Hadiah untuk pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

InsyaAllah hari Jumaat ini @ 17/04/2015 akan dilancarkan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015.. Sponsor untuk Mega Giveaway tahun ni hanya 2 penaja sahaja.. Tapi Alhamdulillah la jugak sebab walaupun hanya 2 penaja tapi saya dapat sediakan hadiah untuk 26 orang pemenang... terima kasih untuk mereka yang sudi menaja & tak pernah serik untuk bekerjasama dengan saya.. (",) Lagipun untuk sponsor Mega Giveaway saya ni, seperti tahun2 lepas jugak, takkan ada LIKE or FOLLOW, peserta hanya buat entry sahaja... Yang pihak sponsor dapat adalah satu entry promote dari saya seperti tahun2 lepas... Alhamdulillah saya banyak jugak dapat emel orang yang bertanya pasal produk2 yang saya promote di blog.. Lagipun entry saya dah tersedia link untuk readers terjah jika berminat untuk beli... Normally ianya dari carian google la...












 IntaNBerliaN


Memandangkan saya jual EPHYRA, so hadiah dari saya adalah SEKOTAK EPHYRA TRIAL untuk SEORANG PEMENANG



Sekarang ni, EPHYRA dah ada jual sabun jugak iaitu EPHYRA SKIN BAR, so, saya akan bagi jugak hadiah EPHYRA SKIN BAR untuk 2 ORANG PEMENANG..

sumber

Selain dari produk EPHYRA, saya jugak nak bagi duit berjumlah RM30 untuk SEORANG PEMENANG.. 

Inilah hadiah2 untuk bakal pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 nanti... Total pemenang seramai 26 orang... Cabutan pemenang akan dicari secara manual @ cabutan bertuah oleh anak solehah Alisha & anak solehah Aqilah... IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 ni akan berlangsung selama 2 minggu... bermula pada 17/04/2015 hingga 30/04/2015... InsyaAllah pengumuman pemenang akan diumum pada minggu pertama bulan 5 nanti... So, u all jangan lupa join yer... 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 22 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana April 15, 2015
wahh hadiahnyer menarik juga yer xleh lepas peluang ni hihii
Z@i Z@mR33 Z@i Z@mR33 April 15, 2015
meriahnya hadiah GA akak...mesti nk kena join nih
syawalsimpsons syawalsimpsons April 15, 2015
hadiah menarik ni....boleh la nak join, mana tau rezeki kan
syawalsimpsons syawalsimpsons April 15, 2015
hadiah menarik ni....boleh la nak join, mana tau rezeki kan
Bbwana adienia Bbwana adienia April 15, 2015
memang menarik sangat..tak sabar nak join :)
Sheila Salim Sheila Salim April 15, 2015
Assalamualaikum kak intan, wahh awesome gila hadiah. insyallah, kita nak join nanti hehheee
eima eima April 15, 2015
meriah nye hadiah metsi join ni
Sya Nadia Sya Nadia April 15, 2015
2 hari lagi... x sabarnya.....harap sempat join....:)
Diana Rashid Diana Rashid April 15, 2015
kena join ni..hadiah best2..:)
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 16, 2015
banyaknya hadiah, nak cuba nasib lagi tahun ni, mana tahu rezeki ank dalam perut, hihi
azizah green line azizah green line April 16, 2015
meriahnya..nak2 baju tu..hehe nak join sokk!
Cik Mimie Cik Mimie April 17, 2015
Wah, menariknya hadiah :) nak telekung..nak telekung..hehehe :)
tiqa tiqa April 18, 2015
sy da join,,,menarik,,hee
Ana Nur Ana Nur April 18, 2015
Assalammualaikum.. yg lagi stu dh like
but yg Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses fb link dia sye tk dpt buka. :/ ^^
Nor Shahida Taib Nor Shahida Taib April 19, 2015
Menariknya hadiah.. InsyaAllah nak join ni :)
NATRA ISMAIL NATRA ISMAIL April 19, 2015
Bestnya..semua hadiah sgt menarik. Alhamdulillah dah join.. hehe..salam perkenalan dari saya.
shahdiana shahdiana April 22, 2015
walau tak ramai sponsor tapi hadiah tetap menarik...yang paling menarik minat yana adalah produk ephyra tu...heheh...moga ada rezeki semua....amin....
Norjulaida Abdul Wahab Norjulaida Abdul Wahab April 28, 2015
Saya jOin ni..ada rezeki ada la... hehehe.. sy follow papaglamz... :)
Sally Samsaiman Sally Samsaiman April 29, 2015
harap dapat ephra @ duit...baju tu tak muat pun kalau menang :(
Norma NML Norma NML May 05, 2015
wahh..meriahnya..moga ada rezeki ..hehe