu, nanti saya update lagi banyak + panjang.. Dah selamat melahirkan anak nombor 3

{ 33 comments.. read them below or add one }

mama ka0ri mama ka0ri September 04, 2014
Tahniah ina..selamat berpantang..
Aisy Nasiha Aisy Nasiha September 04, 2014
Tahniah ina.. nati cerita kisah bersalin ya.. haha.. angles yang lawa2 dan baik2 semua tu.. takpe, usaha lagi untuk anak ke 4 dan 5 nanti
..
mawar berduri mawar berduri September 04, 2014
tahniah sis...selamat berpantang...
Ina Haireina Ina Haireina September 04, 2014
alhamdulillah.. tahniah..
selamat berpantang.. :)
Sya Nadia Sya Nadia September 04, 2014
Alhamdulillah.. Tahniah atas kelahiran cahaya mata baru.. Semoga jadi anak solehah mcm kakaknya juga.. Aminnn..
Ummi Iman Ummi Iman September 05, 2014
Slm ina. Tahniah.. 3 puteri ya :-) slmt berpantang
Ibu Fahim Ibu Fahim September 05, 2014
Alhamdulillah...Tahniah untuk anak ke-3...Semoga terus bahagia hingga ke Jannah, Amin.
imm imm September 05, 2014
tahniah..selamat berpantang ye kak..:)
Siti Asiah Siti Asiah September 05, 2014
tahniah Ina dapat bb girl...moga baby & ina sihat2 aje yea...;)
Mila Hilas Mila Hilas September 05, 2014
wah akk dh bersalin rupanya yer...tahniah kak...girl again..hehe..selamat berpantang ye :-D
Ann Ann September 05, 2014
alhamdulillahh..tahniah kak
Fiza Rahman Fiza Rahman September 05, 2014
ALhamdulillah. Tahniah ina. Selamat berpantang dan selamat menyusukan baby.
Cik Ecah Cik Ecah September 05, 2014
tahniah!
meriahnya...dah 3 dah...hehe
Eda Eda September 05, 2014
ALHAMDULILLAH TAHNIAH!
Syeeda Syeeda September 05, 2014
tahniah kak ina.. team charlie angle la lepas ni.. hii =)
Sweetmama Sweetmama September 05, 2014
Alhamdullillah..
tahniah ina dan selamat berpantang..
azizah :) azizah :) September 05, 2014
Alhamdulillah kak.. selamat bersalin dengan mudah.. tahniah n selamat berpantang
Mimi Azirah Mimi Azirah September 05, 2014
Alhamdulillah syukur...urusan kak ina dipermudahkan
- AZIE - - AZIE - September 06, 2014
tahniah ina...selamt berpantang
syawalsimpsons syawalsimpsons September 08, 2014
tahniah ina...moga selamat berpantang dengan baik..aminnnn
nana liena nana liena September 08, 2014
tahniah kak.. ! tak sabor nak tunggu update..sya suka stalk2 ja komen malas sikit..hihi.. baby girl pun rezeki juga.. :)
Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P September 08, 2014
Alhamdulillah.. tahniah kak. Slmt bpantang
lynndamya lynndamya September 08, 2014
Alhamdulillah...gembiranya saya (n_n) yaaa dpt charlie's angel dah haa..haha :D
Sya Mimie Sya Mimie September 08, 2014
alhamdulillah.. tahniah ye kak.. :)
selamat berpantang..
Nur Fadhilah Nur Fadhilah September 09, 2014
Selamat berpantang & moga cepat sihat! * rindu plak nak cium bau baby baru lahir :)

Jemput singgah mamamyraslove.blogspot.com
Nora Karim Nora Karim September 11, 2014
Alhamdulillah... tahniah ina... :D terbau2 baby smpi ke sini... bestnya bau baby...
ros_reeza ros_reeza September 12, 2014
Alhamdulillah kak ina.. tahniah.. selamat menjalani tempoh berpantang ;)