Apa kelebihan jadi ahli Cosway?

Siapa antara u all jadi ahli cosway? Apa kelebihan jadi ahli selain dari dapat beli barang dengan harga lebih murah?.. Ceritanya macam ni, bulan lepas saya pergi cosway nak beli sabun basuh baju Afrina & Alisha... Lepas tu saya beli sekali dengan pasta organic, time nak ambik pasta tu, mata saya terpandang banyak lagi barang2 organic yang ada dekat cosway tu... Bila dah nampak yang tu organic, yang ni organic, terus saya jadi teruja... dan2 time nak pergi bayar, saya boleh tanya dekat kaunter harga nak jadi ahli tu berapa RM.. Dia cakap RM31... padahal time tu saya ada cash RM50 je tau... Saya siap cakap dekat yang jaga kaunter tu "Tolong kira jap total berapa sebab cash tak cukup ni, nak kene pergi ambik duit dulu"... hahhah... Kebetulan pulak ATM betoi2 depan kedai cosway tu... Tapi orang tu cakap, "Kalau akak nak bayar guna kad pun boleh"... Saya ni blurrr2 terus cakap "Kad apa pulak?"... Dia jawab "Kot akak nak bayar guna debit kad ke"... Laa kad ATM ke maksud dia... saya ni tak dapat tangkap sebab tak biasa guna debit kad... Bila dia dah bagi idea camtu terus saya guna debit card.... Adehhhhh... parah kan... takda cash, boleh guna kad pulak... Bila nak berjimatnya kalau macam ni....

Masalah saya sekarang ni, saya terlupa nak tanya dia apa kelebihan jadi ahli cosway... saya ni join sebab nak dapatkan harga murah je pun... Yap, sekarang saya memang berjinak2 dengan barangan organic, tapi bukanlah untuk 1 family... just untuk anak2 je... Barang organic kan mahal dari biasa... Ohya, organic ni maksudnya macam makanan tu ditanam tanpa menggunakan racun or baja buatan manusia kiranya bebas dari pencemaran akibat sisa manusia atau industri la...


Lagi satu pulak, nombor yang panjang berjela (6298 4362 0139 3364) dekat kad, itu ke nombor ahli saya?? Panjang benor yer.... Saya sebelum ni tak tahu yang kita boleh guna nombor ahli sesiapa sahaja untuk dapatkan harga ahli di cosway... saya ingatkan nak kene ada kad baru boleh dapat harga murah... Kalau saya tahu boleh guna nombor ahli orang lain, tak naklah saya masuk ahli... hahahha... Ohya, kalau u all nak beli barang2 dengan harga ahli dekat cosway & u all bukan ahli, u all guna je nombor ahli saya ni... Jangan risau, dihalalkan... Harga ahli dengan bukan ahli dekat cosway tu jauh benor bezanya...

UPDATE : NO ID @ AHLI COSWAY SAYA SEPERTI YANG TERTULIS DI KAD... NOMBOR YANG PANJANG BERJELA TU HAA.... SAYA DAH PERGI TANYA DEKAT KEDAI COSWAY 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 30 comments.. read them below or add one }

Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad June 24, 2015
blh la nak guna.. k.ja dari dl nak join tp sampai sekarang tak join..haha..
selain dapat harga murah..dapat point/kredit kot.. pastu guna benda tu la blh bl lg murah..
Delimasari Delimasari June 24, 2015
betui ker boleh ni guna No Intan - terima kasih
incase kot nk beli barangan cosway
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 24, 2015
@Delimasari

betoi kak, guna je... dihalalkan dunia akhirat... (",)
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 24, 2015
This comment has been removed by the author.
InaYusoff InaYusoff June 26, 2015
rasenye kan..
no. ahli cosway pendek je..
ke yang PH 051 tu..

aah..memang banyak beza bila beli rege tak ahli dengan ahli..jauh nauuuu...

azizah green line azizah green line June 26, 2015
ooo pinjam no ahli eh kak..selalu jijah amik no ahli org lain dr group deco..

tp rasanya no ahli pendek je kak
Nur Maisarah Nur Maisarah September 30, 2015
Uishh bole laa .. Saia pun nak membeli jugak kat tempat saia kje nii .. Tq bg pakai member card
Unknown Unknown November 23, 2015
Mohon guna no ahli ye sis... Terima kasih banyak...
Unknown Unknown November 23, 2015
Mohon guna no ahli ye sis... Terima kasih banyak...
AnonymousAnonymous November 26, 2015
sis sy nk guna no cosway sis...tq yea sis..
Hana Nadira Hana Nadira January 02, 2016
saya mintak halal ye untuk guna no ahli puan kot2 nanti saya nak beli barang cosway...
AnonymousAnonymous January 07, 2016
Sis , sy minta guna no ahli sis ye .. terima kasih
Hana Nadira Hana Nadira January 25, 2016
Salam..sis, tadi saya guna no ahli sis untuk beli losyen...mintak halal ye...lain kali sy guna lagi ye...terima kasih banyak-banyak sis.
C-Na Collections C-Na Collections February 01, 2016
Salam.. Sis, td sy guna no. Ahli sis.. Minta halal ye sis.. Terima kasih sis..
Unknown Unknown February 11, 2016
Mohon guna no sis jika rs nk beli brg di cosway..tq bebayak
Unknown Unknown February 11, 2016
Mohon guna no sis jika rs nk beli brg di cosway..tq bebayak
Rachel is ME Rachel is ME February 23, 2016
Mohon guna no ahli.thank you.moga rzki btambah2
Adid rashid Adid rashid March 19, 2016
Slm sis..pnjam no ahli ye..tq much
AnonymousAnonymous March 20, 2016
Terima kasih kakak,halal dunia akhirat yea pinjam ID nyer...
AnonymousAnonymous March 20, 2016
Terima kasih kakak,halal dunia akhirat yea pinjam ID nyer...
reenreen April 14, 2016
Mohon guna no ahli.thank you.moga rezeki sis n family bertambah2...
intan ismail intan ismail May 20, 2016
Sis pinjam no ahli ya, terima kasih banyak2
apronkuhijau apronkuhijau June 09, 2016
Sis...sya pinjam no ahli ye...tqvm
naini nan naini nan June 09, 2016
Minta halal ye guna.. trima ksih sgt.. sb hrga ahli n bkn ahli beza smp rm20.. duit sy ckup2 ja
Erin Cutay Erin Cutay June 10, 2016
mohon pinjam yee no ahli..tkasih ..muge awak dimurahkan rezki
Che Azmaini Che Ramli Che Azmaini Che Ramli June 26, 2016
Assalam sis...pinjam no ye..
AnonymousAnonymous July 21, 2016
Assalamualaikum..sis..mintak dihalalkan dunia akhirat ye..saya nak guna no sis tu..tq bebanyak sis...moga dimurahkan rezki selalu..
momnsofea momnsofea August 07, 2016
Halalkan yee no ahli nih tq
WanEja WanEja October 14, 2016
Assalamualaikum... sy gune no sis...halalkn ye...terima kasih... sy doakn sis dimurahkn rezeki... Aaamiin...