Jubah or dress murah untuk kanak-kanak

Sekarang ni bukan ibu2 je yang suka pakai jubah or dress tapi siap dengan anak pun kita dah bagi mereka pakai dress or jubah... nampak comel je bila anak2 syurga ni pakai jubahkan... Memandangkan sekarang ni semuanya di hujung jari, shopping yang paling mudah adalah shopping online, maka saya nak kenalkan u all dengan page Jubah Muslimah Moden & Gorgeous dresses... Actually page ni dah biasa pun di promote di blog saya kan, penaja bersama setiap kali saya buat IntaNBerliaN Mega Giveaway.. hihi... Cumanya kali ni saya nak promote pasal Jubah kanak2 yang dijual oleh Jubah Muslimah Moden & Gorgeous dresses...







Gambar2 yang u all tengok dekat atas ni, ini antara contoh jubah kanak-kanak tau... Actually banyak lagi pilihan warna & design yang ada... Kalau nak tengok, u all boleh terjah ke album jubah kanak-kanak.. Harga jubah kanak2 ni pun bagi saya murahla... Kategori harga mampu milik... Sehelai RM79 siap dapat FREE TUDUNG... Jubah ni pun cantik, bukan main lagi tau.. siap ada berenda2.. hihii... Bolehla u all belikan untuk anak u all... tak kiralah samada nak guna untuk hari raya or hari2 biasa... Pasti anak2 solehah u all tu akan kelihatan lebih ayu, lebih manis (",)



Selain dari jubah kanak2, ada jugak jual handsock... Handsock ni digunakan untuk cover aurat kita di bahagian lengan tu... biasalahkan, kadang2 lengan baju terselak, so bila adanya handsock yang cantik macam ni, dapatlah cover aurat kita tu... Harga dia murah je iaitu RM6.50 sepasang... boleh guna depan belakang.. Candy sock material manakala panjang dia pulak 7.5 inci.. Ohya, handsock ni jenis yang stretchable..



Shawl ni fast selling yer u all... Kalau nak baik cepat2 pergi beli.. Ukuran dia 2 meter x 0.7 meter... Menggunakan material high quality dual tone chiffon.. saya suka shawl ni sebab dia nampak besar & warna dia tu yang menarik... Ada tone warna bagai... Harganya cuma RM49 FREE POS...



Aisyah Abaya yang warna gold ni cantikkan.. Jarang jumpa warna macam ni.. Jubah ni diperbuat dari kain Satin Valentino.. Yang best tu, custome made... Saiz bermula dari XS hingga 5XL... Haaaa baguskan, dari badan saiz kecik hingga badan besar, semua boleh guna Aisyah Abaya ni... Pendek kata, semua orang boleh merasa untuk guna jubah Abaya ni... Jubah ni mesra untuk ibu menyusu sebab ada zip di dada... Ibu mengandung pun boleh guna... Selain lengan dia mudah diselak untuk wuduk.. Harganya cuma RM149..



Selain dari Aisyah Abaya, Rania dress ada yang saiz besar jugak tau... Saiznya bermula dari XS hingga 5XL.. Rania dress ni diperbuat dari material Lycra Plain high quality dengan menggunakan design Loose cutting dress 2 warna... Ohya, rania dress ni pun custome made.. Harga untuk saiz XS hingga XL RM179, manakala untuk saiz XXL hingga XXXXXL RM189...

Kalau u all berminat untuk dapatkan jubah ke dress ke handsock ke tudung ke, u all boleh terjah ke page Jubah Muslimah Moden & Gorgeous dresses.. Di sana banyak lagi design2 or warna2 yang ditawarkan... yang pasti semuanya cantik2 & harganya berpatutan... U all boleh terus PM ke FB or kalau nak lebih cepat boleh whatsapp ke nombor 012-583 3479..

6 comments.. read them below or add one

Sheila Salim Sheila Salim April 29, 2015
Assalamualaikum kak intan, lawonya hand sock. nak beliiii. hehehehe
Puan Kutu Puan Kutu May 04, 2015
cantik..klu ada boria set ibu n anak bolehlah pakai raya.hehe
azizah green line azizah green line May 06, 2015
comelnya..bestnya lau ada anak pompuan..mcm2 leh dressup