Pengumuman Mini Giveaway #37

Alhamdulillah saya masih dipanjangkan usia & dimurahklan rezeki untuk melancarkan MINI GIVEAWAY yang diadakan setiap bulan di blog saya ini... Untuk Mini Giveaway #37 ni, saya akan bagi BAJU RAYA untuk 2 orang anak solehah & seorang anak soleh... saya bagi 3 helai memandangkan anak saya dah 3 orang... Saya berkenan dengan t-shirt untuk anak soleh ni, tapi tu la, anak lelaki takda, so, beli la untuk buat giveaway... Moga ada rezeki saya tahun depan untuk dapat anak lelaki, dapat 3 orang lelaki lagi, cukup 3 pasang... muahhahah


Untuk cabutan pertama, saya akan bagi baju kemeja anak solehah warna pink tu... manakala cabutan kedua, saya akan bagi baju t-shirt anak soleh, cabutan ketiga pulak, baju warna ungu tu...


Saya tak pasti baju2 ni semua muat untuk anak soleh or solehah umur berapa... tapi, baju kemeja pink tu, bersaiz 12y


Baju t-shirt anak soleh saiz 16

manakala baju purple anak solehah bersaiz 12... So, saya nak umumkan dekat sini, MINI GIVEAWAY #37 ni akan dilancarkan pada 30/06/2015 (SELASA) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari TIGA orang pemenang... 

P/S : TAK KIRA U ALL BLOGGER OR TAK, SEMUA BOLEH JOIN..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 9 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine June 29, 2015
insyaallah akan join...harap2 tak terlupa...
syawalsimpsons syawalsimpsons June 29, 2015
nak join la..mana tau rezeki kan
MizzTina MizzTina June 29, 2015
semoga akak semakin dimurahkan rezeki.. xdpt join sbb ga sebelum ni dh dpt jubah kanak²..bg peluang kt org lain lak..
ieza ashaari ieza ashaari June 29, 2015
Wah. Murah rezeki intan tiap bulan buat giveaway.