Jom dapatkan jubah murah & cantik yang sesuai untuk ibu menyusu

Saya memang berkenan dengan jubah or dress walaupun saya rasa diri saya ni tak cukup tinggi... Berangan di hati nak tinggi at least 170cm, tapi tu la, tinggi saya hanya 165cm, terpaksa pakai kasut tumit tinggi untuk kelihatan lebih tinggi hahha (^_^) Kadang2 disebabkan berkenan dengan sesuatu design, sekalipun ianya tidak mesra untuk ibu menyusu, sanggup jugak beli pastu pergi hantar kedai suruh alter bagi senang nak menyusu... Eh, tapikan u all, sekarang ni dah berlambak2 jubah yang dibuat dengan design mesra untuk ibu menyusu... Alhamdulillah, itu tandanya dah semakin ramai ibu2 yang support breastfeeding.. Untuk u all, tak kiralah breastfeeding anak or tak, saya nak tunjuk dekat u all jubah yang cun dengan kualiti yang bagus & harga mampu milik... Manalah tahu kot2 u all berkenan nak beli untuk pakai raya nanti ke... pakai kenduri or majlis apa2 ke kan...

SURI SONGKET JUBAH



Warna & design dia cantik kan u all.. Material untuk design SURI SONGKET ni adalah SATIN LV & takda lining selain dari ada material songket.. Ia jugak diperbuat dengan design mesra untuk ibu menyusu dan jugak mesra wuduk... Di mana design ni ada zip di bahagian dada & jugak zip di tangan.. Harga dia RM120 sehelai..

RANIA JUBAH



Rania jubah ni pun cantikkan.. Bahagian atas tu bermotifkan batik.. Ia menggunakan material COMO CREEPE.. harga dia pun RM120 jugak sehelai... Alaaa murahnya... dengan design secantik ini, harga tak sampai rm150 pun.. FREE POS pulak tu untuk semenanjung, tapi kalau Sabah Sarawak kene tambah RM5 untuk kos pos... Macam suri songket jugak, ianya mesra ibu menyusu & jugak mesra wuduk..

CLARA JUBAH



Ada tak antara u all yang sukakan pakaian yang tak perlu digosok??? Macam saya yang pemalas nak gosok baju ni, memang sesuai sangatlah dengan material clara jubah ni... Mana taknya, material yang digunakan adalah fabrik HEAVY MOSS CREPE, ianya TAK PERLU DIGOSOK... Ianya sangat sesuai untuk u all yang bekerjaya or pelajar... harga dia RM150... Ohya, clara jubah ni pun ada zip sorok d bahagian dada yer... tapi ianya takda zip di tangan... walaupun takda zip, ianya memang mudah untuk ditarik hingga ke siku... 

LARA JUBAH



Ini lagi satu jubah yang mesra wuduk & mesra ibu menyusu... Sekarang ni kebanyakan pakaian dah mesra wuduk kan... senang nak ambik air sembahyang, lengan baju dah boleh tarik hingga ke siku.. Satu perkembangan dalam dunia fesyen yang bagus.. Lara jubah ni berharga RM120 dengan menggunakan material CREEPE... FREE POS UNTUK SEMENANJUNG... tapi kalau u all duduk di SABAH SARAWAK KENA BAYARLAH KOS POS... Alaaa tak mahal pun , RM5 je... Kalau campr harga jubah & pos, baru gak RM125... Masih lagi murah untuk harga jubah secantik ini...

BELLA - SATIN FLARED SKIRT




Seriusla, saya dah jatuh cinta dengan skirt kain satin ni... Arghhhh cantik sungguh...!!! Skirt ni guna material ITALIAN VALENTRO SATIN.. Ia ada zip sorok.. Harganya cuma RM69.... Sesuai untuk mereka yang guna saiz S hingga XL.. Selain dress, saya jugak penggemar skirt, bila tengok skirt camni, rasa macam nak kene  rembat je sehelai... adehhhh cantiknya...


Kalau ada antara u all yang berminat dengan jubah or dress dekat atas ni, u all boleh beli dengan cara WHATSAPP ke nombor 019-727 6499.. segala urusan samada pertanyaan atau pembelian adalah melalui whatsapp tau... Kalau u all nak tengok lebih banyak lagi warna jubah2 yang ada, u all boleh terjah AwanazStyle Muslimah Shop... Bukan setakat jubah, kalau u all nak tengok baju2 muslimah pun, berlambak2 design dekat AwanazStyle Muslimah Shop ni tau.... baik u all pergi terjah sekarang, kang lambat habis stok... (",)

{ 7 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana April 28, 2015
cantikknyer menarik tertarikk
idzwa kamaruddin idzwa kamaruddin April 28, 2015
awakkkk...terima kasih!! macam tau je saya tgh cari jubah utk org pendek mcm saya nie..hehee..thank!
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad April 28, 2015
wah, awanaz dh mula jual jubah... good2..
syawalsimpsons syawalsimpsons April 28, 2015
menarik la..kalo beli untuk raya ni pon ok jugak ni..sue pon suke mencari style gini sekarang..senang...sarung je
Nieyl Nieyl April 28, 2015
singgah pagi...
Ade lagi pendek x...
hihihi...sbb selalu beli kena potong..sayang....
azizah green line azizah green line May 06, 2015
sekarang ni pon jijah berjinak2 dgn jubah..nasib ada jubah yg leh buat utk pendek cam jijahni
ummu khayla jual vitamin ummu khayla jual vitamin September 18, 2015
Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. tips tambah susu ibu.